Tomorrow...

Skolan imorgon, vill inte gå, men vill träffa kompisarna igen de ska bli kul.Och de ar åtminstonde en ganska soft dag bara fyra lektioner ska kanske gå och gymma efter.Sitter och geekar Eowyn/Faramir vidios just nu.Bilder kommer imorgon lovar lovar lovar neej men ska dra nu.

Evning...

Sitter och gäspar och tar de lungt.Ska nog lägga mej i soffan snart.Men ska gå och lägga mej ganska tidigt men tankte på att jag bara sov typ 3 timmar förra natten.Bilderna kommer imorgon, jag lovar.
Var bara tvngen att lägga upp den här fina bilden på min lila älskling<33


Tråkigt...

Vad ska man göra kl typ 10-15 över sju på en lördag morgon?Sara har tråkigt, sara funderar om hon har blivit galen eftersom hon funderar på att sticka ut och jogga.När Sara har tråkigt pratar(skriver) hon om sej själv i tredje person.

Lalalala, jag har tråkigt blää.Hehe jag blev lite ledsen på flygplanet men berättar om de senare, jag var nog LITE trött just då.

I am back...

Kom hem runt halv 6, har sutit vid datorn ett tag nu.Orkar inte gå och lägga mej är uppe istället.Håller på att titta på Grey's anatomy.Bilder kommer nog senare under dagen.

Neej...

Ska hem idag, ska oka fron hotelet vid typ 19.Men planet har blivit forsenat med typ en timme eller nogot sont.Kommer till svergie vid typ 6 po morgonen.Nu ska jag snart go och bada en sista gong innan de ar dax att oka.

Men saknar ju vannerna grymt mycket so de blir kul att traffa dom igen<33.Och sen langtar jag efter min katt<33
neej nu ska jag bada.


Hola!

Ska snart ivag och ata men skulle bara skriva ett kort inlagg innan jag gjorde de.Idag har jag vart ivag pa nagon grej.Vi akte runt pa on och gjorde lite saker.Neej nu ska jag snart ata bye bye.

Hej igen

Ja, ja det är i för sig Jozzan, men i alla fall.
Har varit och virkat roliga saker idag. Lägger ut bilder på min blogg sen.

Vet inte vad jag ska skriva mer eftersom att det inte bara ska handla om mig.
Ska i all fall åka båt i morgon, och det ska bli kul.

Men nu måste jag gå.


//Jozzan

Hallo

Heej.Sara har. Det finns dator pa hotelet!!Kommer dock inte skriva sa mycket eftersom de kostar att ha den men men.Sitter har i solen och saknar alla mina vanner.Det ar typ 25 grader, grymt skont ar de.Neej nu ska jag ga och lagga mej i solen och ta de lungt.

Saknar alla mina vanner<333


Jozzan här igen


(Vet inte om det ser ut så här just där Sara är, men jag googlade bara på kanarieöarna)
Jag vet jag hat lagt upp bilder båda gångerna jag skrivit nu. Men det behövs för att muntra upp stämningen nu när Sara inte är hemma.
Visst träffades vi inte varje dag men vi smsade i alla fall, och det kan jag inte just nu.

Ska själv iväg tidigt i orgon typ 5.30-6.00 eller nått.
Ska på en aktivitet inne i Uppsala. (Bygga en egen kamera)
Men jag måste dra nu.


//Jozzan

Jozzan här

Jag var tvungen att ha någon bildDen här bilden är tagen från min baksida och jag vet att det inte ser så mycket ut egentligen men det är det.
Om jag skulle gissa så skulle det vara ca 30-40 com på vissa ställen.

Gud vad skönt det skulle vara med lite sol.
Och trotts den höga snön vvarnar SMHI för snökaos.
Vill vara i solen med dig, Sara!!


//Jozzan


Last time...

Det här blir nog sista gången jag skriver innan jag ska iväg.Sticker imorgon tidigt så får se om jag orkar skriva någon innan.Måste gå upp kl 05 på morgon, grymt jobbigt men de är värt de.Ska snart packa klar allt och så, får se om jag hinner skriva en gång till ikväll.

Medan jag är borta så kommer Jozzan att gäst blogga åt mej.Vykort kommer till er alla, kommer sakna alla mina vänner<333.Men ses när jag kommer tillbaka.


Home...

Efter skolan var jag med Jozzan lite, sen när jag kom hem så upptäckte jag att de fanns en semla kvar sen igår så den åt jag upp, mums.Imorgon kanske de blir träning beror på om Ida går med på att följa med mej.

En dag kvar innan jag ska sätta mej på ett plan och åka bort, längtar<33.

Tierd...

