Right here, right now

Väntar på att matten ska börja typ en halv timme kvar innan dess. Så ska försöka vara social nu vi får se hur de går.


Jag vet...

Sorry att min uppdatering suger lite just nu ska försöka bättra mig men har ingen insperation till att skriva. Idag så blir de nog att plugga historia tror jag eller matte, måste plugga men jag vill inte.

Väntar på att spanska ska börja sen är de lunch sen matte sen slutar jag.


So close yet so far away...

Är hemma idag har världens huvudvärk men de blir nog skola imorgon.Har ju egentilgen sovmorgon imorgon men de är spec dag imorgon så börjar nio men dock slutar jag tre iställt för halv 5 så jag överlever.


I hate it...

Sitter och har mensvärk som jag har haft hela dagen, hatar det den vill verklige inte sluta.Så har inte kunnat göra så mycke idag eftersom jag har haft ont typ hela dagen.

Ska lägga mig och fortsätta vila nu, skriver mer senare om jag orkar.


Friday...

Ska gå och lägga mig nu, är så himla trött nuförtiden så ska sova mycke nu under helgen och så ska jag hoppas på att jag klarar en till vecka utan att ramla sönder.

Så jaa, godnatt!


Where your treasure is, there will your heart be also

Spoken by Albus Dumbledore.

Home...

Kom hem för en timme eller så, har käkat och så och så har jag pluggat lite läste även sam på bussen på väg hem så nu ska jag at en paus och sen ska jag fortsätta att plugga.


I want to go to sleep...

Heej, sitter och väntar på att spanskan ska börja och sen så slutar jag, så himla skönt alltså. Så då blir det att åka hem och plugga har prov imorgon, usch och fy vill inte.


Ledig...

Är som sagt ledig idag så himla skönt, gick upp någon gång efter nio och sen har jag mest tagit de lungt men snart ska de bli plugg för hela slanten.

Mamma är också ledig idag så jag behöver inte laga mat själv vilket är trevligt eftersom hon lagar bättre mat än mig.

This is where my heart lies...




New Nails...



Tisdag...

Sitter i skolan och väntar på att första lektionen ska börja, har ju sovmorgon idag. Igår så var jag ju på bio med johanna vi hade det bra och så och bion var bra, forfarande.


I have an angel in heaven looking down on me...

Har lunch just nu sitter och väntar på att idrotten ska börja fast jag ska inte vara med känner att jag håller på att bli förkyld så hoppar idrotten.

Sen blir de ner till stan och möta johanna och sen lite senare ska vi se Breaking Dawn del 1.


Tierd...

Sitter i skolan och har rast och är så himla trött vill sova. Men på onsdag så är jag ledig så då ska de sovas och sen måste jag plugga för jag har prov på fredag.


I am back now...

Sådär nu skriver jag igen, har haft en helt underbar helg med fina tjejer och filmen var så himla bra och det bästa är att jag ska se den igen med bästa johanna imorgon igen.

Blir nog en tidig kväll idag dock somnade vid 6 imorse och gick upp vid elva så kommer nog vara hyfsat trött ikväll men det var värt de.

Men nu ska jag ta en duch och fixa mig lite är lite sliten faktsikt så skriver mer senare kanske.

Bara för att jag gillar den bilden.

Snart så...

Ska snart dra in till uppsala och där blir det häng med tjejerna som sagt så kommer nog inte att skriva fören imorgon igen.


I belive in magic...

Gick och köpte lösnaglar efter skolan sen drog jag till tåget och åkte hem och sådär. Sen nu lite på kvällen har jag träffat johanna och tagit de lungt.

Imorgon någon gång runt 2-3 ska jag ta tåget in till uppsala sen blir det häng med fina tjejerna och sen Breaking Dawn del 1 och sen hem till en av tjejerna där vi ska sova, blir nog en bra dag.


...




Harry Potter...



If you don't like it then leave...

Halo, sitter och har nyss ätit pankakor och åt en liten sallad innan också mums. Imorgon är de fredag så sköönt vill ha helg så det skriker om det.

Ska försöka jobba lite matte ikväll men vi får se hur det går.


Väntar...

Sitter och väntar på naturkunskapan ska börja och sen är dagen slut så då ska jag hem och ta de lungt och kanske plugga lite matte om jag orkar.

...




Harry potter...

Sitter och tittar på harry potter och dödsrelikerna del 2 som väntade på mej när jag kom hem, sitter och gråter så ni får ingen bild av mig just nu.

Men här är en bild som är lite roligar.

Såna här har jag knarkat idag.

What do you got...

Har lunch och väntar på att matten ska börja hade en väldigt seriös spanska lektion innan lunchen, väääldigt seriös. Men nej nu ska jag vara social.



This is what we do...



This is me...



Today...




I skolan...

Sitter i skolan och har sam, har lunch om typ en halv timme vill att tiden ska gå snabbare. Hade åtminstode sovmorgon idag började 10.10 men slutar halv 5 usch.Nej men ska försöka vara uppmärksam nu. Skrev inte igår på kvällen eftersom internet inte funkade.

I belive in happines...

Sitter och väntar på att idrotten ska börja vilket den gör om typ en halvtimme, vad ska jag göra så länge?Har inget prov den här veckan så härligt så idag blir det nog bara att slappa när jag kommer hem.



Hej hopp

Sitter i skolan och ska snart ha engelska men tänkte kasta in ett inlägg innan har haft matte läxförhör idag jag säger bara neeeeeej-



Morning...

