Hi...

Tittar på Project Runway och slöar.Ska snart ta och ducha.Vart med Malvina en del idag.Imorgon ska jag dra till gymmet efter skolan.Orkar inte skriva mer nu.

Morning...

Har precis gått upp, ska äta frukost och får se vad jag ska göra idag.Kanske köpa möbler, ska nämligen byta rum ganska snart.
Skriver mer sen nu ska jag äta frukost.

My day...

Var med Lovisa och Ida efter skolan, var hemma hos Lovisa och fikade och sen drog vi ner och tänade.När jag kom hem åt jag pizza sen efter en liten stund drog jag till jozzan.

Nu ska jag gå och lägga mej...
http://znogge.files.wordpress.com/2008/05/sova_1203840638.jpgSå söta...

Tierd of the drama...

Guud, så mycket drama de är med mej och mina kompisar.Typ alltid någon som bråkar med någon.Efter skolan var jag hemma hos emma en liten stund.Sen pluggade jag lite med Jozzan, lyckades faktisk plugga den här gången.

Nästan alla mina kompisar säger att jag har ängla hår, vad tycker ni?har jag ängla hår?



Idag...

Efter skolan så drog jag och klippte mej.Sen gick jag och Jozzan ner ocg fikade.Sen drog vi hem till mej och "pluggade".Vi skulle ha pluggat men de gick inte så bra för oss.

Ska faktiskt försöka att plugga nu, så chio.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

100 inlägg

Skola idag som vanligt, efter skolan var jag hemma hos emma lite.Sen drog jag jag till form och tränade.
Imorgon ska jag fixa håret, ska bleka utväxten.
Nu ska jag ta och städa mitt rum tror jag.

Och just de det här är mitt hundrade inlägg=).

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Imorgon...

Skola imorgon vill inte.Efter skolan blir de tränning, skriver när jag kommer hem.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Lördag...

Väntar på att maten ska bli klar, pasta och något kött tror jag de ska bli.Har nyss vart ute och gått runt.Vart lite med Malvina idag.Annars har jga inte gjort så mycket.
En strand i Venuzuela...<3
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Halo...

Efter skolan så drog Lovisa,Ida och jag till form och tränade.Älskar att jag börjar få bättre kondition och få lite muskler.

Ska nog snart gå och lägga mej, är så himla trött.Väntar på att mi ipod ska ladda klart.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

UNT

Va på UNT med skolan idag, men allt som vi gjorde där hade jag redan gjort.Imorgon efter skolan är de personlig träning, tillsammans med Lovisa och Ida, kommer bli kul.

Efter skolan shoppade jag lite med några kompisar, bilder kommer senare...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

sova...

Ska snart gå och sova tror jag, imorgon ska vi besöka UNT med skolan, men jag har redan gjorde.Min gamla klass gjorde de i sexan.Men god natt...
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Halo...

Efter skolan så var jag med Jozzan, hade väldigt kul.Gjorde faktiskt engelska, är förvånade själv.Snart är maten klar ska bli hamburgare och pomfrites, Mmm... gott=).Ska dra nu
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Tisdag...

Skola idag som vanligt,hade grymt kul på vägen hem med Lovisa och Ida, garvade så himla mycket.
Efter skolan drog jag hem och slöade innan jag drog och mötte Lovisa och drog till form och tränade.

Jozzan hoppas du är frisk imorgon, saknar deej<33.
http://www.businesspundit.com/wp-content/uploads/2009/03/heart-blending.jpg
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Måndag...

Heej.Efter skolan idag så gymmade jag,härligt.Sen så har jag inte gjort så mycket.Imorgon är de träning igen, muskel pass vilket är grymt jobbigt.Neej nu ska jag gå och slöa framför soffan.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Söndag...

Har inte gjort så mycket idag, vart med Malvina och slöat.Imorgon är de skola men kort dag.Syslöjd första lektionen, de är kul.Sen efter skolan ska jag gå och gymma.

Grattsi till Lovia som blir 15 idag<3.
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg

Tråkigt...

Har under dagen vart med Malvina, spelade Wii och fikade, gjorde inte så mycket annat.Sen så var jag tvungen att gå på middag hos några av mina föräldrars vänner.Jag står ganska starkt för mina åsikter om saker och kan diskutera kanska livligt(jag kan bli lite arg ibland).Vilket min bror också kan göra och vi har väldigt delade åsikter, vi kan nästan börja bråka ibland när vi diskuterar, hehe.

(från ett läger som jag var på i sommras)
https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1478642/images/2009/bloggen2_61101892.jpg


Fredag...

