halo...

var på öppet hus på skrapan idag, de va najs.Men mår helt skit nu, hostar jätte mycke, har ont i halsen och huvudet. Förhoppningsvis blir de skola imorgon men får se.

...

Hej, hade lång dag idag som alla andra måndagar, men de var väll ändå helt okej.Ska strax plugga lite och sen ska jag titta på tv, sen ska jag och pappa åka och vacinera nisse.

Imorgon blir de öppet hus på skrapan och om vi hinner på rosendal, jozzan kommer åka med mej så de blir nog kul.Min kamera är tyvärr i bryssel med min bror så ska se om jag kan hitta min andra kamera.Men de blir de bilder från lördags när jag var ute och tog lite bilder.





In my head I hear your voice speking to me...

Heej, på förmiddagen åkte jag in till gränby med familjen, lämnade mamma på jobbet och så handlade vi och jag gick runt och kollade i olika affärer.

Sen när jag kom hem så var jag med malvina ett tag, nu ska jag plugga och sen ska jag nog efter maten träffa jozzan.


I want...



....




My dream are dark...

Halo, har varit med jozzan idag, pratat och skratad, en bra dag helt enkelt.Ikväll blir de plugg för hela slanten, svenska, spanska och ska läsa lite NO om jag hinner.



hallo...

heej, har varit på utvecklingssamtal idag, de gick väll bra.Just nu gör jag inte så mycke funderar på att plugga, hmm....



Home...

Ska plugga stenhårt nu, har prov imorgon.




orkar inte...

Orkar inte skriva något mer nu, mår så jävla dåligt

Yesterday...

Igår så åkte jag in till uppsala mötte upp mina kompisar och så drog vi och såg harry potter.Sen åkte vi hem till emma, lagade mat och sådär.Sen så efter vi hade ätit så fick emma öppna sina presenter.Sen åt vi tårta, efter de tittade vi på nalle phu (emma hade fått den i present).Sen spelade vi just dance.

Jag drog hem vid halv tolv eller något sånt, dom andra skulle sova där men eftersom jag precis har varit sjuk så gjorde inte jag de.

today....



harry potter...

Åkte in efter skolan med becka och elsa, vi fikade och snackade sen mötte jag upp mamma och så åt vi och sen så gick vi till bion.Filmen var bra, men berättar mer om den efter lördag då jag ska se dem med mina kompisar eftersom vi ska fira emma, och jag vill ju inte vara elak och berätta vad som händer^^.





Ändrat...

ändrade designen idag, vad tycker ni?Imorgon blir de skola, mår bättre de ända är att jag har ont i halsen när jag äter men men.

Imorgon blir de också harry potter med mammi, najs najs.

Fuck...

Hatar de här, kan fortfarande inte äta, så mamma tycker jag ska vara hemma eftersom de finns en risk att jag kan svimma... eftersom jag inte får i mej något.Men mår bättre än igår, febern är borta fast jag undrar hur bra de är att ligga på 34,8 hmm...

Aja ska sova mer nu tror jag.




home today...

Va hemma idag med, men imorgon blir de skola, sen får jag se om jag orkar hela dagen, men men.Har ingen feber längre men kan inte äta och har just nu ont i huvudet, men måste ändå till skolan.

http://ii.alatest.com/product/600x400/a/e/SONY-Alpha-NEX-3A-sort-objektiv-16-mm-Rygs-k-Expert-Shot-Digital-sort-oran-0.jpgvill ha

Sick -.-

är hemma sjuk idag, mådde inga bra i går heller, febern går upp och ner, tidigare var de bättre men nu är de sämre igen, har ont i halsen också så jag kan inte äta så mycke.Förhoppningsvis blir de skola imorgon, men får se.


Rom och Gran Canaria

På jullovet blir de Rom, och på sportlovet blir de Gran Canaria, härligt härligt.

På torsdag

På torsdag blir de harry potter med mammi
http://3.bp.blogspot.com/_-RVkkfulIuE/TDXg1CbDabI/AAAAAAAAAPc/UwRfdEuzzRk/s1600/harry_potter_and_the_deathly_hallows_part_i.jpg

Yesterday and today...

Igår va jag på gymnasuim mässa med mammi, och så va vi och shoppade lite, jag fick en jacka, två tröjor och en mössa.
När de gäller gymnasium val så har jag redan mitt första, andra och tredje handsval, men innan mässan så hade jag bara första och andra.

Aja nu ska jag plugga.

mina naglar men ska fixa nya nu

me today, tröjan är en av dom som jag fick igår fick en rosa likadan också.




halloo...

Är hemma nu, eller kom hem för ett litet tag sen, men men.Hade ju lång dag idag, inte kul men hade i alla fall vikarie på engelskan.

Imorgon är de gymmasium mässa, ska ditt med mammi och innan ska vi in till shoppa lite.


Heeyy...

Imorgon är de skola, usch.Har i alla fall lyckats att inte helt förstöra dyngsrytmen.Har precis duschat och så, och nu ska jag titta på tv.

Skriver imorgon när jag kommer hem från skolan.


Hello...

Idag ska jag bara va hemma och plugga och sådär, skolan börjar imorgon vilket jag inte gillar men sen är de bara 6 veckor och 2 dagar innan de blir jullov.
från igår


Godmorning...

F*n vad jag är trött men en väldigt korkad granne bestämde sej för att börjar ge ifrån sej jävligt mycket ljud, halv tio på en lördag, korkad person.

Nu ska jag hitta på något.


Halloo...

Har varit och gymmat med jozzan idag, skönt.Vad som inte är skönt är att de snart skola igen.Varit så himla skönt med lov men snart är de skola, usch.

Aja nu ska jag geeka the sims 2.


SHINee-Jojo



hello...

Va ute och fotade lite idag, här är några av bilderna.









Today...

Har inte gjort så mycke idag, har varit ner på byn och sådär.Aja nu ska jag hitta på något.










...




Hello...

Har varit med jozzan idag, vi har tittat på film och så har vi varit och tränat.Nu ska jag gå och titta på tv.

The last airbender

Har varit och sett The last Airbender idag, de va bra ;).

Nu ska jag hitta på något att äta och sen ska jag titta på någon film eller något.


SHINee

SHINee- Ring Ding Dong



SHINee

SHINee-Hello




Nails...

Fixade dom imorse, dom ser bättre ut i verkligheten än på bilden.




RSS 2.0