Hallo...

Idag så har vädret varit ganska bra så jag har solat en del och målat lite.Ska ju snart färga håret, guud vad konstigt de kommer känns plus att jag är sk*t nervös för hur de kommer bli, har ju varit blondin väldigt länge nu och nu ska jag bli brunett snart.

Hallo...

Har suttit och pratat en massa med mina föräldrar och med min faster och farbror, så himla härligt.Sen började vi snacka om resor, och då började vi snacka om att vi kanske ska till Paris eller Rom nästa år, f*n vad jag hoppas att vi åker till någon av dom städerna.

Snart ska jag nog gå och lägga mej, är ganska trött fast jag gick upp runt halv tolv/ tolv.

Boring...

Sitter och har tråkigt, nu är min faster och farbror här och dom sitter i köket och pratar med mina föräldrar.Neej nu ska jag hitta på något att göra.

Regn, regn och mera regn...

Har regnat typ hela dagen, usch och blää.Vi har varit och handlat lite sådär idag annars finns inte så mycket att göra eftersom vädret suger.

Framme eller något...

Kom fram för länge sedan men har inte orkat skriva fören nu.Imorgon ska vi in och handla och sen när jag kommer tillbaka ska jag nog ta och dra ut och jogga.Sen kommer min faster och farbror hit.

Neej nu ska jag gå och göra något.


Tomorrow...

Idag har jag varit med Malvina, just nu så har jag precis varit uppe hos jozzan oc lämmnat lite saker som jag har lånat av henne.Imorgon sticker jag ner till mitt sommarställe och kommer hem senast 9 Augusti.Bild från igår

Puuh...

Efter lunch mötte jag upp jozzan och så gick vi ner till byn så bokade jag tid hos frisören, ska färga mitt hår ljust brunt ju.Sen drog vi hem till henne, sen drog vi ut igen och så fotade vi en del.Sen var vi hemma hos henne en stund.

Sen skulle hon äta så då drog jag hem, och senare när jag ätit så drog vi ut och joggade.Sen när jag kom hem igen så duchade jag och sen tittade jag lite på tv.




(konstig bild jag vet)Lite bilder från dagen

Hallo...

Är så himla trött, i går natt så kunde jag inte sommna, låg vacken till typ 5, halv 6 på morgon då äntligen sommnade jag fast jag sov typ bara 2-3 timmar sen var jag tvungen att gå upp.Imorgon ska jag va med jozzan, och på tisdag ska jag vara med Malvina, sen så sticker jag ner till mitt sommarställe antingen tisdag kväll eller onsdag morgon.
Gammal bild men älskar den

Hemma...

Nu är man hemma igen då, fast bara för några dagar, på tisdag eller onsdag sticker jag tillbaka till mitt sommarställe.Ska snart gå och lägga mej tror jag, imorgon ska jag packa upp och sådär och sen ska jag fixa på mitt rum en del.
Old pic men men

Ohh...

Idag har vädret inte varit så bra, de har åskat och sen har de varit jätte varmt och fuktigt men ingen sol.Sen har jag inte mått så bra under dagen, har haft ont i huvudet och varit allmänt trött.

Nu ska jag hitta på något i en halv timme sen är de CSI, skriver imorgon om jag orkar.

Cold...

Asså i typ fredags var de 22-23 grader i vattnet och idag är de typ 10 grader i vattnet, blää.Vädret är inte heller så jätte bra, men de är okeej, nu ska jag nog dra ut och sola medan de fortfarande är sol.


Shopping...

Idag var jag inne i söderköping där vi käkade på en glassresturang, så gott, sen så shoppade jag lite grann, jag köpte två böcker sen så fick jag två böcker av mamma så fyra böcker totalt.Sen köpte jag en tröja, och par skor från björn borg, och lite smycken sen så fick jag också ett par örhängen av mamma och så fick jag en också ansiktskräm.

Men bilder kommer när jag kommer hem.

Tomorrow...

Imorgon ska jag in till söderköping, ska shoppa lite och sådär, sen ska jag käka lunch på smulltronstället, vilket betyder att min lunch imorgon kommer att bestå av glass.

Asså jag har alltid ont eller är skadat på något sätt, mina handledar gör ont då och då, min fot är nästan alltid helt fu*kad, för en vecka sen hade jag ont i käken och nu har jag ont i mitt öga, ahhhh, så drygt.

Men nu ska jag sova så jag orkar släppa mej upp imorgon.

Regn...

Sitter inne och tittar ut på det tråkiga vädret, de har regnat typ hela dagen hittils och tidigare åskade de också.Men man kan inte ha bra väder alltid.Men jag bjuder på en gammal bild.


Hallo...

Har mest solat och läst idag, annars har jag inte gjort något typ.På söndag sticker min bror härifrån, skönt.


Blåsigt...

De har varit varm idag med, men de har blåst ganska mycket så de gick inte att åka vattenskidor idag.

Gammal bild från Gran Canaria


Sola...

Sitter och solar, de är sä j*vla skönt, vi var inne och handlade tidigare på dagen, annars har jag inte gjort så mycket.

Sola och bada...

