Lördag...

Åkte in runt halv 11 först var det till gränby köpte lite förvaringslådor till mitt smink och nya gardiner. Sen till ikea där vi köpte ny madras, gardinstång, skoförvaring och några smågrejer. Sen åt vi på Max och sen åkte vi hem.

Sen har dagen gått åt till att fixa på mitt rum. Har slängat massa gamla grejer och sorterat massa annat och fixat med mina bokhyllor och så vidare.

Nu blir det bara att ta det lugnt och så, är ganska trött har varit igång hela dagen.


Nu ska jag gå och byta om och ta bort sminket och så.

Morning...

Vaknade nyss och när jag tittade ut såg jag snö... Neeej, inte snö nu vill ha värme och sol på lovet inte kyla och snö.

Huvudvärken lever forfarande, hatar den. Men nu ska jag titta på lite bilder och bestämma mig för vilka jag ska ha på mitt rum, och om ett tag så ska vi ju åka in till uppsala och köpa grejer till mitt rum.

Men skriver antigen i eftermiddag eller ikväll.

Hemma...

Kom hem för en liten stund sen, och nu sitter jag och tittar på tv.

Så himla skönt med lov äntligen, är även klar med två prov nu också väldigt skönt.Nu ska jag bara njuta av att de är lov och jag inte behöver gå i skolan på över en vecka.

Ska återvända till tv:n nu men skriver mer senare.


In school...



Hello...

Skoldag idag som vanligt då, nu på kvällen har jag snackat i telefon med en kompis ganska länge men det var sjukt trevligt och nu blir de plugg har ju då två prov imorgon.

På lördag blir de gränby och ikea och sen blir det fix på rummet och så. Har fått tid på måndag och ska träffa läkare för min huvudvärk/migrän och förhoppningsvis få medecin.

Men som sagt nu ska jag plugga här i min ensamhet bara jag hemma just nu.


Today...



Onsdag...

Hade bara en lektion idag så började halv nio och slutade en timme senare eftersom vi fick sluta 20 minuter tidigare. Så åkte jag kvart i tio bussen hem. Kom hem halv elva, tog de lugnt lagade mat drog till ica.

Har nyss pluggat lite är forfarande lite svårt med huvudvärken men försöker ändå.

Nu ska jag hitta på något att göra ett tag så chio.

Hallo...

Har försökt att plugga och lyckades lite men det är svårt att plugga med huvudvärken men lyckades plugga en stund åtminstonde.

Efter maten ska jag börja flytta saker från min brors rum tillbaka till mitt rum förhoppningsvis ska vi åka in till uppsala senare i veckan och köpa saker till mitt rum också.

Men ska lägga mig ner och vila nu igen, hatar detta men ska boka tid på vårdcentralen och förhoppningsvis kommer jag få migrän medicin utskrivet.


...



Hemma...

Stannade hemma idag eftersom när jag vaknade hade jag forfarande migrän huvudvärk, ska försöka plugga lite nu. Men får se hur det går är lite svårt att koncentrera sig med huvudvärken men ska försöka.


Migrän...

Sitter och har typ migrän just nu, hatar det.

Resten av dagen var bra förutom huvudvärken som inte ville ge sig. När jag kom hem tog jag det lungt och fixade naglarna som jag la upp i inlägget innan.

Ska nog gå och lägga mig snart kan ändå inte göra så mycket nu när jag har ont i huvudet.


New Nails...




Måndag....

Har hål just nu börjar om typ 40 min eller nått. Har fortfarande huvudvärk vilket är så himla pain kanske stannar hemma imorgon eftersom det är spec dag då så jag kommer inte missa någon skola då.

Håller just nu på att plugga har prov på fredag i historia och natur, usch och fy säger jag bara.

Men ska återgå till pluggandet nu skriver ikväll.


25/3

Har varit hemma och tagit de lugnt idag, har haft ont i huvudet typ större delen av dagen.

Var ju och såg The HungerGames igår med mina vänner, filmen var bra så var nöjd med den.

Sen så idag så var jag ute på en promednad efter jag käkat middag, gick bara runt lite här i Knivsta.Annars har jag som sagt inte gjort så mycke idag.

24/3

Gick upp typ nyss och nu håller jag på och fixar mig sen blir det till mormor och en ikväll blir de bio. Kommer vara en bra dag helt enkelt.

