30/7

Gör inte så mycke om dagarna därför är uppdatering ganska så låg, träffade malvina en stund idag men de är ungeför allt som hänt.
Ska försöka skriva lite oftare men så länge som jag inte gör så mycke finns de inte så mycke att skrica men men, ska försöka åtminstonde.

27/7

Har inte gjort så mycke idag, snackade nyss med johanna i telefonen och nu på kvällen kanske jag ska spendera hos malvina men får se.
Jaa, det är väll typ alla planer jag har för tillfället.
Ska lägga upp lite bilder också från sommarställe senare om jag kommer ihåg.
Men nu ska jag käka middag så skriver jag imorgon.

25/7

Har inte gjort så mycke idag, fixat en del grejer och så. Så nu sitter jag och halv kollar lite på tv, imorgon så blir de nog att träffa Malvina, det är dom planer jag har för imorgon just nu men får väll se vad som händer då.
 
Men nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag sova.

24/7

Hemma, kom hem runt 5 ungeför sedan dess har jag bara tagit de lugnt och lagat mat. Ska packa upp och sådär och så ska jag kanske träffa johanna något.
 
Ska även lägga in bilderna från mitt sommarställe på datorn och sen lägger jag kanske upp några här.
Imorgon så ska jag fixa lite ärenden och sen antigen imorgon eller på torsdag så ska jag träffa Malvina.
Det är väll alla planer jag har nu.

23/7

Sista dagen här nere, åker hem imorgon. Så ska njuta av livet och utsikten här bara. Ja eller nu ska jag jobba lite ta ner träd och sånt.
 
Men dagen kommer också spenderas sörjandes, för 8 år sedan förlorade jag min farbror. För 8år sedan förlorade min pappa sin bror och mina kusiner sin pappa.
Saknar honom hela tiden.
 
 

22/7

Har inte gjort jätte mycke idag, gästerna stack runt 2 eller något sånt. Sen drog jag ut och tog en powerwalk och sen nyss kom jag ut ur duschen.
Funderar på att dra ner på tomten och arbeta lite, har en rosenbuske som jag för krig mot, för tillfället är de ganska oavgjort vem som vinner.
Men aja nu ska jag göra något.

21/7

Skulle in och handla på morgonen/förmiddagen så ja gick upp vid typ 9, lite trött är man eftersom jag brukar gå upp vid 11-12. Men vi ska ju få gäster idag som kommer om typ en timme, så därför fick jag släppa mig ur sängen och gå upp och åka och handla med pappa.
 
Vädret är dock inte så kul idag, det regnar inte men de är inte så varmt och så är de ingen sol.
Men nu så ska jag hitta på något att underhålla mig med.Skriver senare eller imorgon.

Skor...

Vilka ska jag välja.
Dessa...
Eller dessa...
or maybe dessa...

19/7

Har varit iväg och handlat idag och så käkade vi glass, sen så har jag väll inte gjort så mycke idag. Vädret har väll varit helt okej idag, det har inte regnat men det har inte heller varit så varmt eller så mycke sol.
 
På lördag får vi gäster som stannar över lördag och söndag, och sen blir de måndag och antigen då eller på tisdag åker jag och min bror hem. Imorgon har jag inte så mycke planer men de blir nog att arbeta och fixa en del inför lördag.

18/7

Vaknade av att de "regnade", för ordet regn kan inte beskriva vad som hände, nej men seriöst de var värsta regnet jag varit med om.
Det har lugnat ner sig lite nu men de regnar fortfarande ganska mycke, så får väll se vad jag gör idag om det fortsätter regna så här. Men jag kan trösta mig med att de är inte sååå långt bort att jag åker hem.

16/7

Siter inne och väntar på att de ska sluta regna just nu, vill att de ska sluta regna så jag kan gå ut och lägga mig och sola igen, han ligga ute ett tag innan de började regna. Hade tänkt jobba lite ute också men som sagt ganska jobbigt när de regnar.
 
Ska vara nere här ungeför en vecka till, åker hem nästa måndag eller tisdag gillar att vara här nere men saknar mina vänner plus att vädret har varit jätte dåligt hela tiden så de blir ganska tråkigt att bara sitta inne.
 
Men ska väll försöka hitta på något att göra tills de slutar regna, skriver senare idag eller imorgon.

14/7

Åkte in mot söderköping någongång runt 10, först så blev de glitters outlet, fick lite grejer där, allt kommer visas sen när jag kommer hem. Sen blev det bokaffären, där fick jag två böcker så nu har jag lite mer att underhålla mig med. Sen blev det lunch på smultronstället, glass mums. Sedan blev det de stora outleten och där fick jag ett par skor och så köpte jag en till par skor.
Men ska ät nu så skriver senare.

13/7

Vädret har under dagen varit ganska drygt, ena minuten är de sol och andra så regnar de, allmänt jobbigt helt enkelt.
 
Imorgon ska vi åka in til söderköping, där blir de lite shopping och lunch på glassresturangen. Det är väll alla planer jag har för morgondagen, beroende på vädret så ska jag arbeta lite när jag kommer tillbaka.

13/7

Gick upp för en liten stund sen, vädret är väll bättre än igår men ändå inte så kul direkt, molnigt och inte direkt varmt.
Men nu ska jag försöka hitta på något att göra, så skriver ikväll eller något.

