28/6

käkade middag för en liten stund och och nu ska jag väntar jag på att jag om en liten stund ska ut och träna.
 
Har mest tagit de lugnt idag och har inte direkt gjort något speciellt, men nu ska jag fixa lite ïnnan jag drar ut och tränar.

28/6

Kom nyss tillbaka från tandläkaren och sen blev det en sväng förbi apoteket och ica. Verkar kunna bli ganska bra väder idag vilket är trevligt.
 
Nu ska jag bara ta de lugnt en stund och så får vi se vad jag hittar på sen.
 
 

26/6

Har inte haft en spännade dag direkt, va hos tandläkaren, ska dit igen på torsdag hade en lagning som behövdes fixas. Sen så träffade jag malvina en stund på eftermiddagen.
 
Har läst en del också, fick fyra nya böcker igår så har en del att läsa nu.
Men just nu sitter jag med värsta huvudvärken ever, eller jag har ju haft värre kan jag ju erkänna men just nu känns de som den värsta. Om inte min huvudvärk har lungat ner sig till slutet av sommaren ska jag på prova akupunktur, tror de stavas så åtminstonde.
 
Men nu ska jag läsa lite och sen ska jag nog hitta på serie att titta på och sen så blir de nog att sova-
Skriver imorgon.

25/6

Min födelsedag idag då, har inte gjort så mycke dock, träffat malvina en stund på eftermiddagen. På morgonen när jag vaknade hade ju alla åkt, men det låg tre presenter och väntade på mig och så ska jag få resten ikväll.
 
Just nu så sitter jag och väntar på maten, potatisgratäng med oxfile, ganska underbart. Sen kanske det blir att träffa malvina en stund till efter det.
 
Men just det jag fick imorse var smycken från guldfynd by Kenza, en klocka och pengar.
Sen fick jag ett par örhängen av malvina.
Skriver senare resten av vad jag fått, när jag fått de.
 
 
 

24/6

Är hemma nu, kom hem någon gång på eftermiddagen sen dess har jag tagit de lugnt, varit ute och tränat, dushat, fixat med hårinpacking och ansiktsmask.
 
Tänkte lägga upp lite bilder nu som jag tagit när jag varit borta.
Kommer fler bilder sen.
 

23/6

Lördag idag då, vädret är lite sämre idag än de varit tidigare dagar men inte dåligt kan man ju inte påstå.
Imorgon ska jag ju åka hem och sen på måndag fyller jag ju år så det är väll det som händer de närmaste dagarna. Här nere gör jag ju inte så mycke tar de ju mest lugnt och så, läser böcker.
 
Så imorgon kommer det kanske även upp lite bilder från härifrån, eller på måndag.
Men nu ska jag fika med familjen.

21/6

Idag har jag även idag mest legat och solat ute på altanen, sen framåt kvällen var jag ut på promenad. Imorgon så är de midsommarafton och min faster och hennes man kommer ner hit då. Träffar ju inte min släkt så ofta så de ska bli ganska trevligt att träffa dom och har man tur kanske man får en tidig present fyller ju år om 4 dagar.
 
Men nu ska jag sätta mig och läsa i min bok, så godnatt.

20/6

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg här så att de inte är helt dött. Dagen har varit väldigt bra kan jag säga, gick upp vid tolv och då la jag mig och solade och så solade jag fram tills 4 ungefär och sen gick jag in och satt och läste lite inne.
 
Käkade middag och efterrätt ute på altanen, allmänt härligt och trevligt. Så även om det ibland känns ganska tråkigt att vara här ensam med mina föräldrar så är de också ganska skönt att bara komma bort också.
 
Men nu ska jag titta på senste pretty little liars så hörs vi imorgon eller övermorgon.

19/6

Ska strax åka till mitt sommarställe, kommer nog kunna uppdatera därifrån men dock blir de nog inte så mycke sen kommer jag hem på söndag och då blir de vanligt uppdatering igen.

Men nu ska jag packa klart och sen åka så, skriver någon gång senare.

18/6

Ska strax åka in till uppsala får skjus in av min pappa och så ska vi hämta upp Paula på vägen. Så blir de filmkväll med vänner.

Nu ska jag packa ihop lite nu.
Jag skriver imorgon när jag kommer hem och innan jag åker igen.


18/6

Ska strax dra ut och träna, senare ska jag in till uppsala och ha filmkväll med fina vänner och på tisdag blir att åka hem från uppsala på morgonen och sen åka ner till mitt sommarställe.

Idag är de också endast en vecka kvar tills jag fyller år, en födelsedag som jag kommer spendera hemma i min ensamhet, nej men fick reda på att Malvina är hemma så den dagen kommer nog spenderas med henne medan alla andra är bortresta.

Nej men nu ska jag träna, skriver innan jag drar till uppsala.



