Varför existerar mensvärk?


Heey...

Skola idag, lång dag så himla trött man är när man kommer hem, ikväll ska jag plugga.

Igår va jag hemma hos mormor och morfar, eftersom morfar fyllde år.
Min mormor och morfars feta katt^^


Hallo...

Sitter och har allmänt tråkigt , efter skolan så drog jag och fikade med jozzan, emma och elsa.Sen så va jag och jozzan ett tag.

På idrotten så hade vi friidrott och jag fick så j*kla ont i foten när jag hoppade längd, så nu säger mamma att jag inte kommer få ha någon idrott fören jag varit hos sjukgymnasten.
älskar bilden

musiken...


Hallo...

Slö dag i skolan idag, snart ska jag plugga spanska blää.Imorgon ska jag kanske va med jozzan.

Boring...

Hallo...Hände inte så mycke i skolan idag, sen drog jag och jozzan hem till mej och pluggade.Efter de har jag inte gjort så mycke ska kanske plugga lite till, hmm...

Tråkigt...

Har inte gjort så mycke idag, har bakat lite.Sen snart ska jag städa och plocka på mitt rum.Aja skriver sen.

Hallo...

Sitter och har tråkigt, funderar på att läsa lite en bok som jag lånade av elsa, hmm.Aja skriver mer sen.


Fixat...

Har fixat ny heder nu, vad tycks?(eller fixade den igår)

Skola idag, var väll helt okeej.Ska kanske träffa jozzan sen får se när hon kommer hem.Orkar inte skriva mer nu skriver mer sen.



Heey...

Hallo, idag va de slö dag i skolan, hemkunskap, livskunskap och sen musik.Efter skolan drog jag hem sen på kvällen så drog jag hem till johanna och kom hem för ett tag sedan.

Just nu lyssnar jag på musik och fixar med en ny header.

School...

Halo, idag var först dagen i 9an då, känns konstig att jag går i 9an.Aja, när jag kom hem och skulle gå av cykel så ramlade jag såklart, så nu har jag ont i foten.

Nu ska jag gå och läsa en jätte bra bok, skriver mer sen.


Hemma...

Är hemma från becka nu. eller kom hem för ett tag sedan men har orkar skriva.Ska snart hoppa in i dushen och sådär.Men hade de jätte kul hos becka.

Imorgon är de skola, både jobbigt och bra.Har såklart bestämt vilka kläder jag ska ha^^.Neej nu ska jag göra något vettigt.

Hallo...

Ska sticka om en stund ska ner på byn och träffa jozzan och hyra film sen ska vi hemma till becka och sova där.Aja ska fortsätta packa nu.


Hallo...

Har vart med malvina idag, och just nu sitter jag och tråkar och geekar en låt.Snart är de skolan, f*n vad jag saknar mina vänner<33.

Nu ska jag nog ta och hitta på något.


Wishing for rain as I stand in the desart...

Är jag smart?Folk påstår de men jag är inte säker, haha.Sitter och geekar en låt men tänka lägga in en dikt som jag har skrivit.

Stand strong and proud
Couse thats is how you make me feel
I am strong becouse of you and you make me proud to be your friend
Don't let anything beat you down
Lean on me like I have lean on you
Together we can survive
Together we can make it all right



Halo...

F*n snart börjar skolan, bara tre dagar kvar sen börjar de.Imorgon ska jag nog vara med malvina, men är inte helt bestämt.

Aja nu ska jag dra ner och äta.


Hallo...

Heej, va upp hos jozzan en stund på förmiddagen, sen stack jag hem för att äta.Idag ska vi sätta upp min skrivbord och kanske åka in till ikea och kolla efter en till grej.

Aja nu ska jag göra något.

heej...

Har inte gjort så mycke idag varit hemma och sådär, ikväll ska jag nog bara ta de lungt och titta på någon film eller något och gå och lägga mej i hyfsad tid måste börja gå upp lite tidigare, skolan börjar ju snart liksom.


Godmorning...

Gick upp för lite mer än en halv timme sen, så nu har jag ätit frukost och sådär.Aja nu ska jag fixa mej skriver mer sen.

Home...

Har precis kommit hem från jozzan, ska nog gå och lägga mej snart är sjukt trött.Skriver mer imorgon.

Hallo...

Har inte gjort så mycket idag, har städat lite och sådär, igår fick jag min nya cykel, yees.Efter jag har ätit ska jag göra något med jozzan.





Hmm...

Åkte in till uppsala idag med jozzan, köpte en del saker.Köpte tre linnen, en klänning ett par jeans leggings, en bok och en ny väska.

väskan, mer bilder kommer senare

Me today

No longer...

Då va man inte blondin längre då, efter jag hade varit hos frisören så hjälpte jag jozzan med knivsta nytt.Sen drog jag hem och åt och sen åkte jag in till ikea och köpte nytt skrivbord, och så kollade vi på cykel men den fick inte plats i bilden så den ska vi köpa senare i veckan.
Before

After

Heej...

Sitter och lyssnar på världens bästa låt och drygar mej. Va och simmade med jozzan idag, men efter ett tag började min fot att dampa.Nu tycker mamma att vi ska kolla upp min fot igen och försöka göra något åt den.

Här kommer en bild på me att the moment.


hallo...

Har varit tråk väder typ hela dagen, men nu har de slutat att regna äntligen.Har städat lite idag men, och sak nog fortsätta med de snart.

Imorgon ska jag till frisören och bli brunett, asså jag är f*n nervös.Så idag är sista dagen som blond.Sen på onsdag blir de stan med jozzan.
Någon vecka gammal bild

"Clouds I can handle, but I can't fight an eclipse"

Har haft en härlig kväll med jozzan, vi tittade på valentine's day och åt godis och popcorn.F*n vilken bra film, skrattade många gånger så bra.

Orkar inte skriva mer nu skriver imorgon.
Någon vecka gammal bild





Cleaning...

Har hållt på och fixat på rummet en del och ska snart fortsätta med de.Nu i veckan ska vi in till ikea och köpte lite nya saker till rummet, så att jag äntligen kan få lite ordning.
Me at the moment

Jag för någon vecka sen

Orkat...

Är hemma nu, eller kom hem tidigare idag men har inte orkat skriva.Jag vet att jag inte skrivit på typ en vecka men har bara inte orkat.Men nu ska jag gå och lägga mej, skriver imorgon.

RSS 2.0