Tisdag...

Börjar halv 1 idag så sticker vid halv 12 så har ca 1 timme kvar hemma. Sen efter första lektionen så har jag runt 2 timmars hål och sen har jag svenska och sen slutar jag.

Mår fortfarande dåligt men kan inte missa mer skola så de är bara att gå dit.



Hemma idag...

Blev att vara hemma idag vaknade med värsta huvudvärken imorse så snackade med mamma som sjukanmälde mig och sen sov jag tre timmar till. Huvudvärken lever dock fortfarande efter tabletterna som jag tagit redan men den går lite i vågor åtminstonde så ibland så försvinner den.

Nu ska jag ta en dusch och försöka fräsha till mig lite sen ska jag försöka plugga och städa men vi får se hur de går.


Home...

Kom hem runt två eller något sånt, men sen har jag käkat och sådär så har inte hunnit/orkat skriva. Kvällen/natten med mina vänner var helt underbar, bra filmer och deep talk mitt i natten/tidig morgon.

Ska försöka göra en del plugg nu det behövs har matte förhör imorgon så måste plugga lite mer matte.

Me today..



Lördag...

Halo har inte gjort så mycke idag, duchat fixat mig, fixat med nya lösnaglar spelat sims lite. Drar om ca 2 timmar mot tåget för att åka mot örbyhus och kitty.

Ska titta på tv eller något liknade nu tror jag, får se om jag skriver mer idag eller om jag skriver när jag kommer hem imorgon.

Friday night...

Har mått lite sådär idag så förutom att plugga har jag mest tagit de lungt, imorgonkväll bär de av till örbyhus för att ha filmkväll med kitty,paula,ellen och johanna K. Sen kommer jag väll hem någongång på söndag lunch/eftermiddag.

Kvällen kommer spenderas framför datorn eller tv:n, just nu så har jag snart istallerat nästan alla mina sims2 spel så då ska jag ladda ner lite grejer sen ska jag spela sims.

Love...



Fredag...

Sitter vid vår nya datorn och fixar med massa grejer och så. Har pluggade typ hela dagen fram tills nyss har gjort klart engelska och historia och pluggat natur och matte men nu måste jag ta en paus och göra något annat har fått ont i huvudet inte kul.

Men ska forstätta med dator nu skriver antagligen mer senare.


Torsdag...

Slutade vid elva och sen tänkte jag och paula ta kvart i 12 bussen hem jag skulle ju klippa mig kvart i 1 och då skulle jag ju hinna men sen så börjar klockan bli mer och mer och ingen buss kommer sen ringer någon för att kolla var den är. Då körde bussen fel och sen orkade han inte vända så han bara sket i de.

Asså gud vad sur jag blev och då hade vi redan misst 12.13 tåget så jag skulle inte hinna till klipptiden så ringde dit och flyttade fram den till 13.30 och tog 12.43 hem sen när jag kom hem så väntade jag på bilioteket och sen gick jag dit och klippte mig och så.

Men gud vad sur jag är på busschafören.


Ikvälll blir de plugg och även imorgon blir de plugg hela dagen så även om jag är ledig så kommer de inte vara så lätt dag. Men sen framåt eftermiddagen ska jag kanske träffa Malvina men inget är bestämmt än.
Men måste ändå gå upp tidigt för ska till tandläkaren på morgonen.

Yeees....

Ledig imorgon skulle egentligen ha matte ändå men har tandläkartid så missar den så himla lycklig jag är.

...




Onsdag...

Kom hem runt halv 4 sen har jag mest tagit de lungt ikväll blir de plugg, har två prov nästa vecka och tv prov veckan efter de så de blir en del plugg framöver men slutar ju 11 imorgon så har mycke tid då att plugga och sen på fredag slutar jag halv 1 så även då har jag ganska mycke tid på mig.

Men nu ska jag titta på tv fram tills vi ska äta så skriver imorgon.



Me today...



Fixar...

