....

Sitter och väntar på att maten ska bli klar är egentligen inte så hungrig men ska väll äta något ändå.

Som sagt gör fortfarande inte så mycke om dagarna men snart ska jag väll ta tag i lite skolarbete som måste göras.


I am back...

Orkar inte skriva så ofta just nu eftersom jag inte gör så mycke så har inte så mycke att skriva om tar de mest lungt och så. Va nere på banken idag och fixade lite grejer men mer än så har jag nog inte gjort idag.

Så kommer som sagt att ha hyfsat låg uppdatering under lovet men sen efter så blir de som vanligt igen.


Christmas Day...

Har bara tagit det lungt idag tittat på grey's anatomy säsong 7 som jag fick igår kommer nog att bli liksdant imorgon.


Inget vinterland här inte...

Blir så ledsen när jag tittar ut genom fönstret och inte ser någon snö på marken det känns liksom inte som jul när det inte är någon snö.

Ska snart fortsätta hålla på i köket och laga mat med broder min men just nu har vi en paus från köket.


God Jul

Tänke bara säga GOD JUL till er alla.

1 timme kvar...

Om ca 1 timme så är de julafton då rå ska strax försöka sova men tänke skriva ett kort inlägg först. Träffade johanna idag då en stund på eftermiddagen då och de är ju alltid trevligt.

Men förutom det har de varit en väldigt slapp dag har fixat lite hemma men inte mycke.Nej men ska försöka sova nu då får se om jag skriver imorgon.

Last Winter


23 december...

Orkade inte skriva igår eftersom jag inte hade så mycke att skriva träffade johanna en stund på kvällen och så var jag hos tandläkaren runt lunch men de var nog allt som hände.

Idag så ska det sista fixas inför imorgon då är de ju julafton vilket jag inte riktigt fattat än.

Men ska försöka skriva senare.

Jullov...

Började halv 11 då det var julavslutning och sen så gick jag runt lite med paula,kitty,johanna K och ellen sen så käkade vi och sen fortsatte vi på stan så nu har jag köpt alla min julklappar skönt att vara klar nu hehe tre dagar innan julafton men men.

Imorgon ska jag till tandläkaren usch men måste dit så.


Soon...

Ligger och tittar på tv imorgon är de julavslutning och sen ska jag käka med en kompis och så blir de att köpa dom sista julklapparna sen så kanske jag ska träffa johanna.

Så himla skönt att det är jullov imorgon men kommer sakna vännerna mina under lovet men förhoppningsvis så kommer vi träffas under lovet.


Of to school soon...

Ska gå om typ 40 min börjar halv ett idag så har haft en lång sovmorgon.Kommer inte skriva fören ikväll kommer hem någon gång vid halv sex.


Allmost there...

Har lunch så sitter och väntar på att idrotten ska börja men det är ett tag kvar innan den gör de. Sen är det bara imorgon kvar sen är de onsdag och då är det avslutning sen lov så himla härligt.

Skriver mer när jag kommer hem om jag kommer ihåg.


Fjärde advent...

Igår så träffade jag malvina en stund på eftermidagen sen så tog jag de lungt är fortfarande lite små sjuk och idag så har jag städat en del och sådär.

Om en stund så ska jag fika advents fika med familjen mysigt värre, sen så är de bara typ 2 och en halv dag kvar innan det är jullov så himla härligt jag behöver lov.

En vecka kvar...

Om en vecka är de julafton men jag har nästan ingen julkänsla utanför mitt fönster där det ska vara vitt är de blött och regnar känns mer som november än december.

Men imorgon/idag ska vi julfixa och sådär hemma så då kanske det blir lite mer feeling ska kanske träffa malvina idag men inget är bestämmt än.


Home Home...




Back in school...

Är i skolan idag då fast jag inte är frisk än men var tvungen att gå idag blir kanske pekarkasbak med johanna sen men det återstå att se.

Men ska snart ha natur så hörs sen chio.

Here I am again...

Heej igen har nyss försökt få i mig lite mat men de gick väll inte så bra men lyckades äta lite åtminstonde. Ska försöka sova lite nu skriver mer senare om jag orkar.


It is just me...

Blev hemma idag som sagt men efter att jag fick sova ut på rikitgt så mår jag lite bättre redan hostar dock som en galning och har huvudvärk men det är bättre än igår faktiskt men tror att jag kommer vara någonluda frisk imorgon så de blir skola.

Men nu ska jag återgå till att ta de lungt men skriver nog mer senare.

Home...

