Det gör ont...

Såg på nyheterna nyss ett inslag om tre krokodiler som bodde på en djurpark som gick i konkurs.Så nu verkar det inte som om någon vill köpa krokodilerna och om ingen vill ha dom kommer dom avlivas. Jag blir så ledsen när jag ser det här stackars djur, plus att dom är utrotningshotade så det finns inte många kvar och här finns det tre stycken men ingen vill ha dom så då ska dom avlivas, nej det är sånt här som gör ont i mig när jag hör.

Hos johanna...

Sitter hemma hos johanna och nu ska vi titta på film så hörs sen.


LOV

Vaknade för en liten stund sen och gick ner och då upptäckte jag att det bara var jag hemma och jag har ingen aning om vart alla tog vägen, eller mina föräldrar är på jobbet men bror min vet jag ej var han är.

Idag blir de plugg och kanske träffa jozzan förutom det har jag inte så mycke planer skriver sen.


god night

Ska gå och lägga mej strax men tänke skriva ett inlägg innan. Kom tillbaka från uppsala mellan tre och fyra och då drog jag ut och träffade världens bästa johanna <3.

Vi snackade och sådär och sen när jag kom hem så käkade jag och sen har jag bara tagit de lungt är fortfarande lite små dålig.Men nej nu ska jag sova så godnatt.


Today...





God morning...

Idag blir de ikea och förutom det ska jag nog bara ta de lungt och sådär. Men nu ska jag gå och göra något chio.

I am back...

Är tillbaka nu blev inte ikea idag men kanske imorgon...Så nu sitter jag och tittar på en film jag köpte när vi handlade på vägen hem.
old pic


Bort...

Mår forfarande dåligt men idag ska jag först hem till mormor och sen ska vi till ikea och elgiganten, helt okej dag ändå.


...





Home today...

Blev att stanna hemma idag mår skit tror nästan jag har feber också kul.Har skrivit lite på min novell dock och sen ska jag jobba historia så jag får lite skolarbete gjort åtminstonde.

I skolan...




Trevligt, trevligt

Idag så kom min mamma hem från inventeringen och hade med sig tre presenter till mig, blandannat en klocka ska även få en till klocka på lovet av min mami.Sen så förra veckan hade ju hon med sig två par örhängen hem vilket också var najs.

Ikväll blir de Grey's med Ben and Jerry's och sen hostmedicin och sen sova.

Jag vill ha sommar igen!!


Home...

Är hemma nu och mår skit borde inte varit i skolan idag, fast ju för det var ju en jävligt kul och härlig dag, plus att kitty ska bort så kommer inte träffa henne fören efter lovet.

Och imorgon måste jag också till skolan och på fredag, hmm det här kommer nog inte gå så bra.


Hi



Home at last...

Är hemma nu eller kom hem för en halvtimma sen men har inte orkat starta daton förren nu, imorgon är de sovmorgon guud så härligt.Men på fredag är de prov usch.

Funderar på att baka mig en kladdkaka är så himla sugen, hmm.Nej nu ska jag gå ner och käka, chio.


Still in school


Slutade halv 2 man har pluggat massa sen dess men ska snart hemma tror jag.

I like...



Hemma...

Har världens huvudvärk så stannade hemma idag så just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara tar de lungt.
Skriver mer sen.


Min...


Köpte denna igår, älskar!

Morning...

Igår så var jag med johanna och Tilda, det va kul och trevligt och så.

Men nu ska jag dra ner och äta  skriver mer sen.

Hello...

Heej, slutade ju halv ett idag sen då åkte jag ner på stan och kitty följde med mej till HM där jag köpte två saker en tröja och en väst. Sen gick vi till station och snackade och sådär sen kom jag hem och så har jag tagit de lungt.

Ikväll ska jag träffa jozzan och lite andra personer.


I skolan...

Sitter i skolan min natrukunskap börjar om ca en timme så ska forrsätta att plugga nu tänka bara skriva lite.



Lycklig

Slutade halv 1 idag istället för vid 3. Men var smart och glömmde plånboken hemma så jag kunde inte köpa en sak som jag ville ha från hm får göra de imorgon istället slutar halv 1 då med, glad tjej.

Man måste älska våran mattelärare han tyckte vi var duktiga som satt så länge på provet igår så idag kom han med fika till våran mattelektion sen förstörde jag och kitty hans formel, haha och sen försökte han få en mini film att fungera sen var matten slut( vi fick sluta en halv timme tidigare eftersom vi satt så länge igår).


