Nytt år snart...

Jaaha, då var de snart nytt år igen.Jag kommer att skriva ikväll när de börjar närma sej.Idag mår jag ungefär som igår så inte så bra med andra ord.Kommer nog inte att göra så mycket idag...

Heej...

Har vart me Jozzan en stund, annars har jag inte gjort så mycket, tittat en del på Grey's.Men här kommer bilderna på min ipod.

Jag veet att dom är lite suddiga men jag orkar inte bry mej...


Faan...

Håller typ på att bli sjuk, har lite ont i halsen och är snorig.Nu ska jag nog spela Sims eller sätta mej i soffan och läsa.Idag kommer brorsan hem så senare kommer de komma bilder på min nya ipod.

Trött...

Är så jävla trött, idag så har jag som sagt tränat fett rolig men jobbigt.Kommer nog inte orka vara uppe så sent ikväll.Nu ska jag sätta mej i soffan och läsa och lyssna på musik...

Morgon...

Har gått upp för en stund sen.Har tagit de lungt, läst och lyssnat på musik.Ikväll blir de spining skriver mer när jag kommer hem från de.Nu ska jag titta på Grey's och ta de lungt.

Ipod...

Idag har jag köpt min Ipod, älskar den(den är rosa<33).Men kan  tyvärr inte lägga upp bild på den för min brorsa har tagit kameran.Idag har jag förutom köpt Ipod vart med Jozzan en del.Neej nu ska jag geeka lite Sims.
Hur sött får man vara??Älskar deej<333


Tråkig...

Heej.Igår kväll var jag hemma hos Jozzan och va med henne.Just nu så har jag precis tittat på Grey's Anatomy säsong fem.Som jag fick i julklapp.Ikväll blir de nog hemma kväll men får se.
Grey's Anatomy säsong 5<33

Halo...

Igår när jag skulle skriva så var de strömavbrott så då kunde jag inte skriva.Och på julafton hade jag inte tid.Men i julklapp fick jag massa pengar, pressentkort, kläder, guld-örhängen och lite mer.Sen ska jag få en ipod också men vi har inte hunnit köpa den än så vi ska åka in och köpa den snart.

Jag lägger in bilder på mina julklappar senare.

http://www.familyliving.se/_internal/cimg!0/63l487bdylmebpnqfglvyau9kigr1j2

Sorry...

Sorry att jag inte skrivit på länge, men de blev så.I måndas kom jag hem ganska sent efter bion, jag var som sagt och såg Avatar med Emma, den var jätte bra.Sen så igår när jag kom hem från träningen så var jag så j*vla tröt så jag orkade inte.

Men nu ska jag äta något.Längtar till imorgon då de är julafton=).
http://paperdesignsbybarbara.com/blog6/wp-content/uploads/2006/11/Christmas%20Tree.jpg

Hmm...

Sitter och har allmänt tråkigt lyssnar på musik och stirrar ut genom fönstret.Idag har de snöat grymt mycket så nu är de vit överallt.Neej nu ska jag gå och lägga mej i soffan och njuta av tystnaden...
Haha fett gullig bil en sån vill jag ha<33

Fyra dagar kvar...

Fyra dagar kvar sen är de julafton, yeeh!Idag ska jag äntligen fixa gymkort(pappa glömde bort de igår) och sen kanske vara med M också.Imorgon är så ska jag gå på bio med Emma och innan ska vi köpa shoppa lite.Vi ska se Avatar.

http://static.reelmovienews.com/images/gallery/avatar-movie-poster.jpg


God morgon...

Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, har faktiskt ingen aning.Men nu tror jag att jag ska sätta mej framför min tv och ta de lungt.Skriver mer sen...

Skolan är slut...

Heej idag har jag haft en underbar dag med tjejerna, med mycket flum, wii och allmänt kul.Tack tjejer älskar er och kommer aldrig släppa er.Imorgon blir nog en sovar dag.Får se om jag orkar vara med någon kompis och sen ska de fixas gymkort.Meen neej nu ska jag slappa i soffan och ta de lungt...

I skolan...

Var i skolan idag, mår bättre men inte helt perfekt.Imorgon är de avslutning och sen ska jag hem till Emma med tjejerna.På lovet ska jag börja träna med Lovisa kommer bli fett roligt.Nu ska jag titta på Las Vegas och koppla av...

Just de har hämtat mina nya glasögon, lägger ut bild på dom sen.

Bättre...

Nu mår jag lite bättre tror och hoppas att de blir skola imorgon för mej.Nu ska jag gå och läsa Twilight tror jag eller så ska jag titta på tv.Men skriver imorgon, och om jag är frisk imorgon så ska jag in till uppsala och köpa julklappar=).

Hemma...

Fortfarande sjuk men imorgon blir de skola de har jag besätmt.Saknar mina älsklingar sjuk mycket<33.Nu ska jag hitta på något att göra titta på film eller något.

Tråkigt...

Sitter och knarkar halstableter och lyssnar på musik.Men ska nog försöka att äta något fast vi får se hur de går.Jag skriver mer sen...

Hemma...

Hemma idag också men imorgon hoppas jag att det blir skola för mej.Gick upp hyfast sent idag, runt tio orkade jag mej upp.Idag är mammi hemme och tar hand om mej hehe.Har precis försökt att äta något men de gick inte så bra har grymt ont i halsen.
Så här ser de ut om man tittar ut, massor med Snö

Halo...

Heej.Sitter och knarkar halstableter men tror inte de kommer bli någon skola fast, jag vill gå de är nämligen konsert på min skola och jag vill se...Men tror jag ska gå och lägga mej tidigt så får vi se vad som händer imorgon.Heej då<33


Tråkigt...

