29/2

Halo, tog halv fyra bussen hem och sen när jag kom hem så tog jag de bara lungt, imorgon är de två lektioner sen plugg med paual och kitty och sen blir de stan med mami.

Har naturredovisning på fredag, vill intee.

Men aja nu ska jag gå och kolla när maten är klar, hörs imorgon.


Spanska...

Har spanska just nu och fick nyss veta att imorgon slutar jag elva så då blir de först att plugga några timmar och sen ska jag ner på stan och ta spruta och sen shoppa med mami.

Snart slutar spanskan och sen är de lunch och sen bara matte kvar och sen blir de som sagt plugg.

Skriver mer senare.



28/2

Sitter och tittar på Project Runway och tar de lungt.Dagen var väll helt okej tog kvart i nio bussen eftersom jag ändå gick upp halv åtta.

När jag kom hem så satt jag och läste andra delen av Hungerspelen ska få långa tredje imorgon av kitty, lånade tvåan idag hehe är helt besatt av böcker så himla bra så om ni inte har läst dom göra de, helt underbara.

Imorgon blir de plugg med kitty efter skolan, natur står på schemat skulle varit matte med men provet sköts upp så behöver inte stressa med de.

Tierd...

Ska sova nu men tänkte skriva lite först. Imorgon är de sovmorgon som vanligt på tisdagar har inte bestämt mig än om jag tar tjugo i 9 eller tjugo i 10 bussen än vi får se.

Veckan kommer se ut som vanligt skola och plugga och sen i helgen så kommer jag ha ganska mycke att göra bror min ska flytta så i helgen skas de till ikea och sen ska alla lådor åka till hans nya ställe och allt sånt där sen efter det nästa helg så börjar renoveringen av mitt rum.

Ska målas oss vilket jag och pappa ska göra tillsammans blir inte såå mycke nya möbler men ska ta bort min byrå och sen blir de mest inredingsgrejer som ska köpas och fixas med.



At school...

Har spanska men lektionen slutar snart sen är de lunch och efter de är de bara idrott kvar, usch vill inte ha idrott de är så tråkigt.

Men nu ska jag börja plocka ihop så skriver mer när jag kommer hem.


Hemma...

Kom hem i natt och då gick jag nästan direkt och la mig. Gick upp någon gång vid 10-10.30. Dagen kommer bestå av en jävla mycke plugg, skola imorgon och jag har inte gjort ett skit, så idag blir de plugg.

Ska strax gå ner och äta våfflor, mums.Skriver kanske mer senare idag om jag hinne och orkar.

24/2

Åker hem imorgon, vill inte på måndag är de skola usch vill ha mer lov, vill sova mer vill slappa mer.Ska bli kul att träffa kompisarna men ändå vill intee.

Sitter och tittar på Vampire Diaries just nu, har glömt att titta på dom senatsa avsnitten så sitter och kollar på dom nu.

Kommer hem natten mellan lördag och söndag så blir inte något inlägg fören någon gång på eftermiddagen på söndagen tror jag nog.


Heej igen...

Va monligt nät jag vaknade imorse så tänkte vänta lite innan jag gick ut och la mig men ska nog gå och lägga mig och sola strax.

Hatar att jag varje år tar med för lite böcker, tog med 6 böcker har en 1 kvar som jag inte läst och jag åker inte hem fören på lördag eftermiddag/kväll såå har lite problem just nu.

Men men ska int klaga för mycke kanske skriver något mer innan jag åker hem vi får vänta och se.

Hiii...

Hello tänkte titta in här och skriva ett inlägg, allt är bra förutom att jag har åkt på värsta förskylningen vilket inte är särskilt roligt men jag överlever.

Dagarna består av att sola och bada, och käka mat och dricka drinkar.Jaa, det är de jag gör och sover gör jag också.

Aja men nu ska jag snart dra tillbaka till rummet, kanske skriver något mer senare.


Kvällens planer

Kvällen kommer bestå av att packa och så ska jag träffa johanna, trevligt trevligt.Men har inte tid att skriva så mycke just nu kanske skriver lite ner sen.

I am back...

Sorry att jag inte skrev något men tog en paus från typ allt, tog det bara lungt när jag kom hem från skolan och slappade.

Idag blev det stan med kitty efter skolan, blev en del faktiskt.En bikini, ett par shorts, massa böcker, hörlurar och lite annat smått.

På lördag morgon åker jag mot Gran Canaria och en veckas sol men kommer som sagt att ha möjlghet att skriva dock kanske jag inte skriver så ofta men några inlägg kastar jag nog in.

Typ ett år sedan men ändå

God night....

Ska titta lite på tv medan jag börjar göra mig redo att somna. Dagen var lång men annars var de väll ganska bra.

Imorgon är de ju prov så kvällen har spenderats pluggande till de, imorgon blir de kanske någon runda på stan efter skolan men får se om jag orkar.

Aja men godnatt och så skriver jag igen imorgon.

Back in school...

Börjar om typ 40 minuter men orkade inte komma typ fem minuter försent så tog tjugo i nio bussen får ju ändå en timmes sovmorgon då så jag överlever. Just nu sitter jag och väntar på att mina vänner ska dyka upp och sen är de dagens första lektion som är sam tror jag skulle kunna vara historia men jajaj vi får se.

Men skriver antigen senare när jag fortfarande är i skolan annars så skriver jag när jag kommer hem vi får se.



Home at da home...

Halo, sitter i pyjamas och tar de lungt nu en stund sen ska jag fortsätta plugga psykologi blir nog plugg imorgon efter skolan med kitty så då blir de ännu mer plugg-

Sen efter de kan jag äntligen ta en lite lungt men har dock naturkunskapen som jag måste göra men inga fler grejer som ska in innan lovet.Naturen ska inte vara klar fören v.9 så ha lite tid på mig.

