31/6

Ska strax sova men tänkte skriva lite först. Imorgon efter skolan så blir de stan då jag ska leta present till Malvina som fyller år på måndag.

Sen kommer pappa in och så ska vi åka och köpa systemkamera, yees äntligen.
Men nu ska jag sova så godnatt.

Dagen...

Skulle varit på skrapan-katte kampen idag men när jag vaknade hade jag världens huvudvärk så blev hemma fram tills jag skulle in för att för att gå till läkaren.

Väll där fick jag bra nyheter, jag har ett vidvinkelsynfel så det var inte säket att jag skulle få ta körkort men där fick jag nyheterna att jag precis var vid gränsen för vad som krävs för att man ska få ta körkort.

Sen fikade jag med mamma på stan och köpte lite småsaker och sen åkte jag hem och har mest tagit de lugnt.
Imorgon får jag lite sovmorgon åtminstonde men nu ska jag fundera vad jag ska äta.


Imorgon...

Imorgon är de skrapan-katte kampen så där kommer jag spendera dagen hejandes på skrapan. Sen har jag en läkartid på eftermiddagen och så blir de att åka hem och ta de lungt.

Men skriver någongång på eftermiddagen imorgon.

30/5

Sutade 11.10 eftersom spanskan och matten var inställd men satt kvar lite över en timme med tjejerna och skrev på terminens sista inlämningsuppgift.

Kom hem typ halv 2 och har mest tagit de lugnt sedan dess.

Men nu ska jag hitta på något så skriver mer senare.


29/5



28/5



28/5

Hade ju sovmorgon idag så ska dra hemifrån om ca en halvtimme, har två lektioner och sen blir de plugg med tjejerna i skolan till provet imorgon.

Kommer antagligen skriva något mer under dagen.


27/5

Halo, idag har jag pluggat en del och tagit de lungt varit ute lite, men annars har jag inte gjort så mycke.

Igår så käkade vi middag hos vår granne och sen såg jag slutet av Esc, kul att sverige vann men ville att Ryssland skulle vinna egentligen.

Ikväll ska jag nog mest plugga ska kanske ut och träna men inget är bestämmt. Imorgon har jag sovmorgonen börjar tjugo över 11 så kan ta halv 11 bussen vilket betyder tre timmars sovmorgon för mig så himla skönt.
Sen efter skolan blir det plugg med tjejerna har prov på tisdagen.


26/5

Halo, igår så kom jag hem vid halv 6 typ och då började vi fixa med maten och sen kom johanna ner och käkade hos oss. Sen drog vi ner till ica och sen hem till henne där jag även sov under natten. Så nu har jag nästan nyss kommit hem och dagen kommer spenderas med plugg har prov på tisdag och kan inte ett skit.



25/5

Fick sovmorgon idag så kom till skolan för en liten stund sedan.

Efter skolan så ska jag ner till stan för att köpa lite grejer, eller ska få träningskläder av mamma och kanske en klänning om jag hittar någon jag vill ha.

Men nu ska jag snart röra mig mot min lektion börjar om 10min så skriver mer sen får se om jag hinner skriva på lunchen eller om jag skriver senare när jag kommit hem.


24/5

Har lunch just fast hade ingen spanska så har lång lunch så har redan varit och ätit. Nu ska jag titta klart på senaste glee avsnittet.

Har Natur sen och efter det slutar jag och då ska jag hem och ta de lugnt.


Today...



23/5

Hade inte med mig datorn idag så därför kunde jag inte skriva något på lunchen. Hade matte NP idag hela dagen så därför tog jag icke med datorn.

Dagen har väll varit helt okej även fast jag hade prov hela dagen.Nu är det snart grey's och sen imorgon är det skola som vanligt.

Men nu ska jag fixa med några saker innan grey's så godnatt säger jag.


22/5

Vaknade för en stund sen just nu så sitter jag och tittar på tv. Sen runt två så kommer kitty och paula hit för att plugga matte. Har NP imorgon så får hoppas att jag är redo för det.

Jag ska försöka att skriva något inlägg ikväll också.

21/5

Jaa så är ledig idag som sagt men dagen kommer till större delan spenderas pluggandes och imorgon kommer jag träffa två vänner för ännu mer matteplugg.

Så det är väll dagens planer så nu ska jag väll försöka plugga.