Men ska snart får se om jag orkar skriva när jag kommer hem men det tror jag icke kommer komma hem sent så antagligen skriver jag imorgon.




Home...

Sitter och tittar på tv, när jag kom hem så drog jag hem till johanna och så tog vi de bara lugnt och snackade och så.

Efter jag slutade så drog jag ner på stan behövde köpa nya skor eftersom dom jag hade på mig gjorde ont så jag köpte ett par eller jag köpte faktiskt två par nya skor och satte jag på mig ett av paren på en gång.

Imorgon blir de att äka till mormor och sen på kvällen bir de bio med paula och johanna K. Får se om jag hinner skriva något på morgonen innan jag åker.


23/3

Fredag idag så himla skönt, efter skolan ska jag ner till stan där jag ska köpa några grejer. Sen ska jag hem och så ska jag träffa johanna.

Så himla härligt väder det är, blir så glad när man vaknar och det är sol ute. Hade sovmorgon idag, en timme bara men ändå det var skönt.


22/3




21/3

Kom hem typ halv 6 eftersom jag hade prov sista lektionen och därför tog bussen som gick kvart i 5 vilket är två timmar efter den jag brukar ta på onsdagar.

Just nu så har jag precis lämmnat in lite svenska grejer och nu ska jag bara ta det lungt fram till kl.9 då de är Grey's på tv.

Men nu ska jag ta fram någon bok tror jag och sätta mig i soffan och läsa.

Onsdag...

Hade sovmorgon idag eftersom psykologin var inställd så kunde gå upp en timme senare, helt okej. Pluggade hela kvällen igår och eftersom jag nu upptäckte att spanska var inställd vilket betyder att jag har 3 timmars lunch kommer jag plugga stenhårt då också.

Åhh jag vill ha helg, är så himla trött på skolan men bara tre dagar och en vecka kvar innan lovet, usch vad jag längtar. Sen längtar jag även till lördagen eftersom då blir de bio men tjejerna The Hunger Games. Så himla taggad, böckerna är helt underbara så nu hoppas vi på en helt underbar film också.


Going Home...

Sitter och väntar på bussen, har nu slutat efter en lång dryg skoldag ikväll blir de plugg för hela jäkla slanten, maten måste kunnas till imorgon och svenskan ska skrivas.

Så nu är det bara hem och äta och sen börjar plugget.

Men ska snart dra ut till bussen så får se om jag skriver något när jag sitter och pluggar.

20/3



Måndag...

Min spanska lärare döck inte upp så har haft hål i en timme nu och nu är de lunch. Men sitter nere i vårt klassrum med mina vänner och nu tänkte jag plugga matte eftersom jag har prov på onsdag vilket jag inte vill.

Skriver mer ikväll eller något.


Today...



Lördag morgon...

Igår så orkade jag inte skriva gick och la mig ganska tidigt var så himla trött. Dagen kommer nog spenderas hemma och sen ska jag ta tåget möta upp mina vänner och sen åka hem till Johanna K och fira henne och så.

Två veckor kvar av skolan och sen påsklov, vill ha lov nuuu.Nästa vecka har jag två prov och veckan efter det har jag också två prov på samma dag.

Men nu ska jag titta på tv och ta det lungt ett tag skriver kanske något innan jag åker men vi får se.

Vill ha...

Är så himla sugen på att boka klipptid och bleka håret och bli blond igen, åhh jag vill.


Today...



Onsdag...



12/3

Är tillbaka från stan nu eller först när jag kom tillbaka så gick jag och fikade med johanna, snackade och sådär. Inne i stan köpte jag en rosa kavaj och och en par örhängen, utvecklingssamtalet gick bra, dock första gången jag har dragit över på tiden på ett utvecklingssamtal.



Kavajen jag köpte


Today...




Söndag...

Dagen har spenderats hemmaa har spacklat och börjat att måla mitt rum, och fixat lite andra små grejer som att rengöra mina sminkborstar bland annat.

Imorgon är de utvecklingssamtals dag så är ledig förutom när jag har mitt utvecklingsamtal, har kl 12.50 sen efter det ska jag käka på cupido med mami sen blir de lite shopping och sen ska mamma åka iväg på en jobbgrej så då drar jag hem typ runt 4.

