Nothing new...

Har inte hänt så mycke i skolan idag, har inte gjort så mycke sen jag kom hem heller.

Bild från idag


Ida, elin och jag

Heej...

Va inne i stan idag, åkte in med jozzan, ida och elin.Jag köpte lite småsaker till mej och så köpte jag presenter.en ring som jag köpte

heej....

För ett tag sen kom jag hem från spiningen, gick tillsammans med Ida.Sen när jag kom hem var jag så j*vla slut, har nyss tagit en dush.

Nu ska jag gå och äta stekt ägg^^.

haloo...

Heej, har fortfarande inte hittat kamerna, men aja jag får bjuda på någon gammal bild elr nått.Imorgon funderar jag på att åka in till stan och köpa något mer till min mamma, som fyller år på fredag, hmm.

gammal från när jag va blond



hello...

Heej, hade lång dag idag, såå drygt.Men annars va de ne helt okeej dag.Vet inte var kameran är så bild på mej idag kommer senare.

trött....

Har inte gjort så mycke idag, nu på kvällen drog jag ut och träffade jozzan ett litet tag.Ska snart gå och titta på tv, har nyss duchat och så.

heej...

Sitter och lyssnar på musik, har varit upp ett tag men har inte gjort så mycke.





gammal bild


heeej...

Jozzan, Ida och julia har varit här under kvällen, hade fett kul, men dom drog hem för en liten stund sen.Nu ska jag gå och kolla på någon film elr nått.

hallloo...

Igår va jag inne i uppsala med några kompisar, vi shoppade, åt och gick på bio, härligt härligt.Jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera.

Idag har jag gjort ganska mycke, firat min bror, köpt present till honom och åkt till byn 2 gånger, aja ska dra nu, byee.

heej

Gjorde inte så mycke i helgen, pluggade lite och sådär.Igår hände de inte så mycke heller.

Är hemma sjuk idag, men imorgon ska jag till skolan eftersom jag har prov i sammhällskunskap.Aja nu ska jag gå och titta på tv.



Hallo...

Efter skolan gick jag, jozzan, ebba, sofia och lovisa hem till lovisa.Jozzan va tvungen att sticka tidigare vilket var synd.Men sen satt jag och snackade med dom andra, de va trevligt.

Imorgon är de sammhällskunskap som gäller.

hallo...

jag vet att jag har varit dåligt på att uppdatera senaste tiden ska försöka bättre mej.Idag va sista dagen med demokrati tema, så imorgon är de en vanlig dag.


...

Har inte gjort så mycke idag, mest varit hemma och tagit de lungt.Imorgon ska jag kanske träffa malvina, jag får se.

Boring...



Heeey...

Ska snart fortsätta plugga, såå tråkigt men de måste göras.Har inte gjort så mycke idag, pluggat lite och slappat.Skolan idag var fett skön eftersom jag bara har bra lektioner.

Fick hem skolfotona idag, dom var väll helt okeej kanske inte dom bästa men men dom duger.


hallo...

Va hemma idag med, fast ska gå imorgon mår mycke bättre fast jag kan fortfarande inte äta, men men.Nu ska jag gå och titta på tv skriver imorgon.


...

Sitter hemma och har tråkigt, har inget att göra plus att jag mår dåligt.Men imorgon ska jag till skolan har jag bestämt.


sick...

Sitter och mår dåligt, jag hostar har ont i halsen och kan knappt äta, men hoppas att de blir bättre imorgon.

Hallo...

Igår efter skolan åkte jag in med tjejerna för att fira elsa, vi shoppade, åt och gick på bio, så härligt.Fast just nu mår jag inte så bra.Sitter och har ont i halsen och hostar.

Jozzan har alla bilder så ni de blir bara dom här två bilderna.
emma och sandra på kemin

jag hos emma med emmas nya diadem

Skolfotograferning...



Sandra plattade mitt hår innan fotograferingen men på vägen hem så blev det lockigt igen...

Hej...

Efter skolan idag så drog jag hem till malvina, sen runt 6 stack jag hem och sen har jag inte gjort så mycke.Imorgon ska jag städa på mitt rum och i skolan så är de fotogafering och jag har ingen aning vad jag ska ha på mej...



RSS 2.0