MVG

Idag fick vi tillbaks våra idrotts prov, gissa vem som fick MVG?Jag!Är jätte nöjd över de=).Den här veckan ska jag typ in till uppsala med Jozzan och köpa julklappar.Men nu ska jag spela the sims så heej så länge.


Musik...

Sitter och lyssnar på musik och tänker på allt.I kväll är de ju som sagt första advent, men det kommer typ bara bli jag och brosan, mamma jobbar och pappa ska iväg och spela badminton...Men jag vill ha lite tips om vad ni tycker att jag ska skriva om.Musik,böcker,filmer,tv-serier eller mej?Eller något annat.

Idag har jag varit med Nina, vi har bland annat spelat Wii.Hade jätte kul med henne,Nina och jag för evigt<3.





Lördag...

Heej.Idag så sålde jag ju saker med klassen sen drog jag hem och har inte så mycket mer.Ikväll ska jag och Jozzan ha film kväll, så de ska bli kul.Har också satt fast lös naglar visar bilder på de senare.

Heej

Har fixat en ny header vilken gillar ni bäst den gamla eller den nya?Nu tror jag att jag ska spela Sims 2, men får se.Imorgon ska jag sälja saker med klassen igen utanför ica, blää.
så fin<33

spanska...

Nu sitter jag på spanska lektionen och gör något skumt spel.Men annars är det helt okeej.Efter den här lektionen så är en till lektion sen slutar jag=).Då ska jag kanske gå och simma får se.Men nu ska jag fortsätta "jobba".


Snart helg...

Imorgon är det fredag sen är de helg=).Min älskling är sjuk men hoppas hon är frisk i helgen, krya på deej Nina<33.Becka är också sjuk hon har varit de ganska länge så hoppas hon blir frisk snart.Idag så har jag haft långdag, blää.Sen har jag bakat med mammi.Men nu ska jag kolla på tv heej så länge<3.

Min nya rosa jacka, ska lägga in en bättre bild senare.

Fika...

Efter skolan idag så fikade jag med jozzan och Emma.Det var grymt roligt, att bara sitta och snacka och fika.Nu sitter jag och pluggar till mitt prov imorgon=(-

Men ikväll är de Grey's Anatomy, jag och mamma tittar alltid på de tillsammans(om hon inte jobbar) och äter Ben and Jerry's.Skriver mer sen om jag hinner, annars skriver jag imorgon.http://hatchepzut.com/wp-content/uploads/2009/10/caramelchechew.jpgMums=)

Plugga...

Blää, hatar prov.Förra veckan hade man ju två prov och den här veckan har jag två prov också.Imorgon har jag hemkunksap och på torsdag idrott.Efter skolan var jag hemma hos Emma en liten stund sen var jag tvugen att dra hem och plugga=(.Men nu ska jag fortsätta plugga.
Mitt liv just nu...

No...

Har No och sitter och skriver på min abort uppsats.Idag måste jag plugga typ hela dagen=(.Igår så tittade jag lite på CSI.Men ska fortsätta jobba nu så bye bye<3

Just nu...

Sitter och läser Så länge vi båda andas, fjärde twilight boken.Men ska typ att nu, sen ska jag plugga.Idag har man ju varit i skolan, en helt okeej dag faktiskit.På So lektionen så var det några som skulle göra provet.Dom andra fick jobba med vad dom ville så det var en ganska okeej lektion.Men ska äta nu så bye bye.
http://www.twilightnews.se/images/2009/normal_1_32017691.jpg

Söndag...

Skolan imorgon vill inte=(.Har precis fixat håret har blekt min utväxt.Men nu ska jag spela the sims 2.Skriver imorgon.

Halo

Sorry att jag inte skrev igår men här kommer bilderna på mina nya skor som jag köpte i fredags.Nu ska jag äta och sen ska jag vara med M.Men skriver mer senare.





New Moon!