Har solat typ hela dagen, förutom när jag har badat, vatten är ganska varmt faktiskt.Nu ska jag fortsätta att sola.

Gott...

Idag har inte vädret varit så bra här de har rengat och åskat en del, så jag har mest suttit inne och läst.Neej nu ska jag gå och äta paj.

Utsikt...

Hallo, har mest solat idag som sagt, tyvärr glömde jag kamera sladden hemma, så ni får vänta med bilder, men bjuder på en gammal sommarbild hemifrån.


Varmt...

Här ute är de jätte varmt, för en stund sen var jag ute med båten och sen har jag solat och snart ska jag fortsätta med det.Aja nu ska jag fortsätta sola.

Hello...

Igåt hann jag inte skriva något eftersom jag åkte till mitt sommarställe där jag är nu, och sen så var jag också tvungen att åka till vårdcentralen eftersom jag fick ont i min käke så jag satt och grät, aja men nu är den bra, fast nu gör min handled ont igen.

Har inte gjort så mycket idag, solat en del och så, och om en stund ska jag gå igenom lite lådor, aja nu ska jag dra.


Blää...

Skulle ju köpa skor idag, men såklart bestämmer sej mitt nordea kort för att krångla.Så ska kanske in igen imorgon förmiddag, men får se eftersom vi ska åka till mitt sommarställe imorgon.

Home...

På kvällen så träffade jag jozzan en stund, men nu är jag hemma.Ska gå ner och titta på tv tror jag.

...

Har mest tagit de lungt och solat idag, imorgon ska jag kanske in till stan och köpa skor. Neej nu ska jag gå ut igen.

hello...

Har precis ätit och tittat på cityakuten, nu ska jag gå ut och lägga mej i solen tror jag.


Bilder...

Va ute tidigara på kvällen och tog lite bilder här är några av dom.






Njaa...

Har inte gjort så mycket idag, mest läst och så.Funderar på att gå ut och ta en promenad och ta lite bilder.

Funderar på att i veckan åka in till uppsala bara för att köpa två par skor som jag såg och verkligen vill ha, dom var såå snyga.I Helgen eller på måndag sticker jag nog till mitt sommarställe, kommer kunna blogga därifrån men inte lika mycket.

Heey...

Har inte gjort så mycket idag, stör mej på vädret vill att de ska vara sol.Ska nog gå gå ner till soffan och läsa sagan om ringen, är på sagan om ringen humör idag.

Heey...

Har inte gjort så mycket idag, stör mej på vädret vill att de ska vara sol.Ska nog gå gå ner till soffan och läsa sagan om ringen, är på sagan om ringen humör idag.

Aj...

Funderar på att gå och sno en bok av min bror och sen gå och lägga mej, hmm. Har ont i handleden och de dryga är att jag inte vet vad jag har gjort.
Min arm ser lite röd ut fast den är inte de



Eclipse

Var och såg Eclispe idag igen, såg den tillsammans med jozzan och hennes lillebror som inte hade sett den än.

Om jag måste välja mellan Team Jacob eller Team Edward, är jag självklar team jacob, men egentligen är jag ju Team Jasper, älskar honom, han är så bra i böckerna och i filmerna, fast han är bättre i böckerna.
http://watch-the-twilight-saga-eclipse.com/wp-content/uploads/2010/03/Poster-Twilight-Saga-Eclipse-Fanmade-twilight-series-9477225-1152-1728.jpg

Hola...

Har spelat the sims 2, eller spelat, har bara byggt ett hus, fast är inte klar med insidan av huset, får fortsätta imorgon.Nu ska jag gå och lägga mej.

Hot...

De är sä jävla varmt på dagarna, de är liksom nästan för varmt.Solade lite på förmiddag, sen senare drog jag till jozzan, vi hade vattenkrig, kul.


Godmorgon...

Gick upp för en liten stund sen, och just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra idag,hmm. Aja, skriver mer sen.

Hatar...

Hatar myggor, de är en jävla mygga i rummet som inte vill dra härifrån, blää.Har inte gjort så mycket nu på kvällen, har mest suttit och läst.

Ska nog gå och lägga mej snart,hmm aja godnatt<3.


Hallo...

På förmiddagen var jag hemma och gjorde inte så mycket.Sen drog jag på jozzans konfa, och efter så följde jag med henne och fikade och så med hennes släkt.

Åt middag för en stund sen, jag åt pomfritt och kebab, mmm, gott.


I have a dream...

Här kommer bilder på de jag köpte inne i stan, köpte också en bok, ett par ballerina skor och konfa pressent till jozzan.





Köpte engentligen linnet i tisdags, men men



Hey...

Kom hem från uppsala för en liten stund sen, var där med emma och ebba, bilder på de jag köpt kommer senare.
Nu funderar jag på att sola,hmm får se.

Hello...

Nu på kvällen så träffade jag jozzan som kom hem igår, imorgon blir de som sagt in till stan.Nu ska jag dra ner och titta på någon film.

Book Lover...

Har typ varit hemma mest idag, har läst en av böckerna som jag fick när jag fyllde år, så himla bra men så sorlig.

Funderar på att åka in till uppsala imorgon,men får se.


RSS 2.0