Lördag...

Halo.Idag så har jag varit med M mesta delen av dagen.Sen så på kvällen så tittade jag på film med Mamma.Harry Potter och den flammade bägaren blev det.Jag tycker lite synd om min mamma som var tvungen att lyssna på när jag sa alla fel i filmen(jag är som sagt ett Harry Potter Freak, och älskar böckerna).Så det var min lördags kväll bye bye<33.

http://waynesmovies.files.wordpress.com/2009/07/harry-potter-and-the-goblet-of-fire.jpg

Film...

Halo.Nu har jag varit hos Em, som har gipsat ben stackaren<33.Hon kommer ha gips i typ 5 veckor så inte så kul för henne.Men nu ska jag snart dra och se någon film, men har inte bestämt vilken.Imorgon är det nog M som gäller, så jag längar tills imorgon.Men Blää snart är det skola,Två dagar kvar sen är det måndag igen.Neej men nu ska jag dra bye bye<33.

Hemma...

Heej.Jag drog faktiskt till R, men jag hade feber så nu mår man inte så bra.Men Em var inte där för hon hade råkat köra in i en lycktstolpe på vägen dit(lila du jag sa ju att något skulle hände).Så nu har en ben bit typ losnat från hennes ben, inte så kul för dej gmn.Så det va bara R, J, El och jag där.Men neej nu ska jag dra och sova och hoppas att jag mår bättre imorgon.Bye bye<33.

http://therenback.net/2007Cruise/aRainDrops.jpgJag vet, bilden har inget med texten att göra

Halo

Heej.Igår hade jag feber på morgonen, så jag gjorde inte så mycket.Sen idag så ska jag kanske hem till R men är inte säker än.Neej, blää snart är det slut på lovet, typ bara tre dagar kvar.Meen nu ska jag dra bye bye<33.

Halo...

Igår va jag med bby, grymt kul har aldrig en tråkig stund med dej M.Sen tittade jag på en film, king Arthur, den var bra=).Idag gick jag upp runt tio, ganska tidigt på ett lov för att vara mej.Sen har jag inte gjort så mycket idag.Har nämligen inte mått så bra idag.Imorse hade jag nästan feber också, men hoppas jag mår bra på torsdag för då ska jag hem till R.Men nu ska jag dra bye bye<33.



http://www.artkerala.com/files/images/king-arthur-Movie-poster.jpg


Hello...

Heej och välkommen till min nya blogg.Här kommer jag att skriva om mitt liv, filmer jag gillar och böcker jag läser.Men om andra saker också.Men nu ska jag dra bye bye<33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0