Nu har man sett New moon då, den var jätte bra.Älskar alla i The Wolfpack.Jag och Elsa kom fram till att Sam,Jared och Jacob var mina, och Embry,Qvil,Seth och Paul var hennes.Så bara så ni vet så är Sam,Jared och Jacob mina<33.Men nu ska jag vara oss Emma ett tag sen ska jag och Elsa hem till mej där vi ska sova^^.

Jag köpte att par jätte snygga skor som jag ska lägga upp bilder på senare.Jag kommer senare lägga upp bilder från denna faktastiska kväll med tjejerna.
http://screenrant.com/wp-content/uploads/twilight-new-moon-wolfpack.jpgThe wolfpack<33älskar

No...

Sitter i skolan och har No.Sen har jag religons prov, hatar vill inte ha det.Men nu ska jag fortsätta.Lägtar till kl15 då vi ska in och titta på New Moon<33

Längtar...

Tills imorgon då jag ska in och se New moon med tjejerna och sen gå och käka.Sen ska Elsa sova här det kommer grymt kul<3.Men nu ska jag plugga till mitt j*vla prov imorgon.Idag hade jag ju svenska prov de gick ganska bra tror jag...
JaagXD

Skolan...

Nu sitter jag i skolan och gör en uppsats om abort, och sitter och snackar om New Moon.Alla tjejer i min klass är Twilight freaks.Men nu ska jag jobba.


Onsdag

Idag så var jag och Jozzan och simmade efter skolan de var kul.Sen så drog jag hem och pluggade, men nu ska jag titta på Grey's Anatomy.Jag längar tills på fredag<33


Halo...

Idag så har jag klipt mej, har skaffat sned lugg igen.Sen så har de inte hänt så mycket.Längar till på frdag då jag och mina kompisar ska in och se New Moon.Jag har läst alla böckerna och älskar dom så jag längtar.Det kommer bli Emma,Elsa,Jozzan,Rebecka och jag.Hoppas bara att Rebecka är frisk, hon gick hem från skolan igår och va inte i skolan idag.

http://www.biografforum.se/images/Affischer/stora/new-moon.jpg

Måndag...

Idag har de ju varit skola.Fast vi hade ju kort dag så det var skönt slutade 13.20 typ fast igentligen slutar vi fem över halv 2 men vi fick sluta tidigare.Sista lektionen var ju idrott, fast vi hade teori.Sen efter skolan stack jag och simmade och sen fikade jag meed mamma.Men nu ska jag plugga.
http://konditoripallas.se/img/bild03.jpg

Kamera...

Sitter och lyssnar på musik och har tråkigt.Imorgon är de skola, vill inte gå fast vi har kort dag så jag klarar mej nog.Nästa fredag har men ju prov, jätte kul, inte.
Samsung ES60Vill ha<333




Godmorgon...

Jag har just spelat the sims och nu ska jag nog gå och titta på tv.Just nu är de bara jag och brosan som är hemma, mamma jobbar och pappa är borta idag.Ska kanske vara med M sen men får se hur de blir.Men ska dra nu bye bye<33


Kallt...

Idag så mellan typ tio och tolv stog jag utanför ica och sållde fikabröd för klassen.Vi var några stycken som stog.Men det var grymt kallt, jag frös jätte mycket.Plus att de regnade.Sen så har jag varit med M idag.Men nu ska jag geeka sönder the sims.
http://blogg.idg.se/data/portfolio_blog/87/63/20/4248190/26df81a4fb9c1329


God natt...

Nu har jag suttit och geekat The sims i typ två timmar, jätte kul^^.Men ska typ gå och lägga mej nu tror jag.Imorgon måste jag upp hyfsat tidigt för jag ska typ sälja grejer med klassen, blää^^.Men god natt<33



Fredag=)

Nu är det äntligen fredag.Jag har just sett de nyaste avsnittet av Grey's Anatomy, det var ganska bra men inte någon av dom bästa.Så nu ska jag nog dra och titta på tv eller något får se om jag skriver mer sen.