Vaknade nyss idag måste jag plugga matte har läxförhör imorgon och jag hatar det vi håller på med nu.Så det blir nog min dag inte så kul men det måste göras.


Give me...



12/11/11

Hej, sitter och väntar på att maten ska bli kvar sen blir de kanske lite plugg under dagen annars ska jag bara ta de lungt och så.

Men skriver mer senare om jag kommer ihåg.


11/11/11

Halo, dagen börjades med matte och sen hade jag sam och historia och sist var de prov på naturkunskapen. Efter de så drog jag hem och träffad johanna och en gammal klasskompis och sen lite senare så drog jag och johanna och tog hål i örat.


I did it :)

Har tagit hål nu :) Tack johanna för att du följde med och såg till att jag gjorde det <33.

Hallå...

Hej, efter jag kom hem från skolan så har jag typ bara pluggat är trött så ska nog snart gå och lägga mej men ska läsa igenom naturkunskapen en gång till tror jag.

My future husband...

Så Jäkla snygg!!!!!!!!!!!!!!




Tierd...

Mina föräldrar glömde att väcka mig imorse så mamma kom in halv åtta och bara "sara kl är halv åtta" och jag fick ju panik eftersom min buss går tjugo-kvart i åtta.Men sen komma pappa och sa att han kunde skjusa mig till skolan så då var det bara att skynda sig att klä på sig och sminka mig och sen tog jag med en drick yougurt som jag åt i bilen och jag kom till och med innan bussen till skolan.

Så först var jag pigg men nu är jag jätte trött men ska snart dra till spanskan så hörs senare.


Home...

På vägen hem träffade jag johanna och en gammal klasskompis så satt och pratade med dom ett tag sen så när jag kom hem så åt jag och nu så ska jag plugga men jag vill inteee.Men jag måste, hata naturkunskap.

På fredag ska jag typ ta ett till hål i örat där uppe liksom är så jäkla nervös men tycker synd om johanna som ska följa med mig kommer klämma sönder hennes hand.

Nej nu ska jag plugga så hejdå.


Bara för att jag saknar dom rosa slingorna.


Here I am...

Sitter och väntar på att spanskan ska börja tillsammans med johanna var jätte länge sedan vi hade spanska i måndas var det ju ingen och på torsdagen innan lovet hade vi inte heller så det var ett tag sedan.

Men jag skriver när jag kommit hem sen.


Tisdag...

Heej, har haft en allmänt bra dag som dock var hyfsat oseriös min matte lärare trode nog inte att vi jobbade alls men vi jobbade faktiskt lite fast vi skrattade mer tror jag.

Nu ska jag snart gå och lägga mej tror jag är så sjukt trött nu för tiden men skriver imorgon.

Home...

hade bara idrott efter det att jag senast skrev och där spelade vi badminton det var väll helt okej.Nu ska jag strax äta så är det.

Men jag skriver kanske senare och annars skriver jag imorgon.

Back to real life...

Måndag idag då och skola igen, min spanska blev inställd så har haft hål och det är ju trevligt. Och även om det är jobbigt med skola igen så är de kul att träffa tjejerna igen så det är helt okej ändå och nu funkar min skoldatorn ingen vilket är bra.


Söndag...

Orkade inte uppdatera igår men gjorde inte så mycke pluggade till stor del och sen så tog jag det mest lungt.Idag ska jag kanske träffa Malvina men det är inte bestämt än så vi får se.Men jag skriver mer senare.

Music




Jag blir sååå trött...

Min skoldator är dum och vill inte samarbeta med mej så måste ta den till skolans datatekniker på måndag.Sitter och försöker plugga lite men det är så tråkigt, men jag måste.

Aja men ska som sagt försöka plugga nu...


....

Godmorgon gick nyss upp och nu sitter jag och tittar på tv ska försöka plugga idag också.Men jag skriver mer sen.


Criminal Minds...

Sitter och tittar på Criminal Minds på tv just nu.


Watching you watching me...

Halo, har lyckats plugga nu äntligen fungerade hemsidan.Sitter och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska hitta på.

Idag har jag städat och pluggat har även varit ute och gått lite, men tror att jag ska hoppa in i dushen nu så hörs sen.


My heart belongs to you...

Mitt liv just nu

Britney spears- lucky


Britney spears- I am not a girl, not yet a women


Rihanna- We found love


Me today...






I need you next to me...

Tänke plugga nu på morgonen men såklart så funkade inte hemsidan där mina historia grejer finns nu när jag kände för att plugga liksom. Så då blir det nog att städa istället... är mer taggad på att plugga faktiskt men blir ju lite jobbigt när det inte går.

Sen måste jag släppa mig ner mot byn idag också har en del ärenden att göra, men jag vill inte jag orkar inte men jag  måste...

Okej men nu ska jag försöka städa lite, skriver mer sen.
Tänkte lägga in en bild på mej, men nej för jag ser helt muppad ut just nu.


...



Onsdag..

Har inte gjort så mycke idag har tagit en lång promenad och bara gått runt i knivsta.Ska försöka att plugga lite och städa nu men vi får se hur det går.


Here I am...

Halv tittar på någon film på 5 medan jag kollar olika saker på datorn. Idag har jag som sagt pluggat lite och städat och jag har även träffat johanna en snabbis och bara snackat lite. Imorgon blir det nog också plugg och att städa men nu ska jag återgå till tv:n så hörs imorgon.


Morning...

God morgon sitter och gör skolarbete just nu och det är det och städande som min dag kommer bestå av, inte så kul men det måste bli gjort. Nej man nu ska jag ta en liten paus och sen fortsätter pluggandet.



RSS 2.0