Torsdag...

Igår så va jag med jozzan ett tag efter skolan och idag så drog jag hem efter skolan och så har jag pluggat större delen av dagen.Ska snart forstätta att plugga men va tvungen att ta en paus.

Bild jag tog förut när jag hade tråkigt och plattade håret

Tisdag...

Tillbaks till skolan idag då, var väll helt okej förutom att jag hade NP i spanska.Inte långt kvar nu på terminen och sen kommer jag inte komma tillbaka till thunman igen båda glad och lite sad över de men men.

Aja nu ska jag dra ner och kolla när de blir mat.



YEES

YEES nu funkar datorn igen.

Igår så storstäddade jag rummet och sen hade vi som sagt gäster på kvällen.Idag så har jag plockat lite på mitt rum, pluggat och mått lite dåligt mentalt men men så är de ibland.



Lördag

Har inte kunnat skriva eftersom våran dator krånglar så nu sitter jag vid pappas dator.Vi har gäster hemma just nu så ska snart gå och vara social.

Men skriver mer när jag kan men vet inte när de är med lite tur så kan datorn fixas imorgon.


Tisdag...

Har inte gjort så mycke idag har inte mått jätte bra men nu känns de bättre.Tittade nyss på Harry potter och dödsrelikerna del 1 med mammi den bästa av harry potter filmerna enligt mej.



Måndag...

Imorse när jag vaknade så mådde jag inte så bra så jag tog de lungt fram till halv 4 då jag drog till tandläkaren och lagade ett hål sen gick jag och stog utanför ica och sålde kakor tillsammans med jozzan, emma och sandra.Sen så drog jag hem och åt och sen vid typ halv åtta eller något så kom jozzan ner och så tittade vi på två filmer vi hade hyrt.


New Nails



Give me


Friday...

Har haft en ganska bra skoldag och sen så efter skolan så hade jag och några kompisar de vädigt blandannat så var jozzan där.

Sen nu har jag nyss ätit jag och nu ska jag hitta på något att göra.


Onsdag...

Idag så hade jag NP i engelska igen hade ju de i fredags också men de känns skönt att vara klar med engelskan nu.Idag hade jag även muntlig redovisning I SO om konflikten i Tibet.Efter skolan så drog jag och jozzan om gymade i nästan 1 timme.

Just nu så kom mamma nyss hem och hon hade med sej ett par örhängen till mej och ikväll blir de Grey's Anatomy och Ben and Jerry's.

Och nu ska jag fortsätta att skriva på min uppsats om Tibet.


Måndag...

Långdag som vanligt vilket inte är så kul men annars så var de väll en ganska bra dag, sen när jag kom hem så fortsatte jag att jobba med min Tibet uppsats och så kollade jag på lite annat skolarbete också.

Igår fick jag också reda på att jag har blivit preliminärt antagen till mitt förstahandsval på gymmnasiet vilket känns grymt härligt.



Lördag...

Har inte gjort så mycke idag, har tagit de lungt och gjort lite skolarbete och sådär.Imorgon blir de nog också att göra en del skolarbete.

Rom, bara för att jag älskar bilden

HM



Torsdag...

Skön dag idag i skolan bara tre lektioner liksom, teknik,livskunskap och bild.Igår och i tisdags var också sköna dagar på tisdagen hade jag slöjd studietid och förbereding inför NP i matte och i onsdags hade jag bild, studietid och slöjd, härligt liksom.
old pic

Bikbok




Hos Jozzan

Är hemma hos jozzan hon håller på att fixa sitt rum och hon har köpt nya möbler och de ser jätte bra ut. just nu så himla skönt att de är fredag.Äntligen helg liksom och snart är de påsklov så himla skönt.

Aja nu ska jag vara social skriver mer sen.

RSS 2.0