20/5

Ska strax sova är ju ledig imorgon men ska upp tidigt ändå så måste gå och lägga mig nu. På kvällen kom min bror på besök och så käkade vi grillat och pratade och sen drog han för typ en halv timme sen.

Men nu ska jag sova så godnatt.

20/5

Söndag idag då, fast har ingen skola imorgon eller på tisdag så jäkla skönt liksom. Har pluggat en del matte idag och nu tänkte jag dra ut och träna.

Sen när jag kommer tillbaka blir det mer plugg, måste gå igenom hela matte 2b liksom innan onsdag då jag har nationella i matte, inte direkt kul men måste göras. Och sen nästa vecka på fredag så har vi en grupp redovisning så har fullt upp just nu.

Men aja nu ska jag ut och jogga skriver ikväll eller något.


19/5



19/5

Vaknade för en liten stund sedan, eller först så vaknade  jag när min föräldrar åkte iväg med då somnade jag om och sen nu gick jag upp halv 10.

Planerna för idag är att snart ska jag dra ut och träna och sen någongång runt lunch ska jag dra ner till Knivsta marknad sen får vi se hur länge jag är där.

Men det är väll planerna än så länge.

18/5

Dagen har hittils gåt åt till att försöka plugga matte, jag försöker eftersom jag har dryg huvudvärk och det jag försöker plugga på var det sjukt länge sedan vi gjorde så minns inte så himla myckte.

Därför tar jag paus just nu men ska försöka igen senare, aja nu ska jag vila lite.


17/5

Dagen har spenderats hemma med matte böckerna, inte direkt kul men det måste göras. Sen så har jag varit ute och tränat också men förutom det har jag inte gjort så mycket.

Nu ska jag kolla lite på tv-serier på datorn. Ha det bra skriver kanske mer sen.

...




16/5

Onsdag idag vilket denna vecka betyder att jag inte har någon skola fören nästa onsdag, så jäkla skönt. Just nu så har jag för en stund sen kollat på Grey's och nu tittar jag på en anna tv-serie.

Imorgon blir de plugg och sånt hela dagen men ska försöka kasta in några inlägg.

15/5

Började som sagt 10.10 och slutade halv 2, vilket var väldigt skönt eftersom jag engentligen slutar halv 5. Sen när jag kom hem gjorde jag klart en skoluppgift och sen ikväll ska jag försöka göra klart en till. Och så ska jag ut och träna också.


15/5



14/5

Sitter och försöker göra lite skoluppgifter men har helt tappat lusten senaste tiden, vill bara ha lov och kunna ta de lugnt.

Imorgon är de sovmorgon börjar 10.10 och sen så slutar jag halv 2 istället för halv 5 då jag brukar sluta, riktigt jäkla skönt kan man ju säga.

Sen är det inte så mycket som står på schemat för imorgon, matte plugg och så träning. Men nu ska jag koncentrera mig på skoluppgifterna.


14/5

Har lunch just och har just gjort klart en skoluppgift och ska försöka göra klart en till snart. Men sen har jag idrott och sen slutar jag så då ska jag åka hem och fortsätta med plugget.


13/5

Åkte ju in till uppsala igår och gick på bio med två vänner, sen så när jag kom hem så kom johanna ner och så satt vi och snackade några timmar, väldigt trevligt.

Sen idag har jag inte gjort så mycket, kom nyss tillbaka från en jogging-runda och nu sitter jag och halv tittar på mästarnas mästare.

Skola imorgon som vanligt men de är ju bara skola tre dagar vilket är väldigt skönt. Men nu ska jag konsentrera mig på tv:n, skriver imorgon


12/5

Hej, vaknade nyss och nu sitter jag och dricker juice i ett tyst och tomt hus. Så skönt med tystheten. Idag så ska jag först träffa malvina var ett tag sedan så de blir trevligt, sen så ska jag in till uppsala och gå på bio med två vänner från klassen.

Sen där imellan ska jag försöka hinna med lite plugg. Men nu ska jag snart dra upp och fixa mig, hörs innan jag drar till uppsala om jag hinner.

11/5



11/5

Var i stockholm idag med klassen och gick på museum och så, inte så kul dag riktigt. Fick åtminstonde sovmorgon så det var ju trevligt.

