Hallo...

Igår så sov jozzan över här, f*n vad mycke jag skrattade tack tjejen du är bäst älskar dej.Vi tittade på film och pratade och sådär.Så de var därför jag inte skrev igår nu ska jag spela sims 2 tror jag.



heej...

Tjena idag var jag inne i uppsala och fixade med nytt pass sen så har jag tränat annars har jag inte gjort så mycke idag...



Halo...

Under dagen så gjorde jag inte så mycke men sen på kvällen drog jag hem till jozzan och jag kom hem därifrån för en stund sen.
vill ha sommar...

26 december...

va inne i uppsala idag på mellandags rean men hittade inte mycke, va inne tillsammans med jozzan sen så drog vi hem till henne och jag va där till typ halv elva, lovisa kom också dit på kvällen f*n vad vi garvade.



Soon...

Ska snart gå och lägga mej och när jag vaknar kommer de vara julafton ^^. Börjar äntligen få in julkänslan och om jag inte hinner skriva imorgon så GOD JUL.





23 december

Skulle ju ha fixat nytt pass idag men pappa sa att vi ska göra de nästa vecka istället.Så idag så har vi handlat de sista inför imorgon och så har vi städat de sista.

Aja nu ska jag hitta på något...



22 december

Va och klippte mej idag som sagt var sen så orkade jag inte åka in till uppsala eftersom de va typ 20- grader men den sista julklappen har löst sej.

Imorgon ska jag och åka med pappa och fixa nytt pass eftersom mitt gamla går snart ut och jag ska ju till Rom snart och efter de ska jag till Gran Canaria så de måste fixas.Sen på kvällen så ska vi klä julgrannen, vi klär den alltid dagen innan julafton och i år kommer även mamma vara med hon brukar i vanliga fall jobba sent men imorgon slutar hon vid 6 eller 7.



klippt mej...





LOV

Nu är de lov då, efter skolan så drog jag hem och tog de lungt och sådär.Sen vid 6 så drog jag hem till sofia där jag och mina vänner firade henne.Sen satt vi och snacka bara jätte härligt.

Just nu sitter jag i min klass tröja som vi fick idag.Ska snart gå och lägga mej, imorgon ska jag gå och klippa mej och sen ska jag in och köpa dom sista julklapparna har jag tänkt.

my nails

hello...

Idag så drog jag tillsammans med jozzan, julia och louise efter skolan till form och tränade, tog de dock ganska lungt eftersom jag har varit sjuk.

Imorgon är de skolavslutning sen ska jag in till uppsala och köpa dom sista julklapparna och sen på kvällen ska jag hem till sofia.




today...



halo....

Idag ska jag typ vara hemma och städa lite och sådär är ju lixom fjärde advent och mindre än en vecka till julafton, men måste in till uppsala igen och köpa mina sista julklappar, har köpt dom flesta nu men inte alla.

old pic

-.-

Vet inte vad jag ska skriva om, några tips??

halo...

va inne i uppsala idag med jozzan köpte lite julklappar och så där.Imorgon blir de kort dag eftersom de är vollyboll tunering på skolan.Jag kommer dock inte vara med så jag får väll titta på...


school today...

Va i skolan för första gången på över en vecka idag, var en ganska lung dag så de var helt okej, och istället för att sluta 4 som vi brukar så slutade vi 2.

Men nu ska jag fortsätta plugga ska göra mitt biologi prov imorgon som dom andra hade medans jag var sjuk.

halo...

Igår när mami kom hem hade hon med sej en present till mej eftersom hon tyckte synd om mej, i torsdags fick jag även en prestent av henne även då för att hon tyckte synd om mej.

Men igår fick jag en jävligt snygg ring av henne.



Det går uppåt

Äntligen börjar de gå åt rätt håll, har bara pluggat idag och tagit de lungt och ska snart fortsätta att plugga eftersom jag har hamnat lite efter.

Men tror att de blir skola på måndag, känns som de.Nu veckan som kommer ska jag in till uppsala och köpa julklappar eftersom jag har varit sjuk i nästan två veckor så har jag inte hunnit göra de, ska bara hitta någon att åka in med.


jag hoppas att jag ska få den här i julklapp av mina föräldarar är typ helt säker att jag kommer få en dator av dom...

Still home...

Är fortfarande hemma, fast nu har jag fått medicin eftersom jag höll på att få lunginflamation så...Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon eller på fredag.

Tycker att de är jätte tråkigt att bara sitta hemma hela dagarna och inte dirket göra något, har pluggat lite men när feber börjar gå upp blir de svårt.Men nu är min feber inte så hög vilket är skönt eftersom igår och i måndags var den väldigt hög.

Nu ska jag försöka att göra lite skolarbete i alla fall.
gammal bild men men.

hate this...

Kommer inte gå till skolan imorgon, får inte eftersom jag fortfarande har lite feber och hostar en del.hatar att vara sjuk, idag har jag pluggat och tagit de lugnt mest.

Igår kväll fixade jag nya naglar som jag visar upp senare i veckan.
hittade den här bilden när jag gick igenom massa gamla bilder, asså fet längesen det här va, typ i 6an




halloo...

Mår fortfarande inga bra fast de börjar gå åt rätt håll tror jag, feber har i alla fall gått ner lite så de är ju bra.
Har pluggat lite idag och ska plugga mer snart, annars har jag inte gjort något idag.

I want...

http://files.hm.com/media/products/897/DXL895_79274_09090_45_1713.jpg

halo...

Är hemma idag med, har fortfarande feber men den har gått ner lite, ska få hem lite skolsaker idag.Men har redan pluggat lite idag.

Nu ska jag forsöka tvinga mej att äta något, kamera kråglar fortfarande så ni får en gammal bild.


...




hemma idag....

Är hemma idag med, orsäker om de blir någon skola imorgon.Hade 38 graders feber när jag kollade sist, hostar fortfarande hela tiden och mår allmänt dåligt.

Nu ska jag i alla fall försöka få lite skolarbete gjort.



Home...

Va hemma från skolan idag, har feber och hostar hela tiden, inte kul.Skulle ha lagt in en bild men då drygar sej kameran så de blir ingen bild...

RSS 2.0