30/9

I fredags så var jag ledig från skolan och min bror var här för eftersom han fyllde är i tidags så vi skulle fira honom. Dock så sen fram på kvällen mådde jag inge bra så gick och la mig tidigt.
 
Igår så gjorde jag inte så mycke.
 
Idag så har jag pluggat och så på eftermiddagen så övningskörde jag, väldigt kul ska jag säga.
Förhoppningsvis så mår jag bättre denna vecka så jag kan börja träna igen, har inte kunnat träna på jätte länge.
 
Annars så är detta en ganska hetiskt vecka, har spanska prov imorgon, och läxförhör, läxför på tidagen och sen matte-prov på onsdagen.

Mascara

Så här kommer den första recensionen på området smink, och först ut är mascaran One By One från Maybelline.
Maybelline One By One Mascara
Kicks 145kr
 
Denna mascara seperera fransarna jätte bra och ger inga klumpar alls. Fransarna blir desutom ganska långa av den. Så jag skulle verkligen rekomderna denna, har andvända den länge och är jätte nöjd. Dock så får man inte så jätte mycke volym av den men eftersom jag alltid andvänder flera mascaror så spelar de inte så jätte stor roll för mig då jag andvänder denna för att separera och förläga.
Den får 4.5/5

29/9

Orkade inte skriva igår eftersom jag inte mådde så bra. Får se om jag orkar skriva något mer sen.


27/9

Slutade tidigare idag pga att socilogin var inställd och innan de lektionen har vi lunch så slutade halv 1 istället för tjugo i 3, och imorgon är jag ledig, guud så härligt.
 

24/9

Vanlig måndag i skolan idag då, en timmes sovmorgon och sluta halv 5.

Då jag känner att jag ibland inte har så mycke att skriva om så tänkte jag börja skriva mer om smink, vilket är ett stort intresse för mig. Kommer lägga upp tips och recensera produkter.


Inköp...

Köpte lite grejer i torsdags som jag tänkte visa upp.
 
 

23/9



19/9


19/9

Vanlig skoldag idag, hade sovmorgon och slutade vid 14.50 . Sen har jag inte gjort så mycket, var iväg till biblioteket men de var väll de.

Imorgon blir de fika med Kitty, väldigt trevligt. Sen på kvällen blir de plugg.


18/9

Tisdag idag då, efter skolan åkte jag till Knivsta och mötte upp Malvina för att sedan gå och fika tillsammans med henne.

Sen drog jag till sjukgymnasten och efter det hämtade pappa mig och så åkte vi hem och åt. De var min dag de.


17/9

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Nu när jag kommer hem så blir de först mat och sen ska jag nog plugga.

I veckan så har jag lite saker planerade, imorgon så ska jag efter skolan fika med Malvina och sen så ska jag till sjukgymnasten. Sen på torsdag ska jag träffa Kitty och fika med henne.


16/9

Söndag då, helgen har passerat alldeles för snabbt. Denna dag har mest spenderats pluggandes, har gjort klart mitt svenska arbete och pluggat matte. Nu ska jag njuta av helgens sista timmar så skriver jag imorgon.


14/9

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Helgens planer stavas matte-plugg, guuud va kul, inte. Men det måste göras.


14/9

Har sovmorgon idag som vanligt så tar halv elva bussen in till skolan. Vilket betyder att jag har typ en halv timma kvar hemma, och jag har ingen aning om vad jag ska göra under den tiden.
 
Har inga direkta planer idag, får helt enkelt se vad som händer.

13/9

Kom hem för en halvtimme sen kanske och nu ska jag bara de lugnt och så har inga planer för dagen direkt. Brukar ju komma hem vid 4 eller nått i vanliga fall på torsdagar och nu kom jag ju hem halv 2 så har lite mer tid hemma.
 
Men ska försöka göra något pruduktivt åtminstonde kanske går ut och fotar lite eller något sånt.

13/9

Sitter på svenskan i skolan och jobbar om Medeltiden, eller ja lttteraturen på medeltiden. Sen har jag matte och sen så slutar jag!! Sociologin är inställd så slutar halv 1 istället för tjugo i tre. Trevligt trevligt. Men nu ska jag försöka arbeta.

