At home...

Kom som sagt hem igår och så jag åkte bil större delen av gårdagen.Sen på kvällen träffade jag jozzan och vi gick runt och snackade och sådär och så fick jag mina presenter av henne, tack igen <3.

Idag så har jag mest tagit de lungt och varit ute en del har ju varit ganska bra väder idag.Nu ska jag ta en promenad eller så ska jag leta upp någon bra bok att läsa, skriver senare.



16 idag...

Så nu har jag blivit 16 då, har som sagt firat på mitt sommarställe med familjen.Har ätit tårta, pankakstårta mums. Sen har jag öppat presenter och tagit de lungt.Har nyss varit ute och gått en promenad.

Vädret har väll inte varit så bra idag men nu är de okej under dagen så har det rengnat fram och tillbaka. Men nu ska jag gå och äta jordgubbar med glass.


Midsommar...

Idag är de midsommarafton och jag är nere på mitt sommarställe just.Och imorgon fyller jag år.Nu ska jag gå och äta så hej då för nu.Ska försöka skriva snart igen.




Heei

Heej, idag har jag inte gjort så mycket sen på kvällen drog jag upp till jozzan och vi va ute och pratade lite och sådär.Imorgon ska jag typ packa och sen ska jag till optikern, dryyygt.

Men, men ska försöka att skriva snart igen.
old pic


Halo

Heej igen går uppåt nu.Har inte gjort så mycket idag tagit den ganska lungt och sådär.Väldigt onödigt inlägg jag vet men ibland får man göra såna.

old pic

Wow

Wow har inte skrivit på sjukt länge jag vet, men min dator funkar inte som den ska så har inte kunnat andvända den på länge.

Föra veckan så hade jag skolavslutning så nu är jag klar med grundskolan ganska skönt.Men nu ska jag gå och göra något ska försöka att skriva oftare.


RSS 2.0