Heej igen

Var ett tag sedan men under helgen mådde jag dåligt så då orkade jag inte skriva.Idag så efter skolan så satt jag och kitty kvar och pluggade matte men efter en stund så satt vi bara och snackade så himla härligt. Nu ska jag bara lata mej för under helgen blir de plugg är ju ledig på fredag också härligt värre.
old pic

Nya skor



Friday...



Tisdag...

Slutade vid fyra idag fick sluta en halvtimme tidigare så då var jag hemma redan till kl 5.Efter jag har kommit hem har jag hunnit med att plugga en heldel matte och duchat, käkat och tagit de lungt. Nu blir de nog mera plugg ska läsa igenom några sidor naturkunskap.



Lördag...

Idag har gått åt till att städa har städat både mitt rum och badrummet imorgon ska jag kanske träffa Malvina men vi får se.

Igår så slutade jag halv 1 så då drog jag ner på stan och träffade jozzan och så käkade vi och gick runt och tittade i butiker och snackade och så där, härligt härligt.

Får se vad jag hittar på ikväll men vi hör sen chio.
igår

Style


This day

Hade skolfotot idag och när vi tog enskilda bilder så fick man ha värsta fläkten, haha.Sen hade vi matte och sen spanska där jag jobbade på ganska bra. Sen var e lunch och sen hade vi naturkunskap. Sen när vi slutade så dorg jag och Kitty ner till busen och åkte ner till centralen där vi väntade på våra och snackade och var dryga eftersom vi är så jäkla glada över att sluta halv 1 imorgon då vår naturkunskap utgår.

Så imorgon när jag slutat så blir att dra ner och möta upp jozzan och då ska vi käka och gå runt på stan lite så härligt.





Tisdag...

Halo, gick hem från skolan igår efter spanskan mådde inte bra alls men efter lite vila så blev de lite bättre.Var i skolan idag slutade halv 5 kuuul men hade åtminstonde sovmorgon.Imorse så när jag kom till perongen så upptäckte jag att världens underbaraste var där kommer åka tåg på tisdagar så då kommer vi träffas nästa varje tisdags morgon najs najs.

Just nu sitter jag i min klass tröja och har de mysigt ska dra ner och äta strax, på torsdag är de skolfoto hmm....


Halo...

Har mått dåligt både idag och igår så helgen har varit ganska händelelös har bara legat hemma och hostat och så.Nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir de att återgå till att ligga och titta på tv.

...



ojdå

Va i skolan idag mår väll inte jätte bra men bättre.Hade hål så då drog jag och kitty ner på stan käkade på cupido och shoppade lite och snackade en del.

Sen nu på kvällen så satt jag och johanna och snackade och hade de trevligt ett tag.Nu ska jag hitta på något att göra.

Home...

Dagen har spenderats hemma idag har mått dåligt hela dagen, har knappt ätit något på hela dagen och mitt huvud mördar mej med huvudvärk.

Hoppas på skola imorgon men vi får se.Nu ska jag gå och slå på tvn och se om de är nått bra på.


Style...



HM



Huvud jävel

Drog hem från skolan idag runt lunchtid hade så jäkla ont i huvudet plus att min hals mördar mej när jag ska äta.Ska snart hoppa in i dushen och sen så blir en tidigt kväll för mej hoppas att jag mår tillräckligt bra för att gå i skolan imorgon.


Monday...

Halo dagen har väl varit helt okej lite seg på slutet men annars okej.Imorgon blir de sovmorgon så himla skönt.
Men nu ska jag gå och kolla igenom engelska läxan.



What will it take for you to smile at me?

Halo, har inte gjort så mycke idag har inte mått så bra så har tagit det lungt och tittat på harry potter och lyssnat på musik.

Så tänkte lägga in lite musik som jag lyssna på nu.

Rihanna





Hola...

Idag har varit ganska kul på matten gick vi bara igenom saker som jag redan gjort så de var lite tråkigt men men.Ikväll blir de plugg ska försöka att förstå något av naturkunskapsskiten men kommer nog inte göra de.

Aja men först blir de mat, tänka lägga in en bild men kameran vill inte samarbete med mej så de får bli senare.
ooold pic


RSS 2.0