Just nu...

Halo.Nu har jag gjort klart min uppsats om Asagudarna, äntligen.Jag mår lite bättre nu och hoppas att jag mår ännu bättre imorgon.Bye bye<33

Jag har nästan levt på dom här idag
Mitt liv idagEn jätte vacker bild på mej=S

Sjuk...

Idag är man sjuk då, så ingen skola för mej.Sitter hemma och lyssnar på musik men ska nog snart göra lite SO eller Matte.Eftersom jag snart har matte prov snart.Meen skriver mer sen bye bye<33.

Skola...

Idag har jag haft ont i halsen nästan hela dagen så det har inte varit så kul.Sen så har jag varit på utvecklingssamtal jätte kul liksom, not.Sen hade man ju engelska i skolan vilket också är jätte kul, inte.Men nu ska jag typ spela The sims 2 så love ya all<33.

http://www.trivia.se/bilder/trivias/trivia-1631-20080113100142.jpg

halo

Idag så var de ju skola men som tur va så slutade jag halv 2.Sen efter skolan så drog jag och simmade.Nu måste jag typ skriva på en uppsats som handlar om asagudarna, jätte kul eller hur?Neej de är inte kul men bye bye<33.

Söndag...

Halo.Idag har jag varit hos mormor och morfar, fett skönt att träffa dom igen.Sen har jag hämmtat biljeterna till New Moon som jag ska gå och se med mina kompisar ska bli fet kul.Sen när jag kom hem så va jag med M, och vi hade fett roligt.

Men min arm gör jätte ont från igår då jag tog spruta och plus att jag hade lite feber igår.Just nu har jag just sett på Ont Tree Hill som jag älskar.Men nu ska jag fortsätta på Gossip Girl så heejdå<33.

http://www.tvshow-online.com/wp-content/uploads/2009/10/one_tree_hill.jpg

Halo

Idag ska jag ta sprutan mot svininflusensan, fast jag vill inte göra de.Så ni får önska mej lycka till.Igår så va jag med M lite jag jag hann inte vara med henne så mycket.Jag kom hem lite senare en vanligt de tog men nämligen typ en timme att gå hem^^jag och Sandra gick och pratade ganska mycket.Sen skulle jag ner till byn och köpa bakelser och då gjorde jag sällskap med J.Men nu ska jag dra bye bye<33


Onsdag

Idag har jag haft hemkunskap de var kul.Men J va sjuk det var ju inte så kul, saknar deej gmn<33.Sen så drog jag och simmade på eftermiddagen fett härligt.Imorgon har jag gympa neej...Vill inte ha de.Idag så var typ 7 personer i min klass borta haha vi var fett få på Svenskan.Men nu ska jag titta på Grey's Anatomy bye bye<33.
http://i37.tinypic.com/xrnmh.jpgBästa serien<33.

Aj...

Heej.Efter min idrotts lektion igår så har jag träningsvärk i min vad, inte så kul.Idag så efter skolan var jag hemma hos Em.Föst så var både J,R och El också de men sen så var El tvungen att gå för hon skulle dela ut en tidning och sen var jag också tvungen att dra.Men nu sitter jag och tittar på Två och en halv män.Så nu ska jag dra bye bye<33.

http://2.bp.blogspot.com/_I70IGKczId4/Sb60yvLz8oI/AAAAAAAAAqQ/GUZN96YmcYM/s320/2%C2%BD+men.jpgFett rolig serie=D

Måndag...

Idag så började de ju skolan igen, inte så kul precis.Vi hade slöjd vilket är kul men ändå.Och imorgon blir det ännu jobbigare, visst de är inte så långt till lovet men ändå.Imorgon ska jag nog gå och simma med J, så det blir kul, kommer nog gå och simma i helgen med mamma också.Men nu ska jag dra och titta på CIS.Bye bye<33

En bild från Venzuela dit jag längtar tillbaka till nu=(

RSS 2.0