Sitter och väntar på att maten ska bli klar ska försöka att äta lite fast jag har ont i halsen blir nog att vara hemma imorgon tror jag men vi får vänta och se.


Hate it...

Mår sämre idag än igår och sen när jag kom till skolan så fick vi veta att psykologin var inställd inte okej så nu har vi suttit här typ en timme och nästa lektion börjar om en halvtimme och sen har jag tre timmars lunch och sen är de prov jävla dryg dag.


Hi...

Började halv 1 idag som jag skrev igår men gick upp vid 9-10 så jag var uppe ett tag och tog det lungt och sådär. Mår fortfarande dåligt men hade redovisning i skolan idag så var tvungen att gå och sen imorgon är de prov så måste gå då också.

Men om jag mår dåligt på torsdag fortfarande så kommer jag nog vara hemma.


Tisdag...



Sick...

Drog hem från skolan efter spanskan hade sån himla huvudvärk plus att jag har ont i halsen så att de är svårt att äta.

Men blir skola imorgon har jätte sovmorgon börjar halv 1 så drar hemifrån halv 12 sen så slutar jag halv 5 så 4 timmars skola är ju inte så mycke.

Ska strax gå och lägga mig så att jag kan sova jätte länge och kanske må lite bättre imorgon.Ska bara ta en huvudvärkstablett och sen ta min bok och gå upp.

Today...




Home...

Har nere på byn och varit på luciavaka tillsammans med johanna och nu sitter jag och tittar på nobelmiddagen med familjen.

Har annars tagit de lungt idag känner mig lite förkyld som måste ta de lungt så att jag inte blir sjuk.


Back...

Är tillbaka i skolan nu blev jalla istället men det är ju inte helt fel det heller, köpte även ett par nya skor eftersom mina som jag hade på mig höll på att döda mig lägger upp bild när jag kommer hem. Dom är super sköna och så och jag kommer inte att behöva att betala för dom, haha ringde mamma som tyckte synd om mig och sa att hon kunde betala det uppskattas ju.

Snart är de naturkunskap och dissektion vi får se hur det går för mig är ju ganska känsligt när de gäller sådant.




heej...

Sitter och har historia sen är de lunch och då ska vi ner och käka på stan på cupido mums!

Har sen labb så kommer hem sent men ska försöka att uppdatera mer idag.


Spanska...


Am I happy or what?

Sitter och har nyss varit och ätit våran spanska lärare kom inte så fick en mycke längre rast. Sen är de matteprov vi får se hur det går ska ladda med varm chocklad och något att äta under provet sen blir de ut till gärnby centrum och köpa julklappar med mami


Give me a break...

Halo, kom hem någon gång efter halv 6 så inte så mycke senare än vanligt på tisdagar imorgon är de matte prov och sen kanske jag ska ut till gränby centrum och jul shoppa med mami men vi får se...

Nu ska jag sätta mig med vin vän(fiende) matteboken och umgås med den i en timme eller två.
I want to go blond again

Tiierd...

Är så himla trött plus att jag håller på att bli förkyld så funderar på att gå och lägga mig tidigt idag så jag är pigg imorgon på provet.

Så nu säger jag godnatt vet ej när jag skriver imorgon efter skolan blir de klassaktivitet vi ska spela lasergame, tagga fast jag suger men kul ändå.Så de kommer nog bli en bra dag men hörs någon gång imorgon.


Måndag...

Dagen har väll varit helt okej men nu blir de plugg har prov imorgon och på onsdag.


I belive in magic...

Gästerna har gått nu eller dom gick för en stund sen och sen kollade jag på historian med mamma och hon hjälpte mig lite.

Ska äta om en stund sen ska jag fortsätta att plugga.


My heart still need you...

Har nyss duchat och fixat mig lite nu blir de musik och plugg i någon timme tills gästerna kommer.


HM




...

Har varit hos mormor idag och sen så på vägen hem så stannade vi och handlade.Så har varit borta större delan av dagen.Ikväll blir det plugg, historia och matte.

Fredag...

Slutade vid tre då drog jag ner på stan snabbt och kollade några små grejer sen drog jag hem. Ska försöka att plugga idag och i helgen har prov på tisdag och onsdag så har en del att göra ju.

från förra vintern

Pluggar...



1 december...

December idag då och ingen snö, hmmm. Efter skolan blir de plugg och varm chocklad med kitty, trevligt värre. Hade sovmoron idag så börjar kl 10 så fick sova en timme extra imorse inte helt fel.


RSS 2.0