Imorgon...

Imorgon blir de grönan med tjejerna, kommer bli så j*vla kul.Har inte gjort så mycket idag, har mest slappat.Ikväll blir de Bones, och kanske Gossip Girl.Neej men nu ska jag dra, skriver imorgon kväll när jag kommer hem.

-

Har varit med Malvina störra delan av dagen, sen nu på kvällen har jag inte gjort så mycket.Ikväll blir de nog Eurovision Song Contest.

Men här kommer bild på tårtan jag och jozzan gjorde igår.


Food soon...

Efter skolan så var jag med Jozzan, vi bakade en tårta, som faktiskt blev ganska bra^^.Sen så var vi ute en stund efter.Skolan var ganska tråkigt, skönt att de är helg nu.


So...

Sitter på so lektionen och jobbar om Kenya, måste jobba ganska mycket idag, eftersom de ska vara klart nästa vecka.Igår fick jag reda på att vi ska skaffa ny bil idag, haha, känner att jag är uppmärksam.

Neej nu ska jag fortsätta jobba.


At home...

Kom hem för en stund sen, har inte hunnit göra så mycket.Faan vad jag längar till på måndag, då blir de grönan med tjejerna, så j*vla kul de kommer bli.





























SO...

Har so, skriver om Kenya, jäääätte kul.Har haft matte och spanska, tidigare på morgonen.Orkar verkligen inte ha so, min so lektion är drygt långt.

After...

På bilden i skolan så gjorde jag inte så mycket eftersom vi hade vikarie, blää.Sen hade vi svenska, jag och sandra hade föredrag om samma bok, hehe.

Sen hände de inte så mycket efter skolan drog jag hem, och har inte gjort så mycket.Ikväll blir de Grey's Anatomy med mami.Neej nu ska jag dra bye.

Städar...

Har städat en del idag och varit ner till ica åt mamma, men just nu tar jag en paus eftersom mamma sover.Neej men ska dra nu skriver mer sen, bye bye.

Today...

Efter skolan drog jag hem och har inte gjort så mycket under dagen.Imorgon blir de sovmorgon eftesom de är operation dagsverke och jag ska jobba hemma.Nu måste jag dra ska titta på tv, skriver mer imorgon.

Bild...

Här kommer en bild på min nya plånbok som jag köpte i fredags, skriver mer snart.


201...

Upptäckte att mitt förra inlägg var numer 200, visste inte de, kul.

Right...

I fredags efter skolan åkte jag in till uppsala med Emma,Elsa följde också med men hon stannade inte så länge.Jag och emma stannade inne ganska länge och vi hade jätte trevligt.

Igår så var jag nere på marknaden snabbt men stannade inte länge.Sen på kvällen så var jag lite med Jozzan.Idag har jag städat lite och flyttat lite saker.Sen var jag på sandrar komferation också.

Ett armband som jag köpte i fredags.


Foundation som jag också köpte i fredags.

So...

Sitter på so,n och letar fakta om Kenya, har precis haft geografi prov om afrika, gick bättre än jag hade trott. Och så har jag haft No prov, gick sådär.Nu ska jag nog fortsätta.


Shit...

Måste hård plugga nu, har so läxförhör imorgon och kan inte alls mycket.Imorgon efter skolan är de uppsala som gäller, längtar.Måste plugga nu chio.

Today...

Har inte gjort så mycket mer än att plugga idag, har gjort klart läsloggen som jag skulle skriva och så har jag gjort lite No, och nu ska jag plugga geografi.Skriver mer imogon.

Soon...

Ska snart titta på tv, skulle bara skriva ett kort inlägg.Efter skolan drog jag hem, har pluggat en del, och ska plugga ännu mer imorgon.Gillar inte tisdagar, både engelska och språk neej usch.

Drygt...

Skulle ha skrivit igår, men då funkade inte internet så då kunde jag inte skriva.Var hemma hos Jozzan ett tag igår, de va kul.Sen har jag både igår och idag pluggat ganska myckte no.