17/6

Har inte gjort så mycke idag, inte så konstigt då det inte var så länge sedan jag gick upp och just nu sitter jag och funderar på att beställa hem ett par skor som jag bara är så sugen på, eller så väntar jag och köper när jag är i New York, hmm men jag vill ha dem nu.

Aja, idag ska jag typ träffa johanna annars har jag inte så mycke planer.Så nu ska jag nog försöka få tag i henne och se vad som händer, skriver senare.



16/6

Sitter hemma och har tråkigt funderar på att gå och ta med mig kameran och fota lite, lite tråkigt väder men orkar inte sitta inne hela dagen heller.

Men skriver senare ikväll.

Dagens...







15/6

Har spenderat dagen i uppsala med en vän, vi solade och snackade och så, mycket trevligt.

Ska ut och träna senare men har nyss ätit så ska vänta lite.
Men ska lägga upp bilder sen på dagens outfit.


14/6

Har nyss käkat, lagde pastadsallad, gott gott. Annars idag har jag inte gjort så mycke tagit de lugnt och så var jag hos sjukgymnasten på morgonen/förmiddagen.

Har inte så mycke planer för imorgon ska kanske in till uppsala för att träffa vänner och bada och sola men inget är helt bestämmt så vi får se hur de blir.


Bilder...









13/6

Har inte gjort så mycke idag mest tagit de lugnt och sen på kvällen var jag ute och tränade, annars har jag inte gjort så mycke.

Var ute och fotade lite också på eftermiddagen lägger snart upp några bilder från de.


Dagens...





Gårdagens...





12/6

Sov som sagt hos johanna K efter klassfesten sen på morgonen runt 9 åkte jag hem och så var jag hemma tills jag tog 13.35 tåget in mot uppsala för att träffa kitty och åka in mot skolan för att lämna en skolbok och sen åkte vi till johanna igen för jag hade glömt en sak där som jag skulle hämta.

Sen åkte jag hem och så har jag tagit de lugnt har fått huvudvärk, inte så kul. Nu sitter jag och väntar på maten. Läger in bild sen på dagens look, och gårdagens.

11/6

Hade en lektion idag så började vi 10 och slutade vid 11. Sen åkte jag hem och så har jag tagit de lugnt, ikväll blir de fest med klassen.

Så kanske skriver något mer men sen så sover jag hos johanna K i uppsala så annars skriver jag något imorgon. Men nu ska jag fixa med en del saker.


....



Söndag...

Vaknade för en stund sen och som jag sa igår dagen kommer antagligen spenderas i soffan mår inte så bra kan vi säga.

Men ska ändå försöka göra några inlägg sen idag ändå.

Hemma...

Kom hem för en stund sen, har haft en väldigt bra kväll och eftermiddag dock så håller jag på att bli ordentligt förkyld märker jag och morgondagen kommer antagligen spederas hemma i soffan.

Men nu ska jag sova så godnatt.

Lördag...

Mår inte så bra idag, har typ huvudvärk och förkyld och lite feber. Men ska trycka i mig massa för att försöka bli frisk, idag ska jag ju hem till malvina och fira henne och så, så jag vill ju inte direkt vara sjuk.

Men ska fortsätta att fixa mede lite grejer nu och sen ska jag äta, kommer inte skriva något mer idag fören ganska sent ikväll.


Föresten...

Dessa är nu mina, köpte dem idag



Back...

Är hemma nu eller varit de ett tag, filmen var väll bra inte sådär fantastiskt bra som jag trodde att den skulle vara men bra.
Bilder från kvällen:

Kitty, I väntan på johanna

Kitty och johanna

Kitty och en väldigt vacker jag

Jag och Johanna

Jag

Dagens...


Kavaj -H&M
Linne -H&M
Byxor - Tiger of Sweden





Shorts - gamla jeans som jag klippt sönder


8/6

Sitter och tittar på tv har legat ute och solat lite på eftermiddagen och bara tagit de lugnt. Ska ta 16.05 tåget in till uppsala och sen jag köpa lite saker innan jag träffar mina vänner för att gå på bio.

Men ska fixa lite grejer nu, ska försöka att komma ihåg att skriva när jag kommer hem.


8/6

Kom hem för en stund sen hade ju en lektion på morgonen som var väldigt viktig så det vara bara att gå dit och sen åka hem efter den. Nu blir det bara att ta de lugnt fram tills typ 4 då jag ska åka in till uppsala för att gå på bio med Kitty och Johanna K.

Men nu ska jag titta på någon film eller nått.

träna...

Ska dra ut och träna strax håller på och förbererder mig för tillfället och har även laddat upp med lite ny musik i min ipod.

Men skriver något när jag kommer tillbaka sen.


7/6

Har lunch just nu ingen spanska idag heller så har typ 3 timmars lunch och just nu är det typ en timme kvar på den.