Och på lördags sticker jag till Gran Canaria så himla härligt bara njuta av solen liksom.



Studying in da school...


Sitter och pluggar pyskologi med paula men snart blir de att gå ner till bussen och påbörja resan hem. Skriver mer senare när jag kommit hem och så.

Nails...



Sunday...

Mår ganska dåligt idag så dagen kommer bestå av att ta de lungt och att plugga har redan pluggat en del matte och psykologi det är dom ämnen som står jag behöver plugga också så kommer fortsätta med dom hela dagen.

Men ska ta lungt lite nu och vila sen ska jag fortsätta plugga.

Fixar...

Sitter och fixar med nya naglar ena handen är klar och nu fixar jag med högerhanden men eftersom jag har lösnaglar så fixar jag dom först och sen sätter jag på dom eftersom de är så svårt att arbeta med vänster handen.
Är riktig nöjd med reslutatet faktiskt lägge upp bild lite senare.

Dagen spendrades mest hos mormor och sen så har jag pluggat lite men nu ska jag dra ner och äta efterrätt lägger upp bild senare.



Friday...

Skola idag som vanligt då sen träffade jag johanna och vi tåg tåget hem tillsammans sen åkte vi hem till mig där vi satt och snackade ett tag, härligt hätligt.

Imorgon(idag) så blir de att på förmiddagen åka till mormor sen kommer jag väll hem runt 3 eller nått och då får vi se vad jag gör kommer nog bli en del plugg.

Aja men nu ska jag sova så godnatt.

You have to fight for what you want



I don't know what to tell you that will make you feel better

Tänke göra på en plugg fri kväll men de kommer nog inte bli så ska strax gå ner och sätta mig och plugga inför provet nästa vecka.

Fick icke tillbaka provet på naturen istället så började vi arbeta på ett projekt som ska vara klart v.9, yees precis vad jag behöver mer plugg.

Men nu ska jag slå på bra musik och börja plugga skriver kanske mer sen.



9/2

En vecka och två dagar kvar innan jag sitter på ett flygplan på väg ner till Gran Canaria, guud vad härligt de ska bli att komma bort från kylan och snön och åka till solen och värmen.

Har lunch just nu och har de i ca 1 timme till lite mer till och med sen är de Natur får se om vi får tillbaka provet nu idag eller om vi får vänta.



Onsdag...

Sitter i skolan och har lunch spanskan var inställd så har haft lunch nu i ca en timme och nu är de strax över en timme innan matten börjar sen blir plugg i typ en timme eller så och sen ska jag hem och fortsätta plugga men då blir de spanska plugg efter skolan blir de psykologi.

old pic

If you want me to like you don't mess with my friends....

Har ju länge fundrat på vad jag ska göra med håret om jag ska färga de och så och nu har jag bestämt mig för vad jag ska göra.

Men det kommer få vänta till efter sommaren innan jag börjar 2.an delvis eftersom de kommer blekas under sommaren och delvis för att jag vill att de ska vara lite längre.

Men jag ska bleka håret hyfsat ljust och sen ska jag fixa dip dye, alltså jag ska färga typ en decimeter av topparna rosa. Så jäkla snyggt alltså.
 
Något så här vill jag ha de.

Dock vill jag ha ljusar hår än hon på andra bilden

If you have a problem with me that you don't need to stay...


Ska nu plugga spanska som jag har prov på imorgon sen blir de kanske pyskologi plugg imorgon efter skolan med kitty men får se hur de blir.

Kanske skriver mer sen får se om jag hinner/orkar.

7/2

Så himla skönt min svenska är tydligen inställd så slutar 3 isället för halv 5 heelt okej.

Just nu har jag lunch börjar om typ en halvtimme då de är matte sen är de historia sen slutar jag. Men nu ska jag göra historia nu.


Home...

Har nyss ätit och snart blir de plugg men ska vila lite först innan. Resten av skoldagen gick väll bra hade spanska och sen idrott och de var väll helt okej.

Imorgon är de sovmorgon så lite skönt åtminstonde även om jag slutar halv fem men men överlever väll.



6/2

Orkade inte skriva något i helgen dells för att jag inte hade så mycke att skriva dels för att jag hade en allmänt dryg helg som bestod av plugg och huvudvärk.

Just nu så har jag nyss skrivit uppsats och nu väntar jag på spanskan har på prov på spanska på torsdag bläääää.


3/2

Skola idag då första fredagen på tre veckor då jag varit ledig två fredagar i rad men nu är min lärare tillbaka sen så hade jag prov men jaja de är väll som de är.

Sen nu så satt jag och snackade med mamma och lite saker som pågår just nu kanske skriver senare och berättar vad.Imorgon blir de väll plugg som vanligt men de är väll som de är.


saknar sommaren och att vara blond

2/2-12


Åkte hem efter spanskan idag eftersom jag forfarande mår sämtst, så skulle ha missat naturkunskapen men sen så smsmade kitty mig och sa att den blev inställd så ganska skönt för mig eftersom då missa jag ju inger.

Sen när jag kom hem runt halv 2 så tog jag de mest lungt men nu ska jag plugga inför imorgon och sen ska jag ta en varm dusch tror jag nog.

Me today...



Today...



Är fortfarande sjuk men har inte tid att missa skola just nu efter skolan ska jag plugga natur med Kitty har prov på fredag på mäniskokroppen har ganska stor koll men ska ändå plugga på extra så jag kan få minst C på provet.

Snart är de matte eller snart och snart om typ en halv timme men nu ska jag sluta skriva.


RSS 2.0