The flames of the fire...

Halo, har inte gjort så jätte mycke idag.På förmidagen så  var jag hemma och städade, sen runt tre kom malvina så då var jag med henne tills hon skulle äta.Sen innan jag skulle äta så kom jozzan ner, och efter jag hade ätit så drog vi ner till majbrasan.Men vi var inte där så länge.

Nu ska jag snart gå och lägga mej är fett tröt, de känns som lördag fast de är fredag...

Bilder...

Nu har jag vart ute och här kommer lite bilder.




Hi...

Hade en helt okeej dag i skolan idag.Är så j*vla skönt att jag är ledig imorgon, ska fixa mitt hår.Ska bleka utväxten(mamma ska hjälpa mej) och sen kanske jag ska bleka håret lite också^^.Nästa vecka ska jag iallafall klippa mej, äntligen.

Ikväll ska jag nog bara slappa och ta de lungt, funderar på att ta en promenad, skulle behöva gå ut och ta lite snygga bilder nu när de är vår.Jaa, ska nog göra de, bilder kommer senare ikväll^^.


Now...

Efter skolan var jag med Johanna, vi ritade en "jätte" fin bild^^.Skrattade ganska mycket.Nu ska jag snart ta och plugga lite tror jag.Min mamma åkte iväg i måndags och hon kom hem typ nyss och då hade hon en pressent till mej<3.


Här är två bilder på ringen som jag fick av mamma^^



Halo...

Slutade kl 1 idag eftersom min spanksa utgick, fett härlig.Så jag åkte först hem med cykeln sen drog jag ner till ica och köpte en glass och sen drog jag till Malvina.Var där till typ halv 6 eller något och sen drog jag hem.
http://3.bp.blogspot.com/_Mne1dcQXWwI/SKRmQIrEIPI/AAAAAAAAA00/pLt3yDWaG0Q/s400/Magnum+Temptation.jpgsåå god<2

Har inte gjort så mycket nu på kvällen men tror att jag snart ska plugga lite No, skriver imorgon.


Idag...

Ska nog vara med Malvina idag, sen ska jag nog fortsätta på mitt rum men måste vänta på att pappa ska komma tillbaka för de.Han och mamma är iväg för att mamma ska röntga sitt ben eller nått.

Men imorgon är de skola igen, vill verkligen inte tillbaka till skolan, blää.Men skriver mer sen om jag kommer ihåg.



Slut...

Nu är de slut på praoen, vill inte tillbakat till skolan.Kommer sakna många av barnen på dagis, många av dom är så gulliga^^.Nu ska jag nog sätta på någon film eller något och käka chocklad.

Imorgon ska jag gå och simmma med Jozzan och sen ska vi fika och så ska jag fixa på mitt rum.

Heej...

Den här veckan har jag ju också prao och jag är på dagis den här veckan.Det är faktiskt helt okeej, en del av barnen där är jätte gulliga<3, jag vill nästan sno ett av dom^^. Idag skulle jag ha vart med jozzan men hon kunde inte så jag drog hem efter jag vart på dagiset och gjorde inte så mycket på eftermiddagen.

Men jag skriver mer imorgon.


Jag vet..

Jag vet att de va några dagar sen jag skrev men jaja.Nu ska jag snart gräva ner mej i soffan och läse en skit bra bok som jag har börjat älska.
http://nicolepoliti.files.wordpress.com/2009/08/betrayed.jpgAndra boken i serien som jag läser fast jag läser den på svenska och då heter de "sveket".

Halo...

Efter "jobbet" så var jag hemma ett tag sen efter maten drog jag till Jozzan och var där ett tag.Är jätte trött och ska strax gå och lägga mej tror jag.Vet inte vad jag ska göra imorgon men nåt får de väll bli^^.

Neej men god natt<33.
http://www.funmunch.com/comments/good_night/good_night_comment_graphic_05.gif

Väntar...

Sitter och väntar på att maten ska bli klar och hoppas att de blir något gott.Dagen har vart okej lite trög men den var annars okej.Skriver mer sen.

Hemma...

Kom hem lite senare idag, men hade en ganska härlig dag på praon idag, slog in presenter^^.Nu ska jag ta de lungt och så ska kanske fixa på rummen lite måste bära fram och tillbaka.Sen har jag en grej som jag ska fixa tills på torsdag, men de får ni inte veta vad de är^^.

Neej men ska dra och chilla nu bye.
För ett tag se skrev jag ju om att jag hade fått de här klockan men den gick sönder två gångeer så jag fick en annan istället.
Så här ser min nya klocka ut.

Och så tänkte jag lägga upp en fin vår bild^^

Snabbt...

Ska snart va med jozzan så hinner inte skriva så mycket.Var ju på prao idag det var ganska kul skriver mer ikväll om jag orkar och hinner.

Now...

Sitter och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt.Idag ska jag nog vara med Malvina men vi kommer nog mest bara slappa, ska snart ringa henne.Imorgon börjar prov, fett skönt att vara borta från skolan.Jag skriver mer senare nu ska jag fortsätta lyssna på musik och göra inget.

Halo...

Sitter hemma och tråkar ska städa på mitt rum om jag orkar, annars ska jag nog leta upp en bra bok och ta de lungt.
Bjuder på den här bilden på mej^^

Hemma...

Har som sagt vart med jozzan och becka idag.Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket.Ska snart slöa framför tvn.Imorgon kanske jag ska träna om jag orkar och sen ska jag va med jozzan.
http://www.mynewsdesk.com/files/66de8bdc7c8de28d65ddee2c0bacf9b2/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/riksgransen_vybild_medium.jpgRiksgränsen där jag va och åkte skidor vi bodde i ett av husen där nere.http://www.travelaid.se/wp-content/uploads/2008/12/riksgransen2.jpg
Typ så här så de ut de var grymt vackert och häftigt.

Hemma eller...

Är tillbaka i knivsta nu fast är inte direkt hemma är hos jozzan.Sen ska becka komma och då ska vi gå och äta på byn.Skriver mer sen.
 

Snart...

Ska snart sticka om ca 20 minuter, ska åka in med bil till uppsala sen blir det tåget.Tåg resan kommer ta över natten så kommer sova på tåget.Men ville bara kasta in ett sista inlägg skriver när jag kommer hem.

I am back...

Kom tillbaka runt 6 egentligen men orkade inte skriva då.Igår va som de va,kommer sakna farmor som f*n.Men på kvällen så var jag och käkade men familjen plus två av mina kusiner och min faster o farbror.De var jätte kul att träffa mina kusiner igen har inte träffat dom på jätte länge.

Mina andra två kusiner var också där men dom var tvungna att åka hem tidigare.Alla mina kusiner är liksom ganska mycket äldre än mej.Min yngsta kusin är 11 år äldre än mej.Det var han(erik) och hans storebror(gustav) som vi åt tillsammans med. Dom är så himla härliga, saknar dom så mycket.Men kommer nog träffa gustav igen ganska snart han har flyttat till uppsala och han ska lära mej att äta.Han tyckte att jag åt väldigt lite^^.

När vi skulle äta så sa min pappa att barnen kunde ju sitta på ena sidan, vilket gjorde att vi började diskutera om erik och gustav kunde räknas som barn med tanke på att dom är 26 och 29 år.Men de kunde de tydligen.

http://msp259.photobucket.com/albums/hh317/jus_tattoo/tear.jpg

RSS 2.0