New Nails



Tisdag...

Tisdag idag har varit en ganska bra dag idag men imorgon är de slöjd yees.Och sen efter skolan så ska jag in till uppsala med jozzan härligt.


Flower




Söndag...

Skola imorgon igen usch gillar inte måndagar eftersom de är långdagar.Igår så var jag nere på byn en stund och sen träffade jag jozzan en liten stund och sen städade jag.Idag har jag inte gjort så mycke tagit de lungt och sådär.

Nu ska jag hoppa in i duschen så chio.

Me today



Friday...

Fredag idag så härligt skolan var väll okej som vanligt.Jag har nyss tittat på Criminal Minds som äger sönder.Sen under kvällen har jag även geekat pokemon på mitt Game boy, japp de är sånt jag gör om dagarna ibland.



.....



....



Halo...

Hade slöjd idag vilket jag älskar tog även med mitt broderi med hem så att jag ska hinna bli klar med de.Sen var väll dagen helt okeej annars.Sen efter skolan har jag inte gjort så mycke men imorgon så ska jag va med jozzan efter skolan.

Aja nu ska jag gå och ducha tror jag.

Vill haaa!

Skor "All Star Stars & Bar Hi" - Stars & Bars Skor "All Star Light Hi" - Camellia Rose/White Plaid



Halo...

Igår va jag hemma från skolan eftersom jag mådde inge bra alls borde kanske ha varit hemma idag med men vill inte missa för mycket skola.Men så himla skönt att de verkligen håller på att blir vår nu.

Men nu ska jag gå och plugga och sådär tror jag.Skriver mer sen om jag hinner.

Heeej

Ska snart lagga mat till mej eftersom min bror lagar mat åt resten av min familj och jag vill inte ha de han ska laga.Har inte gjort så mycke idag tagit de lungt och så och kollat på lite skol saker också.

Imorgon ska jag kanske till min mormor och morfar men inget är bestämt än men vill dit eftersom jag inte träffar dom så ofta.


New Nails



Guldfynd by Kenza


Älskar alla dessa smycken och jag ska få örhängena av mamma :)


Hola...

Heej, idag va jag inne med klassen och besökte en moske de var väll... kul.Efter så gick jag och jozzan runt på stan och hade de trevligt vi åt även på cupido gud va gott asså.Köpte tre tröjor, ett par byxor, nya lösnaglar och lite andra små saker.

The fray-How to save a life

En klassisk Grey's Anatomy låt som jag har börjat gilla


Min balklänning, inte en så bra bild med ändå

Today


Jag idag


I want


Halo...

Ikväll blir de Melodifestivalen, jag har dock inte sett ett ända avsnitt i år hitills eftersom jag och mamma bestämde att vi skulle strejka och inte se de men sen så kom vi på att finalen måste vi se.

Idag så på förmiddag följde jag med mamma och pappa in till uppsala när dom skulle handla och sen smet jag in på några klädbutiker.Jag köpte två tröjor också lägger upp bilder på dom imorgon.


Ringar



Halo

Torsdag idag vilket betyder skönaste dagen i veckan då jag bara har tre lektioner.Idag skulle mamma egenligen ha hämtat min balklänning men hon han inte så jag kommer inte få den förens nästa vecka.

Just nu sitter jag och pluggar som vanligt.Imorgon är de fredag sköönt.
Tänkte lägga in en bild men min kamera har inge batteri så de får bli en gammal bild.


Gina Tricot


Måndag...

Hatar måndagar eftersom de är långdag.Just nu sitter jag och pluggar spanska eftersom jag har prov imorgon, jippi.

Aja nu ska jag fortsätta att plugga skriver mer sen.

I Want...


Hi...

Idag hade jag prov i Historia och sen gjorde jag mitt muntliga NP i engelska också känns ganska skönt att vara klar med de.

Igår va jag inne i uppsala och tittade på balklänningar jag (eller min mamma kanske man ska säga) köpte också en.Men kommer inte få den fören om en vecka eftersom den skulle sys in.

Nu ska jag göra något chio.


Nails...


Wensday...

Efter skolan så gick jag hem till malvina och sen när jag kom hem så pluggade jag historia eftersom jag har prov på fredag så ska snart fortsätta att plugga.




Gina tricot



RSS 2.0