Duktig sara...

Har precis skrivit över två sidor till svenska och jag har även läst naturkunskapen det känns bra nu. Har haft en helt okej skoldag men det var bättre igår.

Började ju 10.10 och slutade halv två så då åkte jag ner till stan köpte lite grejer och sen fiakde jag med mamma.Sen åkte jag hem tillsammans med johanna och när jag kom hem så pluggade jag matte.

Saknar Rom

Måndag..

Började som sagt 8 idag så fick gå upp jätte tidigt men de är okej för imorgon börjar jag 10 över 10 och slutar halv 2 så jag klarar mig.

Aja nu på kvällen så drog jag upp till jozzan en stund snackade och bara tog de lungt och sådär, underbar tjej hon är <3. Nu ska jag gå och ta huvudvärkstablet och sen ska jag lägga mig ner och vill är så himla trött.


Hello...

Hej igen, blir nog en tidigt kväll ikväll ska upp vid typ  kvart i sex imorgon så kommer vara ganska trött ska till uppsala universitet med klassen och lyssna på pyskologi föreläsning ska bli intresant.


sunday

Sitter och skriver på svenskan så ska strax fortsätta med det tänka bara kasta in ett snabbt inlägg. Har inte gjort så mycke i helgen har mest blivit plugg och ska som sagt snart fortstätta med det.



Avril Lavigne



Give me...


Friday...

Sitter hemma och tittar på nyaste grey's avsnitten, skolan idag var väll helt okej. Imorgon ska jag klippa mej så ska gå upp hyfsat tidigt och sen blir de nog plugg resten av dagen.


Home...

Sista tiden av håltimmen bestog av att jag och Kitty tog lite roliga bilder med min webkamera och att jag och mina kompisar satt och garvade åt blondin skämt och man kan ju inte säga att vi var seriösa när naturkunskapen började.

Men nu ska jag sitta och plugga ännu mer har ju prov imorgon.
ett av mina skolfoton

Booring...

Lite över en timme kvar till jag börjar och jag har så tråkigt.Jag har redan pluggat historia och skrivit klart idrotts läxan så nu har jag ingen anning om vad jag ska göra, bläää.

ooooold pic

I'm Tierd

sitter och har hål och måste vänta till typ två innan min naturkunskap börjar seegt.Men nu ska jag sätta mej och plugga men skriver kanske mer sen.




Give me now!!!!!!



Onsdag...

Sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja.Sen är de lunch och sen är de matte och sen slutar jag härligt härligt.


Tisdag...

Har haft utvecklingsamtal idag då gick väll bra och snabbt.Nu sitter jag och pluggar och sak snart fortsätta med det tänka bara kasta in ett snabbt inlägg.

Måndag...

Sitter i skolan och väntar att idrotten ska börja men de är typ en timme kvar så ska försöka plugga lite.Spanskan utgick så har haft hål ett tag nu och sen efter idrotten slutar jag. Imorgon är de utvecklingsamtal så är ledig hela dagen förutom under utvecklingsamtalet härligt.

Lördag morgon

Så jävla härligt att sitta uppe själv i ett helt tyst hus förutom jag är de bara pappa hemma och han sover.Sitter just nu vid min skoldator som jag tog hem över helgen.

Igår efter skolan så när jag ätit så drog jag ut och träffade jozzan, den underbaraste person i hela världen <3, sen när jag kom hem så satt jag och snackade med malvina i telefonen.

Idag så kommer de nog bli plugg för hela slanten och ska strax börja plugga engelska och sen blir de pyskologi. Skriver mer sen



Halo...

Kom hem vid halv ett och sedan dess har jag hunnit med att plugga en del och käkat snart ska jag fortsätta att plugga, har redovsinging imorgon och på måndag. Sen har jag två prov nästa vecka också så de är en del just nu.


Give me



Home...

Är hemma nu eller har varit hemma i snart en timme men har suttit med matten och ska snart fortsätta med det tar bara en liten paus.

Ikväll blir de Grey's Anatomy och Ben and Jerry's mums mums.



I skolan

Sitter och väntar på att matten ska börja vilket den gör om 45 minuter, sen blir att åka hem och plugga.


Jag vet

Jag vet att min uppdatering suger just nu ska försöka bättre mej har bara inte orkat skriva, var ju ledig i fredags så då var jag hemma och tog de lungt och pluggade en del.

Igår fyllde mamma år men vi firade henne lite idag också eftersom min bror och pappa var borta under dagen igår.

RSS 2.0