I skolan hade vi engelska, asså jag älskar språket men hatar lektionerna eftersom att vi har sämsta läraren ever.Så engelskan suger.Sen hade vi SO också, vilket är ganska tråkigt.

Efter skolan var de snabbt hem till Lovisa för att fixa innan vi skulle träna.Men vi glömde bort tiden, smarta som vi är, så vi fick springa till gymmet, men hade  grymt roligt.Sen så hade vi personlig träning.Efter de så tränade vi i typ en och en halv timma.Känner mej duktig, tror jag ska träna mer i helgen men får se.

Längtar tills Eclipse har premiär!!
http://scrupo.files.wordpress.com/2009/11/eclipse-poster-movie.jpg

Vollyboll

Hade som sagt vollyboll tunering idag, tjejerna i klassen vann en match(på walkover).Fast vi låg inte så långt efter på dom andra ändå.Sen så åkte vi skridskor efter de, gick helt okeej för mej ramlade inte någon gång=).
Nu ska jag geeka sims och sen ska jag  nog titta på tv.

Skolan...

Idag var de skola då.Grymt jobbigt att behöva gå upp typ tio,tjugo över sju liksom.Är så j*vla trött.Nu ska jag nog lägga mej i soffan och titta på tv.

Bilder...

Här kommer lite bilder på de jag köpte
Sjal som jag köpte

Och tröjan jag köpte
Och lite längre ifrån

Bowling^^

Idag var jag inne i uppsala och först bowlade jag med tjejerna sen blev de shopping.Ska ta blider sen på de jga köpte.Uppdaterar senare ikväll efter CSI NY.Nu ska jag slappa och ta de lungt.                 

Halo...

Har vart med Jozzan idag då, sen imorse/förmiddas tränade jag.På tisdag blir de muskel tränning, kommer vara grymt jobbigt.Imorgon blir de nog en dag med tjejerna men får se hur de blir.

jag vet att jag inte varit så jätte bara med upptatering under lovet, men på onsdag börjar skolan kommer bättrar mej då...
http://meimi132.files.wordpress.com/2009/01/digimon.jpgDet här tittar jag på när jag har tråkigt, jaag vet inte varför jag tittar på de...

Fredag...

Sitter hemma och har tråkigt.Lyssnar på musik och ska snart spela sims tror jag.
De här gör jag om jag har tråkigt en dag^^
Nee skoja tog mej och min pappa typ fem-sju dagar att göra kanske lite mer...

Neeej...

Om mindre än en  vecka börjar skolan, vill inte, fast kommer bli skönt att träffa kompisarna igen.Idag har jag var med Nina och sen har jag tränat lite.Nu ska jag nog bara ta de lungt och sen ska jag se CSI.

Hmm...

Sorry att jag inte skrev igår orkade bara inte.Har grymt ont i huvudet, väntar på att pappa ska komma hem så jag kan få något att äta.Ikväll kanske de blir spining får se om huvudvärken går över.
Pappa fyller år imorgon och jag har inte köpt något än, blää, måset köpa något.Längtar till sommaren

Söndag...

Halo, har inte gjort så mycket idag lyssnat på musik och tittat på tv mest.Lite mer än en vecka kvar på jullovet, faan vad det gått snabbt.Skriver mer i kväll nu ska jag geeka The simn lite mer.
Hittade den här ganska coola bilden som jag tog i sommras, de är moln som ser ganska konstiga ut.

Hemma kväll...

Sitter och har tråkigt, idag har jag geekat sönder The sims 2 grymt mycket.Ska nog sätta på någon film och slöa i soffan.
Har ju alla the sims 2 expantioner och prylPaket, vill så inte vet hur mycket pengar jag spenerat på de...

Tråkigt...

Har vart lite med Jozzan, spelade monopol gissa vem som vann?Sen har jag sett på The Wizard of Oz, och så har jag bakat en kladdkaka ska ta bild på den sen och lägga upp.

Någon som har tips om vad jag kan skriva om??

Nytt år...

Jaa... nu var de januari igen.Om en liten stund ska jag äta men just nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker på året som varit.Ska ni se något specielt idag då?Jag burkar ibland titta lite på Ivanhoe, men idag ska jag nog titta på The Wizard Of Oz.



Gott nytt år!!

Nu är de 2010 då ett nytt år.Nu ska jag ta de lungt framför min tv och kanske läsa någon bok.Joo jag vet, mitt liv är hyfsat tråkigt.Neej nu ska jag dra men Gott Nytt År!.


RSS 2.0