Ikväll blir de Bones och kanske plugga lite mer, ska till skolan imorgon, mår sådär, bättre men inte så bra.Kommer i alle fall inte bli någon gympa för mej.Ska bli härligt att träffa kompisarna igen, känns som de var jätte länge sen jag träffa dom.


http://cherrybomb.dapo.se/ofelia/wp-content/uploads/2009/07/bones-stars.jpg

Hallo...

Ändrade lite på utseendet på bloggen idag, vad tycker ni?Ska jag ha kvar de rosa eller ta bort de?Just nu sitter jag och ska titta på senaste avsnitt av Grey's Anatomy, hoppas de är bra.

Hi...

Mår lite bättre idag men fortfarande ganska dåligt, men de går uppåt i alla fall.Gick upp för ett tag sen, har pluggat lite no, ska plugga mer no sen, men de är ganska dryg när man sitter och hostar ganska mycket.

Nu ska jag hitta på något att göra, skriver mer sen.

Hello...

Mår ganska dåligt idag med, men missar ingen skola idag eftersom jag ändå är ledig, om de hade vart skola idag hade jag nog inte kunnat gå.

Ska kanske va med Jozzan sen, får se hur jag mår.Sov typ inget i natt, eftersom jag låg och hostade hela tiden.Fast lyckades sova lite för ett tag sen, efter att egentligen hade gått upp men men.Skriver mer sen nu ska jag gå och titta på tv.

I hate this...

Är hemma idag med, mår lite bättre men fortfarnade inte så bra.Ska gå och vila lite så jag kanske mår lite bättre senare, ska kanske va med Jozzan lite beror på hur jag mår.
Klänning som jag ska ha på skolavslutningen

Hi...

Har ätit lite, de gjorde ganska ont men men.Sen har jag pluggat lite också, nu ska jag nog ta de lungt igen, hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon.

Still sick...

Är hemma från skolan idag med, är nästan värre också.Varje gång jag hostar gör de så j*vla ont.Men nu ska jag nog försöka sova lite mer, skriver mer sen.

Good night...

Ska snart gå och lägga mej, tänker gå och lägga mej tidigare eftersom jag vill verkligen till skolan imorgon.Fast jag mår inte så bra, hostar fortfarande hela tiden och har ont i halsen, och för en stund sen var jag på väg att svimma, så vi får se hur de blir men god natt<33.

Blää...

I går va jag inne i uppsala med mami och papi, köpte en kläning som jag ska ha på avslutningen och en vår jacka, bilder kommer.Sen fick jag två filmer av mamma, King Arthur och Titanic, har just tittat på Titanic med mami, fett bra film alltså.

När jag vaknade i morse så hostade jag som f*n, plus att jag inte kunde äta utan att få j*vligt ont.Så de blev att stanna hemma idag,Hatar de eftersom jag var sjuk förra veckan också.Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon, men får se.
http://www.moviecentar.com/wp-content/uploads/2010/02/titanic.jpg

Back in school...

Igår va jag inte i skolan eftersom jag mådde typ sk*t.Mår inte så bra idag heller men var i skolan ändå.Skulle ha pluggad med Jozzan efter skolan men kände inte att jag orkade de, sorry jozzan.

Ikväll blir de plugga,plugga och plugga som gäller för mej.

Sick...

Är hemma från skolan idag, kan knappt äta och har feber och mår skit.Med lite tur kommer jag till skolan imorgon.

Igår efterskolan var jag inne i stan med Jozzan, köpte en bok och ett par shorts.Bilder kommer.Nu ska jag gå och lägga mej i soffan och titta på tv och läsa.

I hate this...

Har ont i halsen och går runt och hostar typ hela tiden.Vill verkligen inte bli sjuk nu=(.Har inte gjort så mycket idag förutom att ta de lungt och så.Skriver imorgon.

RSS 2.0