12/9

Har lunch just nu sen har jag pedagogiskt ledarskap och sen drama slutar 14.50 men ska ner på stan och köpa en grej efter skolan. Sen blir de nog plugg när jag kommer hem. Hörs senare.


11/9

Sitter hos sjukgymnasten och väntar på att kl ska bli kvart över. När jag kommer hem blir de först mat sen spanska-plugg. Så de är mina planer för kvällen. Skriver sen när jag är hemma och så.


11/9

Sitter i skolan har haft idrott men var inte med då jag fortfarande är förkyld. Men nu börjar min lektion så ska sluta blogga.


10/9

Har skaffat en iphone nu så kan blogga från den så ska försöka bli lite bättre på att uppdatera.Men aa det var väll allt för stunden skriver mer senare.


3

Linne- HM
Jeans- Tiger by Sweden
Klocka- Jetset

2

Linne- HM
Kavaj-HM
Jeans- JC(deras egna märke)
Klocka-Guldfynd
 

outfit 1

Tänkte lägga upp 3 outfits från denna vecka så här kommer den första.
 
Linne- HM
Shorts- Lindex


 

7/9

Sitter i skolan och har lunch, 40min kvar tills min lektion börjar. Funderar på att åka hem efter den lektionen, har sociologi och sedan efter det har jag egentligen Drama men har inte bestämt om jag går på den eller inte.Är forfarande sjuk men ville gå på engelskan och sociologin, har desutom sovmorgon så behövde inte gå upp fören halv 10 eftersom jag inte direkt känner för att träna när jag är sjuk.
 
Imorgon är de kulturnatten, ska nog in en stund men blir nog inte så länge. Dels för att jag inte tycker att de är så kul dels för att jag fortfarande är sjuk.
 
Men nu ska jag underhålla mig själv i en 40-35min.

6/9

Åkte hem från skolan innan sista lektionen pga att jag mår ganska rejält dåligt, hostar, har ont i halsen och huvudet och låter som en kedjerökare.
Men blir nog skola imorgon med lite vila mår jag nog bättre, hoppas jag.
 
Igår hade jag ju tänkt träna men kände lite dumt med tankte på att jag redan då kände mig lite dåligt. Så ringde johanna och gick ut på en promenad och sedan köpte vi godis och gick hem till mig och tittade på en serie.
 
Men nu ska jag vila ett tag, så skriver jag sen.

5/9

Väntar på att draman ska börja sen efter de slutar jag och då blir de att åka hem.Så får jag se vad som händer då. Annars har detta bara varit en vanlig skoldag fick reda på att jag får ännu längre sovmorgon på måndag börjar 11.35 istället för 9.50, ganska skönt får man ju säga.
 
Ska antagligen träna kväll tror jag, men de är de planer jag har.

3/9

Måndag idag då, dock ingen skola för mig, vaknade med jobbbig huvudvärk och kände bara att jag inte orkade gå till skolan idag, så idag blir jag hemma ska dock ändå försöka göra lite skolarbete och så men får se hur de går.
 
Ska vila lite mer nu då, och sen blir de att försöka att plugga.

2/8

Kvällens planer är att träna, göra lite skolsaker och sen så ska jag redigera lite bilder som jag tog här om dagen, sen kanske jag lägger upp några av dom.
 
Har inte gjort så mycke idag, läst en del.
Skola imorgon, slutar halv 5 vilket inte är så kul men har åtmistonde sovmorgon.
Men nu ska jag fixa lite saker så skriver jag mer imorgon.

1/9

Gick upp nyss, planera för dagen är nog att träffa malvina och så funderar jag på att baka något. Det är väll alla planer jag har för dagen.
 
Hade skola igår som vanligt, började kvart över elva och slutade tjugo över fyra. Så även om jag slutar ganka sent på fredag är de okej för först så börjar jag sent och sen så är sista lektonen drama så... inte direkt ansträngande, vi lekar mest.
Men nu ska jag kolla om vi har något att äta till "frukost".

RSS 2.0