Efter skolan drog jag hem till Malvina och garvade sönder framför simpson.Sen runt sex drog jag hem till mej, nu ska jag snart äta semla med familjen.Har nyss kollat på NCIS.
http://www.swea.org/webarchive/data_foreningar/barcelona/Semla.jpg

Imorgon är de onsdag, sen är de torsdag och sen på fredag åker jag till kanarieöarna.

Hi...

Heej.Idag har jag mest tagit de lungt, var med Jozzan på förmiddan sen har jag inte gjort så mycket.Imorgon blir de nog gymmet efter skolan.

På fredag ska jag äntligen sticka till kanarieöarna... yees längtar som faan.
http://media.bigoo.ws/content/saint_valentine/gif_sentence/gif_sentence_15.gif
Glad alla hjärtans dag<33

Sad...

Sitter och geek lyssnar musik och är allmänt deprimerad.Kommer nog inte orka görna någon idag kommer nog bara vara hemma men får se vad som händer.
http://chic.se/wp-content/uploads/2010/01/Coloud-Hello-Kitty-black.jpg

When life sucks...

Åkte in till uppsala med ebba efter skolan för att leta prov plats.Sen gick vi runt lite i butiker också.Tyvärr fick inte dagen ett sånt bra slut...Tågen var inställda och så hände de en annan grej.

http://msp461.photobucket.com/albums/qq339/sbmontano76/tears.jpg
Tack Jozzan du är en så j*vla underbar vän skulle aldrig klara mej utan dej<333





Hello...

Har pluggat So med Jozzan idag, de gick faktiskt bra för oss.Nu ska jag gå och lägga mej i soffan och titta på någon film tror jag.

Det är bara jag hemma, mamma jobbar, min bror är på något möte och min pappa är hos min farmor.Neej nu ska jag gå till soffan.


Heej...

Efter skolan drog jag hem och pluggade lite innan jag drog ner till gymmet och tränade.När jag kom hem så åt jag, nu ska jag snart titta på NCIS.

Igår så var tjejerna i klassen på ungdomsmotagning, och gissa vem så nästan svimmade, jag.Det var fett lite luft i rummet och jag har ganska lågt blodtryck, så jag blev yr och började må illa och så ringde de i öronen.Inte så kul.

Hi...

Idag har jag inte gjort så mycket mest tagit de lungt och så.Bilder från i fredags kommer snart hoppas jag.Nu ska jga lägga mej i soffan och ta de lungt.

Om mindre än två veckor ska jag till Kanarieöarna, längtar så grymt mycket.Kommer sola och bada hela tiden.Jag får bara hoppas att jag blir brun.Jag har ganska känslig hy så jag kan lätt bränna mej istället.

Heej...

Har precis tittat på grey's anatomy, jag som den grey's nörd jag är tittar på internet eftersom jag inte orkar vänta tills de börjar i svergie.

Igår va fantastisk, så jävla många skratt och en jävligt hälig kväll.Kvällen spenderades med Lovisa,Ida,Jozzan,Sandra och becka.Tack för en underbra kväll<333.Bilder kommer.
Hittade ingen bra bild så vi kör de här skumma bilden igen.

Boring...

Hade inget att göra så jag städade rummet och la på en ansikts mask.Men nu sitter jag och tittar på tv.Fast de går inget bra.Tittade på One Tree Hill men de är slut så nu har jag tråkigt.


Drygt...

Är hemma idag med, men imorgon blir de skolan har jag bestämt.Ska lägga mej framför tvn och ta de lungt nu.Skriver mer sen...

At home...

Sitter ock knarkar halstabletter och pratar i telefon.Får se om jag går imorgon men hoppas på det.Har lyckats sova lite under dagen så de är lite bättre men inte bra.
Det jag har ätit mäst av idag...

Pepole are what matters, don't treat people like crap, becouse if you do you wont get very far in life.I am not saying I am perfect but I am saying I am more perfect than sombody how treats pepole like crap.


Sjuk...

Neej de blev så att jag stannade hemma idag.När jag knapp kan äta på grund av min hals och mår allmänt sk*t så tyckte varken mamma och jag att de var en bra idé att gå till skolan.Gick upp runt tio och då gick jag och la mej i soffan.

Skriver mer sen.

Tisdag...

Efter skolan var jag lite med Jozzan sen så läste jag lite spanska och åt.Sen var det ner till form och träna, skulle gå på muskel pass, men misslyckades lite och kom 45 min innan passet började.Så jag tränade lite i gymmet imorgon.


Ska igentligen åka skidor och pulka med skolan imorgon, men får se om jag gör de.Har ont i halsen så jag inte kan äta och mår inte så jätte bra.Men mår jag bättre imorgon så går jag, plus att då ska jag tillsammans med Jozzan gå på box på form.
(hittade en bild på mej när jag var inne i stan med tjejerna och såg new moon och shopade efter)

RSS 2.0