Men nu ska jag dra ut och  jogga så skriver mer sen.

10/5



9/5

Sitter i soffan med hårinpackning och tittar på tv. Kom hem runt halv 4 och sen har jag mest tagit de lugnt. Ska fixa lite skolarbete på kvällen och sen ta med lugnt och så.

Sen är de ju onsdag så de är ju Grey's ikväll också.


9/5

Har spanska just nu, känner att jag lite för ofta bloggar från spanskan, hehe. Men men slutar snart då är de lunch och sen är de matte och sen slutar jag.

Då blir de hem och plugga, hade redovising på engelskan lektionen innnan, gick väll hyfsat bra är nöjdare än jag brukar vara efter redovisningar.


8/5

Hade sovmorgon som vanligt idag då sen så var sista lektionen inställd så slutade vid 3 istället för halv 5, hyfsat härligt måste man ju säga. Så då drog jag ner på stan och köpte lite små grejer, blandannat två skärp, nya lösnaglar, nagellack och några mer saker.

Sen ikväll ska jag ut och jogga/gå har gjort något med ena låret så måste nog ta de lugnt. Men nu ska jag ta de lugnt en stund till innan jag drar ut.


7/5

Var hemma från skolan idag, hade läkartid på morgonen angående min huvudvärk. Sen hade jag såklart huvudvärk nu idag så då åkte jag hem efter läkartiden. Gick och la mig och lyckades faktiskt sova någon timme till.

Sen tänkte jag försöka göra lite skolarbete, men det går icke med denna huvudvärk så förhoppnings vis kommer mina nya starkare värktabletter funka så jag kan plugga ikväll.

Så nu tänkte jag kolla på Desperate Housewives, skriver mer senare om jag orkar.

Johanna här!

Haha, har kommit in nu på Saras blogg!
Har fixat med en frågelåda som ni kan se till höger!
Har ni några frågor eller tankar så tveka inte, skriv där så kommer ett svar inom kort!
Hoppas att frågelådan kommer till nytta!

//Johanna

5/5

Sitter och gör en engelska uppgift samtidigt som jag njuter av Phil Collins, så himla underbar musik.

Dagen har mest spenderats med boken The Lord Of The Rings: The Return Of The King i mina händer, asså inga ord kan förklara min kärlek för dessa böcker, de är bara så underbara, jag förlorar mig helt i en annan värld när jag läser dem.



4/5

Låg och tittade på tv i soffan och sen så råkade jag somna och så väcks jag av att både min mobil och hemtelefonen ringer, kan säga att det var en shockad tjej som svarande i telefonerna.

Annars har jag väll haft en bra dag, lite lång men okej.
Väntar just nu på att pappa ska komma hem och senare ska jag ut med johanna och träna.

3/5


Har lunch just nu eller ha haft de jättee länge. börjar in fören om en halvtimme, hatar torsdagar eftersom vi har så lång lunch.

Har NK sen och så slutar jag, sen är de fredag imorgon och så är de helg så skönt med kort vecka.

2/5

SLutar om typ en kvart och då ska jag hem och vila, har världens huvudvärk, helt sjuk. Men slutar ju som sagt snart så klarar mig nog.

Men nu ska jag jobba dom sista minutrarna.

1/5

Har varit ute tränat kom tillbaka för en stund sen dock. Men nu håller jag på och titta på Lord of the rings: The return of the king.LOVE IT.

Sen håller mina föräldrar på och fixa med maten, det blir grillat, mums.Bror min är också hemma idag och hälsar på, så hela familjen är hemma.

Men nu ska jag fixa lite innan det är mat.



1 Maj...

Igår så drog jag upp till johanna någongång efter 6, sen drog vi ner till bransan var där ett tag, sen så gick vi och hämtade en film hos johanna som vi sedan såg hemma hos mig.

Idag kommer nog bli ganska lugn, ska sticka ut och jogga senare med johanna. Och så ska jag plugga en del har ju prov imorgon så måste se till att kunna det jag ska ha prov på. Men kommer ändå vara en ganska skön dag, slutar 20 över 12.

Men aja, skriver mer sen om jag orkar.


Yesterday...


Bild på mej igår, fast sen på kvällen fixade johanna en inbakadfläta på mej så såg inte ut så här på kvällen.

RSS 2.0