Är så himla trött och vill bara åka hem. Trodde jag bara skulle ha en lektion imorgon men sen skulle jag ändå ha matte som är första lektionen men sen kanske jag inte har natur så då så kanske jag ändå bara har en lektion. Men får se har natur nu om en timme så då ska jag kolla upp om vi har någon natur imorgon.


7/6

Sitter i skolan just nu börjar om en halvtimme vet inte riktigt vad jag ska göra fram tills dess. Efter skolan ska jag ner och hämta ut biobiljeter för imorgon ska jag på bio med Kitty och Johanna K. Se se Snow white and the Huntsman.

Imorgon börjar jag även halv 2 så får en ordentlig sovmorgon. Men nu ska jag väll underhålla mig fram till att matten börjar.

6/6

Kom nyss hem, har varit iväg hela dagen. Gick upp vid typ 9-9.30 och så åkte vi först och hämtade min bror och sen till mormor där vi käkade lunch fikade och så. Sen åkte vi tillbaka lämnade min bror hemma hos honom sen åkte vi till ikea och sen till coop och handlade.

Ikväll är de säsongs avslutning av Grey's så ska se det med mamma har ju dock redan sett det men vet ändå att tårarna kommer rinna även denna gång.

Nu ska jag ta de lungt en stund innan det är dags för mat. Skriver igen ikväll om jag kommer ihåg.


Käkat...

Har nyss ätit och om ett tag ska jag ut och träna och så. Efter senaste inlägget drog jag på musiken på hög volym och städade samtidigt som jag gled runt i min egna värld.

Sen har jag laddat upp med gamla avsnitt av Pretty Little Liars eftersom imorgon kommer äntligen ett nytt avsnitt ut.

Men nu ska jag snart gå och byta om till träningskläder.


Fixat ny...

Har fixat ny header och bakgrund nu, tycker den blev riktig bra faktisk. Om ni inte ser den nya prova att uppdatera webbläsaren.

Men nu ska jag ta tag i mitt rum och städa skriver mer senare.

5/6

Gick upp för en liten stund sen ska till optikern nu på förmiddagen så även om jag är ledig så kunde jag inte sova så länge.

Bilder på hur jag ser ut idag kommer senare.

4/6

Nyss hemkommen från Malvina där jag spenderat eftermiddagen och kvällen med henne och hennes familj och firat henne och så, haft det jätte bra och sen på lördag ska vi fira henne igen denna gång med kompisar.

Imorgon är jag då ledig eftersom treorna tar studenten och då är ju våra lärare är så då kan vi ju inte ha några lektioner.

Sen är de ju nationaldagen på onsdag så då är man ju också ledig och då ska vi till mormor eftersom på torsdagen är det 1år sedan morfar dog.
Men nu ska jag titta lite på tv och sen ska jag sova så godnatt.


4/6

Sitter i skolan har har haft hål och nu har jag lunch sen är de idrott. Efter de blir det att åka till Knivsta och sen gå hem till Malvina och fria henne.


3/6

Sitter och i soffan i en filt och bara tar de lugnt, vädret har ju inte varit jätte kul idag heller lite bättre än igår men inte roligt ändå.

Imorgon är de skola har dock sovmorgon, härligt härligt och sen är jag ledig tisdag-onsdag och sen på fredag har jag en lektion möjligtvis ingen till och med.

Imorgon eller skolan blir de hem till malvina för att fira henne då hon fyller år imorgon.


Summer...


Så himla snyggt, shortsen är ett måste så de blir nog mitt nästa inköp.

2/6

Ska snart gå ner och käka lite jordgubbar så himla gott. Har hatat på vädret hela dagen idag så himla jobbigt och tråkigt liksom med typ 5 grader och regn.

Hoppas på lite bättre imorgon iallafall.
Men nu ska jag äta jordgubbar så skriver imorgon.


2/6

Sitter och har tråkigt och hatar på vädret det är kallt och så regnar det, inte okej.

Har inga riktiga planer för dagen får se vad som händer helt enkelt. Skulle behöva träna men det är inte direkt så roligt väder för de.
Men aja ska städa lite på mitt rum nu.


...









1/6

Efter skolan så åkte jag ner på stan och köpte present till Malvina. Sen gick jag mest runt lite och kollade sen kom pappa och så åkte vi och köpte systemkamera och sen när vi kom hem så höll jag på med den och sen så så käkade han och jag.

Nu ska jag snart fortsätta att leka med min systemkamera.


1/6

Juni idag då fast det känns inte alls som det när man är ute. Kom till skolan för en stund sen och nu sitter jag och njuter av varmchocklad medan jag väntar på att min lektion ska börja.

Har sam och sen historia, men vi ska typ titta på film så det kommer inte vara så ansträngande.


RSS 2.0