Får se om jag orkar skriva innan jag drar in till uppsala imorgon men annars skriver jag väll när jag kommit hem.


10/3

Hej, idag har jag hållit på och plockat ur mitt rum och flyttat över möbler till min brors gamla rum eftersom vi ska börja måla om mitt imorgon.

Annars har jag inte gjort så mycke tagit de lungt och så.

Ikväll blir det melodifestivalen har ju inte sett några av del-finalerna eller andra chansen tittar bara på finalen eftersom jag tycker att det är så mycket dåliga låtar med.


In school...

Är i skolan idag men funderar på att åka hem eftersom jag fortfarande inte mår nå bra men åkte hit idag ändå. Men aja får se om jag åker hem eller inte åtminstonde kommer jag stanna en timme till eftersom jag ändå måste vänta på bussen.

Men nu ska jag skriva på naturkunskapen skriver mer senare.


Still home...

Fortfarande sjuk är jag inte bättre imorgon så kommer pappa typ släppa mig till sjukhuset eller nåt, men nu satsar jag på att när jag vaknar upp imorgon kommer både feberna,hostan och allt annat vara borta och jag kommer kunna gå till skolan.The power of positive thinking.

Idag kommer det bli skolarbete så gäller ska nu göra klart en svenska grej som jag nästan ändå är klar med, sen är de labbrapports skriving som ska göras.


6/3

Var hema idag också, mår typ likadant som tidigare vet inte än om de blir skola imorgon men de verkar inte som det, pappa funderar på om vi ska åka ner till vårdcentralen imorgon men vi får se hur de är när jag vaknar.

Men jaja hoppas bara att jag blir frisk snart har inte tid att vara sjuk så måste tillbaka till skolan.

Men skriver mer imorgon.

5/3

Är hemma idag, mårt forfarande dåligt så de blev att stanna hemma idag. Sover så sjukt dåligt också eftersom direkt när jag lägger mig ner så börjar jag hosta så de är typ omöjligt att sommna.

Får se om de blir skola imorgon hoppas de men de är ganska osäkert. Skriver nog inte fören imorgon ska bara ta de lungt nu restan av idag.


3/3

Mår ännu sämmre idag och känns som om jag bara mår sämre och sämre.Dagen har spenderats hemma vilandes och bara tagit de lungt, sagt hejdå till brorsan och så.

Imorgon blir de troligen samma sak, orkar nog inte göra så mycke då heller.

Blir en tidig kväll idag för min del orkar inte vara uppe så länge.

2/3

Skoldagen var som vanligt, när jag kom hem så mådde jag inte så bra så tog de mest lungt och så.Känner att jag är på väg att bli sjuk igen men förhoppningsvis så släpper de snabbt.

Träffade johanna nu på kvällen vi va hemma hos henne och tittade på filmen Jag Saknar Dig. Trevligt att träffa henne som altlid.

Nu ska jag sova och sen imorgon är de fullt upp med allt som händer hemma men kommer nog kunna slänga in ett inlägg eller två.


Here I am...

Halo, när jag kom ner till stan så käkade först jag och mamma sen drog vi bort dit jag skulle ta sprutan, usch hatar verkligen sprutor.Sen drog vi till JC där jag fick ett par Jeans från Tiger of Sweden, sen kollade jag på en skinjacka men det fanns ingen i min storlek så mamma ska kolla ute på gränby, sen kollade vi på böcker och sen så åkte vi hem. Skulle ha stannat längre men mamma mådde inte så bra så då åkte vi hem och jag var ändå tvungen att göra klart vår powerpoint till naturen imorgon.

Imorgon är de fredag får se vad jag gör kanske träffar någon kompis eller så och sen så blir de nog hemmakväll eftersom bror min flyttar på lördag så de blir de ju sista kvällen när vi alla bor tillsammans. Sen på lördag så ska allt fixas med min brors flytt kommer nog gå runt och vara lite nere för även om jag och min bror inte umgås så mycket så kommer de bli så tomt utan honom.


1/3

Slutade som sagt kl.11 och sedan dess har jag pluggat natur är klar med min del av power pointen nu ska jag bara träna på de så att jag kan de imorgon.

Om lite mindre än en timme tar jag bussen ner på stan för att möta mamma och käka mat och sen spruta och sen shoppa.

Jag skriver sen när jag kommer hem.


RSS 2.0