Har inte gjort så mycket då..satt fast lösnaglar målat mina tånaglar och mått dåligt.Har försökt att äta men de gick inte så bra har jätte ont i halsen.Nu ska jag nog spela sims eller något.
mina naglar

Feber...

Idag så är jag inte i skolan, jag sitter hemma och har feber, ont i huvudet och i halsen.Jag gick upp för typ en halvtimma sen fett va skönt att sova ut, haha på mina kompisar som var tvunga gå upp i tid.Men nu ska jag ta och titta på någon film, tror de blir Twilight och sen ska jag sova lite till.
http://www.sizzlingpopcorn.com/moviepics/twilight_bigteaserposter.jpg

Söndag...

Imorgon är det skola igen, men det är som tur är sista skol veckan äntligen sen börjar lovet!Men nu sitter jag här med ont i halsen och mår inte så bra.Nu ska jag ta de lungt så jag orkar släppa mej till skolan imorgon.


Inte så bra...

Igår såg jag ju som sagt The proposel den var grymt bra och rolig älska den<3.Nu har jag spelat sims 2, jag har som sagt börjat geeka sönder de, hehe.Men igår hela kvällen och en del av eftermidagen så hade jag svårt att andas ordentlig, plus att de gjorde ont när jag gjorde vissa saker, så de gick inte så bra att sova då...

Men idag så har jag varit med M mest och så har jag tagit de lugt.Nu ska jag gå och se på någon film, måste bara komma på vilken, hmm...Men neej nu ska jag dra heej då<33.
http://www.nypost.com/r/nypost/blogs/popwrap/200810/Images/200810_the-proposal-poster.jpgEn grymt bra film, rekomenderar den verkligen<33


Fredag...

Idag så hade vi julpyssel satt med Lovisa och Ida hade fett kul.Sen så var de SO, med Wilke, allvarligt.Hon måste vara världens drygaste lärare, plus att hon iminterade en kålmask!Men sen efter skolan var jag med Emma en stund spelade Wii och så.

Sen så hyrde jag en film, The proposel ska se den ikväll, det verkar fett bra.Meen neeej nu ska jag hitta på något.

Prov...

Har spanska prov imorgon, blää vill inte ha prov.Men nu ska jag spela sims 2 tror jag eller så ska jag plugga hmm...Neej men först ska jag kolla på NCIS Los Angeles lite.Skriver mer imorgon...


Julklappar...

Asså jag måste börja köpa julklappar jag har inte köpt en ändå än...Men ska kanske in till stan på fredag så kanske hittar något där.Nu ska jag fortsätta plugga spanska som jag har gjort en del idag.Har nämligen spanska prov på torsdag, blää hatar prov men det är åtminstonde mitt sista för de här året yehh.Men nu ska jag som sagt plugga spanska.
http://tonicgossip.com/wp-content/new-moon-wolf-pack.jpgÄlska<33Måste se New moon igen<333


Tandläkare...

Idag så var man ju hos tandläkaren, men som ovanlighetens skull hade jag inga håll^^.Fast var typ på väg att få de så nu kommer jag få någon skum tandkräm bara för de som säkert kommer smaka jätte illa.Sen ska jag dit igen nästa tidsdag, blää.

Man nu har jag precis spelat the sims som jag geekar sönder för tillfället och ska snart titta på tv.Skolan var ganska okeej hade slöjd som jag älskar och sen tråkiga SO.På idrotten så spela vi innebandy.Och mitt lag vann alla våra matcher, yeeh!.Men nu ska jag dra...

http://www.bokhora.se/blog/wp-content/uploads/the-host.jpgHar börjat läsa The Host den äger grymt mycket<33


Söndag...

Idag har jag inte gjort så mycket.Sitter och lyssnar på musik just nu och ska snart spela sims tror jag.Ingen annan hemma förutom min katt och jag.Men neej nu skaa jag dra.
Komentera gärna mer<33.
Min katt<33

Lördag!

Idag så har jag varit med Nina typ hela dagen och vi har bakat pepparkakor!Dom var jätte goda men några var lite missbildade.Sen så har vi spelat sims vilket jag ska göra nu också.Har inte tagit någon bild på min nya tröja men ska försöka göra de imorgon.
Mina och ninas fina pepparkakor=)



Stan..

Var ju inne i uppsala med Jozzan idag, fett härligt.Men nu mår jag inte så bra har ont i huvudet och i halsen.Skolan var ganska okeej.Hade engelska med sämsta läraren ever men vi hade inte henne bara på slutet så de var helt okeej.Neej men nu har jag precis tittat på CSI och ska hitta på något annat så bye<33.
http://www.watchingcsi.com/wp-content/uploads/2007/10/csi.jpg

Sjuk...

Idag har man ju inte mått så bra.Jag var i skolan men gick nästan hem, var inte med på idrotten ganska skönt. Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon bara, för ska åka in till uppsala med jozzan efter skolan.Men nu ska jag geeka sönder The sims 2 så heej för nu.



Kallt...

Idag var det jätte klallt på morgonen när jag skulle gå till skolan, flera minus grader var de.Sen i skolan så hade vi svenska där skriver vi berättelser^^.Sen så hade vi matte där vi fortfarande har vikarie haha, ganska rolig lektion de var.Sen hade vi studietid och då hade jag slöjd fett kul.Men nu ska jag plugga till provet imorgon så heej då.


Heej...

Idag så vid maten hade Emma,Sandra,Elin och jag en citron ätar tävling, det var fett skoj.Efter skolan så stack jag och simmade de var kul.Men nu ska jag typ plugga NO.På matten var de fett härligt, vi hade vikarie så jag satt bredvid Sandra och Ida och typ snackade hela lektionen, haha.Men nu ska jag plugga heej så länge.

RSS 2.0