Halo...

Har nyss ätit mat eftersom jag är själv hemma så lagade jag mat själv så de blev pasta och kyckling i sås, mums.Idag har jag annars inte gjort så mycke var ner till ica och så har jag solat en del.

Annars har jag kanska tråkigt om dagarna eftersom alla kompisar är bortresta och på dagarna är de bara jag hemma och sen kommer mamma inte hem fören ganska sent.
old pic

Nails...

Var ett tag sen jag la upp några naglar så tänka vissa några av mina senaste.









Home...

Kom hem i fredags då träffade jag jozzan ett tag och sen så var jag hemma och fixade.Igår så var jag hemma och städade och så.

Idag har jag inte gjort så myckte har tagit de lungt och så.

Heej igen

Var några dagar sen jag skrev har helt glömt bort och inte orkat skriva.Igår så var de så himla dåligt väder så vi åkte till söderköping och gick och käkade lunch på glassresturang så jäkla gott alltså.

Idag så var de bra väder fram till typ 3 och sen blev de tråkigt men nu börjar solen komma fram igen så jag ska gå och lägga mej i solen en tag nu.Skriver när jag hinner och orkar.


Harry potter...

Var och såg Harry potter idag tillsammans med mami, den var väldigt bra än av dom bästa HP filmerna enligt mej.Grät en del under filmen kan man nog säga men jäkligt bra var den.

Men nu ska jag gå och göra något annat hörs.


Måndag...

Idag så har jag jobbat en hel del, har målat och så.Imorgon ska jag också jobba blir ännu mer målning kommer nog också bada imorgon idag har de nämligen varit lite kallare än förut men de ska bli varmt imorgon igen.

Och på onsdag gäller de då blir det Bio sista harry potter filmen visst jag vet ju hur de slutar men men ska bli kul ändå har sett fram imot den ganska länge.


Varmt, varmt och varmt

Halo, igår så mådde jag inte så bra så tog de lungt största delen av dagen och idag har jag solat och jobbat en del.Vädret här är perfect varmt och vattnet och varmt också perfect.

Imorgon ska jag och pappa åka och hämta biljeterna till Harry potter och dödsrelikerna del 2. Jag och mamma ska se den den 13 trevligt trevligt :).Nu ska jag nog gå och ta en promenad.



Varmt....

Är som sagt nere på mitt sommarställe nu kom ner igår runt fyra tiden. Idag så har jag jobbat lite och solat en del det har varit härligt väder idag här.

Imorgon blir de ungeför samma som idag antar kommer jobba något och sen ta det lugnt.Men nu ska jag gå och lägga mej så god natt.

Halo...

Imorgon drar jag ner till sommarstället igen och ska vara där några veckor.Kommer att försöka uppdatera så ofta jag kan men vet inte hur myckte de blir.

Idag så har jag städat, packat och så var jag iväg och tog spruta mot TBE, hatar sprutor så just nu är jag lite öm i höger armen.Men nu ska jag gå och lägga mej hörs.


Halo...

Sedan ja sist skrev så har jag fått reda på att jag har kommit på på skrapan så där ska jag gå i höst naajs känns så himla skönt att veta om att man kommit in.

Idag så har jag varit hemma hos mormor hela dagen.Ska gå och titta på tv nu tror jag så skriver inom en snar framtid igen.

ROM


RSS 2.0