....


....


...

 
 

27/10

Har som sagt spenderat dagen packandes och fixandes med lite saker. Imorgon kl.08 kommer taxin och hämtar oss och kör ut oss till Arlanda och sedan drar jag till New York.
 
Men ska fixa lite saker nu innan jag ska sova.

27/10

Idag är de packning som står på schemat, de och så ska jag fixa en del små grejer som måste göras innan jag åker imorgon.

För imorgon sticker jag till New York, så himla taggad.
Men nu ska jag börja fixa med grejer så skriver ikväll och kanske imorgon, men kommer fixa lite tidsinställda inlägg så kommer inte vara helt dött här.


25/10

Har lunch just nu och sen efter lunchen har jag sociologi och sen slutar jag och då blir de shopping.
 
Sen imorgon är de fredag och då är de skola som valigt börjar kvart över 11 och slutar halv 5. Sen på lördagen ska jag bara packa och kanske träffa en kompis och sen är de söndag och då sticker jag och pappa til NEW YORK, kommer bli så underbart.
 
Men nu ska jag fixa med lite skol grejer.

25/10

Börjar halv 9 idag, och först har jag spanska och sen har jag bok- seminarium på svenskan.

Sen efter skolan så ska jag ner på stan och shoppa med min mamma.


24/10


23/10

Vanlig skoldag idag, började halv 9 och slutade halv 3. Har inte hänt så mycke mer, gjort lite skolarbete och tagit de lugnt.
 
Imorgon har jag först extra lång sovmorgon börjar halv 1, och sen efter skolan så ska jag träffa johanna, härligt härligt var länge sedan nu.

...


19/10

Sitter och har hål eftersom en lärare är borta. Så sitter uppe på övervåning med en tjej i min drama klass som också har hål.
Är typ 1 timme kvar innan draman börjar så nu ska vi hitta på något.


17/10

Slutade vid 11 väntade tills tjugo i tolv bussen kom och så åkte jag hem med den. Sen just nu så pluggar jag på min spanska läxa till imorgon och ska äve plugga matte nu en stund.
 
Imorgon slutar jag halv 1 eftersom sista lektionen är inställd men kommer nog stanna i skolan i timma för att arbeta med ett grupparbete.

17/10

Ska gå till bussen om ca en halvtimme sen har jag en lektion och sen slutar jag, eftersom läraren som jag har i båda mina andra lektioner är hemma med sjukt barn.Vilket passar mig väldigt bra då jag har huvudvärk idag också men ville inte vara hemma idag med.
 
Men nu ska jag fixa lite saker innan jag går så chio.
 
 

16/10

Stannade hemma idag, har huvudvärks problem idag så orkade inte gå till skolan. Har försökt plugga matte men de går inte så bra med huvudvärken men ska försöka om en stund igen.
 
Men nu ska jag vila en stund så hejdå.

...

 


15/10


14/10

Om två veckor så är jag i New York, faaan vad jag längtar. Ska dit med pappa under höstlovet och bara ha de skönt.Längtar som satan.
 
Idag dock har jag inte gjort så mycke mest tagit de lugnt och så.Imorgon är de skola som vanligt börjar 10 och slutar 16.30 sen efter skolan så ska jag övningsköra, så de blir kul.
 
Men nu ska jag sova.

....

 
 

12/10

Sitter i skolan och har lunch för tillfället, sen är de sociologi och efter de drama och sen slutar jag.
 
Igår så på kvällen åkte jag in till uppsala där jag träffade kitty, johanna K och Paula, och vi skulle fira paula som fyllde år i går.
Vi gick på bio och såg Ted, den var ganska bra.Sen tog jag och paula halv 12 bussen hem så var kvart/tjugo över 12 ungeför och då så gick jag och la mig.
Men nu ska jag fixa med lite grejer innnan jag börjar.
 

11/10


10/10

Har varit ute och övningskört nu på kvällen, de gick bra. Sen om en stund blir de Grey's och Ben and Jerry's, inte helt fel.
 
Har mest tagit de lugnt under dagen, bakade lite på eftermiddagen men det var nog allt.

10/10

En lektion där vi skulle vara halvklass och två inställda lektioner resluterade i att jag blev ledig idag, så himla skönt.
 
Så nu sitter jag hemma och ska snart käka lunch och bara tar de lugnt.Resten av dagen kommer jag nog inte göra så mycke heller, kanske kollar på lite skolarbete men har två veckor kvar innan det ska in så behöver inte skynda mig direkt.
 
Sen imorgon har jag ingen spanska så får sovmorgon, vilket ju är skönt och sen på kvällen ska jag fira en kompis som fyller år.
Men nu ska jag nog äta så skriver senare.

....


8/10

Utvecklingsamtal idag, hade mitt tio i 9 så jag och pappa åkte hemfrån en stund efter 8, och sen var jag hemma tjugo i 10.
 
Och nu är jag ledig resten av dagen, desutom har jag inge läxor eller så ska bara ta de lugnt hela dagen.

....


5/10

Skola idag som vanligt, började kvart över elva och slutade halv 5. Sen åkte jag hem och sen dess har jag bara tagit de lungt.
 
Det som händer  helgen är väll att min bror ska flytta från flogsta ner till centrala uppsala. Förutom det händer nog inte så mycke.
Sen på måndag har jag skola i tjugo minuter, eftersom det är utvecklingssamtal under dagen. Ska gå med pappa desutom så får skjus in och tillbaka, skönt.

5/10


4/10

Har varit hemma idag och bara tagit de lugnt, har haft huvudvärk periodvis under dagen.

Fredag imorgon så himla skönt, behöver helg.Men nu ska jag bara de lugnt ett tag innan jag ska sova.


3/10

Sitter och väntar på att drama-lektionen ska börja, 10 min kvar och jag är totalt uttråkad. Sen efter de har jag matte prov!!!! Varför läser jag matte 3??? Vill inte ha prov!!! Kommer faila!


Foundation

Här kommer en till recensionen denna gång från Maybellines Fit me serie och deras foundation.
 
Kick 139
 
Jag kör 115 och 125 som jag blandar för att få fram en bra färg som matchar min hudton. Jag tycker att denna foundation är riktigt bra för att vara så billig som den är. Den är inte gul i färgen som många foundations tenderar att vara och den är lätt att arbeta med. Jag föredara alltid flyttande foundations eftersom dom brukar ge mera fukt då jag är ganska torr i ansiktet och jag är riktigt förtjust i denna. Dock finner jag att den lätt blir de glansig men detta försvinner om jag antigen har primer under eller när man har punder över.
Så den får 4/5

Plugg time


1/10

Sitter i skolan och väntar på att få göra mitt muntliga spanska prov. Sen efter de så blir de att åka hem och ta de lugnt. Eller jaa... Jag ska plugga till mitt matte prov på onsdag. Yeey vad kul...


RSS 2.0