Har bokat klipptid till på torsdag slutar ju kl 11 då så tänkte att då kan jag ju passa på att klippa mig när jag kommer hem.

Sen så håller jag på att planera lite inför renoveríngen av mitt rum vi skulle ha börjat nu i helgen men sen fick brosan veta att han ska flytta 1 mars då han nu fått studentrum så vi ska göra de då istället men vi har köpt färg och sådär de gjorde vi i helgen, gissa vilken färg?
Rosa ;)
Och sen ska jag och mamma åka och köpa en del små grejer som tavlor och gardier och liknade. Är fett taggad hatar hur mitt rum ser ut just nu.




Today...


Me today

Sleep...

Ställde klockan på halv nio eftersom jag ville komma upp i någon vättig tid men tror ni att jag gick upp när den ringde nej jag sov en timme till inte bra men såå skönt men nu är jag uppe ska snart fixa mig ser helt hemsk ut just nu men de ska snart fixas.

Sen blir de härlig musik och inte så härligt skolarbete men de måste göras så de är bara att ta tag i det. Ikväll så ska jag kanske träffa johanna en stund och sen kommer vår nya datorn äntligen hem.

Nej nu ska jag fixa mig skriver mer lite senare.

Monday...

Åkte hem från skolan efter spanska eftersom då var de bara idrott kvar och jag mådde inte så bra så jag kunde inte vara med på idrotten ändå.

Imorgon är jag ledig men har en del skolarbete som ska göra då.
Så skriver mer imorgon.


Give me...



Music...





I am back...

Orkade inte skriva igår när jag kom hem efter en prov dag så tog jag de bara lungt och sen på kvällen så träffa jag johanna så kom hem vid 9 och då skulle jag äta middag så orkade inte skriva.

In la spanish class right now

Hemma och pluggar igen....

Asså allt jag för är att plugga efter skolan så satt jag, paula o kitty kvar och plugga i ca 2 timmar sen tog jag och paula 20 i 6 bussen hem så jag var hemma typ halv 7.

Så åt jag och sådär sen pluggade jag igen typ mellan kvart över 7 och kvart över 8 sen ringda jag johanna och kollade tiden då vi ska ses imorgon och sen duchade jag och nu ska jag plugga ännu mer.


PLuggar...

I skolan och pluggar med kitty och paula


Home...

Jag och paula tog tjugo i fem bussen hem så jag var hemma strax före halv 6. Sen så nu har jag pluggat ännu mer sedan sju så lite mer än en timme nu på kvällen.

Sen blir de plugg igenom imorgon med kitty och paula och sen är de prov på onsdag och torsdag. Har sovmorgon imorgon dock och kommer nog ta 20 i 10 bussen istället för den som går en timme tidigare orkar liksom inte sitta i skolan i en timme.



Me today...


Sitter i skolan och väntar på att idrotten ska börja men de är typ mer än en timme kvar, hade ingen spanska idag min lärare kom inte så fick hål.

Efter skolan blir de matte plugg och varm chocklad med kitty och paula.

Värme...

Sitter och kollar på hotellt som vi ska bo under sportlovet då jag och min familj ska till Gran Canaria guud vad jag längtar efter sol och värme är så trött på kyla och sverige.

Under dagen ska jag göra en del skolarbete, imorgon efter skolan blir de matte plugg med kitty och paula inför provet på onsdagen.

Friday 13...

Sitter hemma och kollar på film skulle egentligen varit hemma hos johanna K och ha filmkväll med henne, kitty, paula och ellen men paula blev sjuk så vi ska ta de någon annan gång när alla kan.

Men ska återgå till filmen nu så skriver mer imorgon eller nått,

Torsdag...

Hade ju sovmorgon så min första lektion slutade nyss hade matte och nu väntar jag på att spanskan ska börja.

Sen efter de är de bara Naturkunskap kvar men efter de ska jag och kitty plugg så vet ej när jag kommer hem idag.


Relax take it easy...

