wonderful....

De har varit en bra dag idag fast jag slutade halv 5 och hade håltimme, håltimmen spenderades men några härliga tjejer och många skratt.Sen så fick vi en till läxa idag så nu har jag två läxor till imorgon en till på torsdag och en till på fredag.Så ska snart sätta mej ner och fixa de mesta av det.

Sen när jag skulle åka hem så var jag tvungen att först åka till vassunda och sen ta buss därifrån till knivsta.Men som sagt nu ska jag plugga.


Nails...







Halo...

I fredags så drog jag ner till stan efter skolan och träffade jozzan, vi shoppade och snackade och sådär.Jag köpte en hel del faktisk ny väska,skolgrejer nagelsaker ny mascara och lite annat.Igår så hade vi gäster på kvällen var väll helt okej.

Idag så är de plugg och städdag för mej.Ska fixa nya naglar också tänka även lägga upp bilder på mina senaste naglar senare ikväll.


Am I stupid for still beliving that you one day will reach out and touch me...

F*n vad jag önskar att du var här hos mej att allt inte hade blivit helt fel, kommer aldrig att släppa dej helt och jag hatar mej själv för att jag inte kan gå vidare för varje gång jag ser de så stannar mitt hjärta och allt jag vill göra är att gå fram och få vila i din famn.Men kommer aldrig att få göra de, du kommer aldrig att se på mej och le så som jag vill att du ska göra.Du kommer antagligen aldrig att förlåta mej men samtidigt så hoppas jag.Idag så blev jag helt förstörd när jag satt två centimeter ifrån dej men de skulle kunna lika gärna kunnat ha varat 200 mil bort för inget kommer att förändras.



When your heart beats...

Hade tre lektioner idag och imorgon har jag också två lektioner.Idag så hade jag matte,pyskologi och engelska och så hade jag hål eftersom språket börjar inte förens nästa vecka.Imorgon så har jag sovmorgon eftersom att min svenska utgår och så jag börjar med matte sen har jag hål på tre timmar och sen har jag naturkunskap.

Nu sitter jag och tråkar och funderar om jag ska orka städa mitt rum men jag tror inte att jag orkar de.


Tisdag..

Skulle igentligen sluta halv 5 idag men svenskan blev inställd så jag slutade 20 i 3 istället så jäkla skönt.Plus att jag hade sovmorgon och började 10 över 10.

Igår så hade jag bara en lektion men var tvungen att vara klar till 2 då vi skulle få ut våra böcker.Men nu ska jag gå och ta en duch så skriver senare.


Maybe one day I will be stronger then I am today...

Igår så var jag och firade jozzan de va en kul och lyckad kväll med härliga människor.Idag så kom jag hem någon gång innan elva på förmiddagen sov ju hos jozzan sen under dagen så har jag mest tagit de lungt.Just nu sitter jag och lyssnar på musik så lägger upp några låtar som jag tycker är bra.


Demi Lovato - Skyscraper


Demi Lovato - Everything You're Not


Beyoncé - Best thing I never had



S11B

Började ju skolan igår går i klass S11B, tror att de kommer bli tre härliga år på skrapan.Haha fast i min klass så går de typ 25 tjejer och 5 killar fail.Men de verkar vara en bra klass ändå.

Igår så började jag kl.11 och idag halv tio och imorgon så börjar jag vid 10.På måndag och tisdag har jag också sovmorgon fast kommer inte ha de sen på måndagarna de är för att första veckan så utgår alla språk lektioner.Men jag kommer att ha sovmorgon varje tisdag och kanske varje fredag men de är inte helt bestämt än.

Men nu ska jag gå och göra något tror jag.Imorgon så ska jag fira jozzan och sen ska jag sova över hos henne kommer bli skit bra.


Godmorning...

Gick upp för typ en timme sen de tidigaste jag gått upp på ett tag.Eftersom skolan börjar imorgon så försöker jag få en lite bättre dyngsrytm men i natt kommer jag antagligen inte sova mycke.Är så himla nervös inför skolstarten.

Idag blir de nog städning hela dagen men nu ska jag gå och äta frukost.
gammal bild från Gran Canaria

Sunday...

Idag har jag varit hos mormor under dagen de va trevligt att träffa henne saknar henne ganska mycket då vi inte träffas så ofta eftersom hon bor en bit bort.

Sen nu på kvällen så träffade jag jozzan ett tag och nu kom jag nyss ut ur duchen.Ska försöka att gå och lägga mej ganska tidigt nu ikväll eftersom snart börjar skolan och då måste jag gå upp tidigt.



Lördag...

Godmorgon gick upp för ett tag sedan och just nu sitter jag och tråkar ska kanske träffa malvina idag men inget är bestämmt.Glömde att berätta de i mitt förra inläg men nu har jag färgat håret så nu är mitt hår mörkbrunt.



Torsdag...

Halo idag så har jag inte gjort mycke alls har haft så jävla ont i huvudet så har inte kunnat göra något har fortfarande lite ont med de börjar bli bättre förhoppningsvis så är de över i morgon.



halo...

Jag vet att min uppdatering suger just nu men ska försöka bli bättre sen när skolan börjar vilket inte är så långt bort.

Har inga jätte stora planer för dagen mår lite halv dåligt så ska nog bara ta de lungt vädret är ju inte heller så jätte kul.


RSS 2.0