12/7

Är nere på mitt sommarställe just nu och har nyss tittat klart på det nya Pretty Little Liars avsnittet.  På förmiddagen var de ganska bra väder så låg ute och solade då, men sen på eftermiddagen har det varit ganska dåligt väder med väldigt mycke regn och även hagel.
 
Ikväll ska jag höra med en gammal kompis som också har sommarställe här om hon vill träffas ikväll och hitta på något men det är väll alla planer jag har.

10/7

Sista dagen hemma idag innan jag åker ner till mitt sommarställe igen, är borta ca 2 veckor denna gång,
Idag så var jag på väg ner till byn när jag skulle hoppa av cykeln vid ett övergångsställe så lyckas jag ju såklart ramla och skrapa upp knät, satan vad de sved asså.
 
Sen kom min bror hem idag också han har varit i Serbien i tre veckor och kom som sagt hem därifrån idag, han hade tydligt haft ganska varm 30-40 grader, inte så kul för honom då han var där och vandrade.
 
Men denna gång kommer jag ha internet till min egna dator, så jag kommer inte vara tvungen att låna pappas när jag vill in på internet så uppdatering kommer nog vara som vanligt.
 
Men nu har jag lite saker att göra, sååå, skriver någongång imorgon får se när.

9/7


8/7

Imorgon blir de besök hos mormor, det känns bra för hos mormor mår jag bra, haha det lätt weird. Nej men hatar att hon bor en bit bort från oss och eftersom mamma jobbar helg hyfst ofta så blir de inte att åka dit så ofta som jag skulle vilja, men om ett år när jag fått körkort så kan jag ju åka dit själv vilket kommer betyda att jag kommer åka dit mer.
 
Men poängen var att eftersom vi åker ganska tidigt och jag inte vet exakt när jag kommer hem så vet jag inte när jag kommer uppdatera imorgon, men ska försöka komma ihåg att göra de när jag kommer hem.

8/7

Inte så jätte kul väder idag direkt, ganska trist liksom. Ska strax dra ut och träna men det är väll alla planer jag har för dagen just nu.
Men nu måste jag fixa det sista innan jag drar ut och tränar,

7/7

Tar en paus från solen blev ganska varmt kan man ju säga, men ska gå ut och lägga mig i solen igen om en stund. Har inte så mycke planer för idag, får väll helt enkelt se vad jag hittar på.

6/7

Gick upp för en och en halvtimme sen ungeför, kommer nog inte göra så mycke idag när jag vaknade hade jag värsta huvudvärken, men ska dra ut och träna senare på eftermiddagen åtminstonde.
Men annars har jag inte så mycke planer.

5/7

Åkte in till uppsala efter lunch, köpte tre nya linnen och ett par shorts så tänkte visa bilder på de. Sen om en stund ska jag ut och träna några andra planer har jag nog inte.
 
Gina Tricot
 
 
H&M
H&M

Dagens...

Kavaj-H&M Linne-New Yorker Shorts-Gina Tricot Jeans-JC Tiger by sweden

4/7

Var nere och käkade på grekens med mina föräldrar, pappa orkade inte laga mat och så gick vi ner och möte upp mamma på grekens och käkade där.
 
Ska strax gå och möta johanna och så ska vi fota lite. När jag kommer tillbaka så ska jag lägga upp lite dagens bilder.
Kanske även lite bilder från kvällen om jag orkar.
 
 
 

4/7

Godmorgon eller vad man nu ska kalla de, gick nyss upp iallafall och har väll inga direkta planer för dagen. Ikväll blir de nog att träffa johanna och ta en promenad och fotografera solnedgången. Men nu under dagen kommer jag nog bara ta de lugnt.
 
Imorgon eller på fredag ska jag iallafall in till uppsala för spruta och sen shopping.
Men nu ska jag sätta mig i solen med min bok så skriver senare.

Bilder...


Jobbigt...

Har stora problem just nu, eller ja stora och stora men, jag ska beställa hem ett par jeffrey Campbell skor, men kan inte bestämma mig för vilka jag ska ha.
Hjälp mig vilka tycker ni är snyggast?
1.
2.
.
3.
4.
5.
6.
så komentara och säg vilka ni tycker är snyggast.
 

3/7

Idag har jag
- Solat, solat och åter solat
- tränat
-latat mig
 
Det är väll vad jag gjort idag kom för inte så länge sedan tillbaka från min joggingrunda faktiskt. Ska väll ta en dusch nu och sen får jag väll se vad som händer.
Men skriver kanske senare igen får se.

2/7

Har spenderat eftermiddagen och delar av kvällen fram tills nu hos johanna, väldigt kul att träffa henne var ju ett tag sedan nu.
 
Har inte så mycke planer för imorgon, får se vad jag gör.
 
Men ska ta en dush nu så, skriver senare.

1/7

Har inte gjort så mycke idag, förutom att jag tränade på eftermiddagen.
 
Funderar på att gå ut och ta en promenad kanske tar med mig kameran.
Men skriver igen imorgon.
 

Bilder...

Här kommer lite fler bilder från när jag var på mitt sommarställe.

1/7


RSS 2.0