Sitter och tittar på tv med mamma imorgon blir de plugg med kitty efter skolan har matte prov nästa vecka som jag just nu känner för att mörda.

Blir sovmorgon imorgon åtminstonde bara en timme men de är något.

Aja men ska återgå till tvn nu.

Back in school...

Tillbaka till skolan idag då trött men lite kul ändå att vara tillbaka. Har nyss ätit en macka och nu sitter jag och dricker varm chocklad och pratar med min kompisar.


Last time just you and me...

Imorgon börjar skolan då åhh orkar inte dom sista nätterna har jag inte lyckast sova ett skit fast jag har gått och lagt mig i hyfsad tid men lyckas inte somna ändå. Så ska jag upp halv sju imorgon bitti liksom orkar fan inte.

Men ska bli härligt att träffa fina tjejerna igen efter lovet åtminstonde men orkar ändå inte skönt att det bara är tre dagar hade inte orkat en hel vecka.

Och nu när skolan börjar ingen ska jag försöka uppdatera minst en gång per dag igen.


Hello Kitty...


Min väckarklocka haha man måste älska hello kitty


...

Sitter och ska strax börja titta på film har varit en ganska lugn dag har kollat lite på skolgrejer och sånt bara. Snart är de ju dax för skola igen orkar inte men ska bli trevligt att träffa klasskompisarna och få lite rutiner men två dagar kvar innan det är slut på lovet.


Bored...

Dagen har spenderats pluggande matte och tittades på serier på datorn nya avsnitt av både Grey's och Vampire Diaries äntligen är dom tillbaka .

Väntar just nu på att mamma ska komma hem så vi kan äta pappa fyller år idag så de blir finare mat med efterrätt och sånt och sen fika och presenter till pappa.

Sitter just nu och kollar på systemkameror har väldigt länge varit sugen på en men har inte bestämt om jag ska köpa eller inte men nu ska jag fortsätta kolla runt.


New Nails...

Efter väldigt lång tid så har jag gjort naglar jag är nöjd med så enjoy


.



Helt jävla fuckad...

Igår när vi skyndade oss mot tåget så fick jag ont i höften men tänkte inte så mycke på det sen när vi kliver av tåget och börjar gå hem så fick jag värsta painen kunde knappt gå liksom. Sen när jag väll kom hem så vilade jag och så började det bli bättre men nu när jag vaknade idag så var smärtan tillbaka gör liksom ont att bara gå.

Man bara 16 år och ont i höften jävla roligt jag kommer ha som pensionär.

tillbaka från stan...

Tillbaka från stan eller ja kom tillbaka för lite mer än en timme sen men har käkat och duschat och sådär. Åkte in en stund efter lunchen först så gick jag och mamma till vacinationsbyrån väntade ett tag sen fick jag sprutan sen gick vi på stan och jag fick några tröjor en tun jacka och lite andra grejer och så fikade vi också.

Sitter och tittar på tv och tar det lungt just nu imorgon ska jag försöka göra lite skolarbete.


Today...



Fucking öga...

Asså mitt öga bestämde sig för att dampa nu på kvällen så mitt ögonlock svulnade helt plötsligt upp, jätte udda.

Imorgon så ska jag in till uppsala och ta spruta och sen shoppa med mamma.Senare i veckan kanske jag ska träffa mina fina tjejer.



Sunday night...

Träffade johanna en stund på eftermiddagen följde med henne ner till ica och så snackade vi en stund du vet att   finns för dig <3.

Sen förutom det har jag mest tagit de lugnt, städade rummet i fredags tror jag det var och har ta mig fan fått träningsverk av det herregud.

Sitter och halv tittar på någon film som går på tv så ska fortsätta titta på den så skriver mer imorgon kanske.

1/1/12

Igår så var jag först hemma hos mormor och hälsade på henne och sen firade jag nyår hemma med familjen. Just nu så ligger jag och tittar på Vampire Diaries ska försöka plugga lite senare idag.


RSS 2.0