30/8

Torsdag idag, skola som vanligt. Sen efter skolan åkte jag hem och träffade min sjukgymnast för att få akupunktur och sen drog jag hem, funderar på att dra ut och träna eller bara ta en långpromenad.
 
Sovmorgon imorgon men kommer gå upp lite tidigare än jag behöver för att träna på morgonen.
Men nu ska jag ta de lungt en stund innan jag nog drar ut.

27/8

Måndag idag då, hade skola slutade halv 5 men fick åtminstonde sovmorgon, imorgon börjar jag halv 9 och slutar strax innan 3 men då blir de fika med en saknad vän som gick i min klass men som bytte till Boland så jag och hon och några till tjejkompisar ska träffas för att fika och snacka.
 

26/8

Söndag idag då, de planer jag har idag är att jag ska n till uppsala med mina föräldrar för att köpa lite saker till mitt rum.
 
Sitter också och funder på att köpa en iPhone, blir nog inte idag men inom en hyfast snar framtid ska jag nog köpa en.
Men nu ska jag duscha och klä på mig och sen får vi se vad som händer.

25/8

Drog hem från uppsala vid två tiden, jag och paula tog 14.13 tåget från uppsala men när vi kommer till knivsta så först saktar tåget ner som vanligt men sen istället för att stanna så fortsätter de, så fick åka till arlanda där tåget skulle vända och sedan tillbaka till knivsta, ganska sur på ul var man.
 
Sen har jag inte gjort så mycke under dagen tagit de lugnt mest, plockat lite på mitt rum.

24/8

Slutade vid 3 idag, drog ner på stan sen och fixade lite saker, sen åkte jag hem och nu väntar jag på att jag ska dra in till uppsala för att ha harry potter maraton med fina vänner.
Sen kommer jag väll hem någon gång imorgon, och då uppdaterar jag då.

24/8

Ska inte dra till skolan fören om på typ tvp timmar men gick upp tidigare för att hinna träna så nu ska jag dra ut.
Skriver senare.

---

 
 
 

23/8

Sitter i skolan och har hål till halv 2, då ska jag ha sociologi, spänande. Hade sovmorgon idag, skulle ta 9.05 men när jag kom ner till tåget var tåget inställt då fick jag lite panik men så ringde jag paula och kollade om jag kunde få skjus in med henne och som tur var hade hon försovigt sig så jag kunde åka med henne in till skolan.
Men ska försöka underhålla mig nu fram tills att vi börjar.

21/8

Andra skoldagen för terminen, slutade kvart över tolv idag dock så inte så lång dag eftersom jag inte har någon matte denna vecka. Imorgon börjar jag 10.20 vilket betyder att jag kan ta halv tio bussen vilket betyder att jag får två timmars sovmorgon, ganska skönt, sen får jag sovmorgon på torsdag ockå börjar ungeför samma tid som imorgon då och sen på fredag börjar jag 11.15.
Kommer sedan inte ha sovmorgon på torsdagar me kommer ändå ha tre sovmornar per vecka , måndag, onsdag och fredag, kanske härligt.
Men nu ska jag sova så godnatt så skriver jag imorgon.

20/8

Första skoldagen idag då, ska dra hemifrån om ca 20 min. Kommer uppdatera senare i skolan antagligen.
Har lite saker som jag ska fixa innan de är dax att dra iväg.
Hörs senare.

17/8

Har en tid hos sjukgymnasten idag så ska dra dit om en stund. Sen får jag väll se vad som händer idag har inga direkta planer just nu.
Endast idag ch helgen kvar nu innan skolan börjar, är väll inte dirket glad för det men det ska ändå bli helt okej att börja skolan igen har en del roliga lektioner i år så det kommer nog bli bra.
Men nu ska jag fixa klart mig och sen ska jag dra, skriver ikväll eller imorgon.

16/8

Gick upp vid halv 9 ska försöka gå upp lite tidigare dessa dagar nu innan skolan börjar är ju inte så många dagar kvar tills dess.
Sen tog jag de lugnt lite och nu har jag tränat och ska hoppa in och ta en dusch och sen får jag se vad jag ska göra idag.
Men ska lägga upp bild på dagens sen.

Inköp...

Klocka från jetset
shorta från gina
 
Detaljerna på shortan från gina
kjol från gina
skor från bianco

dip dye....


14/8

Bilder på håret kommer upp strax efter detta inlägg, tänkte också fota den senste veckans inköp men då märker jag att min kamera inte har nå batteri kvar så de får bli imorgon istället
Har inte så mycke mer att skriva, som sagt imorgon kommer lite bilder.
 

14/8

Gårdagen spenderdes till största delen i stan med johanna, vi shoppade lite och så gick vi på bio och käkade på subway.
Köpte en kjol, en blus, en klocka till mig och en i present till johanna, eftersom hon fyller år på söndag. Sen lösngalar och hårsnoddar. Hade en härlig dag helt enkelt med en underbar vän.
Idag så ska jag till frisören vid 14 och fixa håret och sen efter de så drar jag nog hem till Malvina.
Sen ikväll ska jag visa bilder på de jag köpte och håret.
Tränade även imorse efter jag gått upp.
 
 

12/8

Igår så sov johanna k och paula över hör och vi hade filmkväll, och snackade och så. Sen så efter när dom hade åkt imorse så gjorde jag inte så mycke. Nu på kvällen kom johanna över en stund och så imorgon så ska vi in och se bio och käka i stan.
Sen på tisdag är de frisören som gäller och möjligtvis malvina på kvällen.
Men nu ska jag faktiskt sova, är ganska trött sommade tidigt i morse så han inte sova så mycke.

Dagens...

 

10/8

har inte gjort så mycke idag, imorgon kommer bilder upp på mina inköp har jag tänkt. Har lite planer för imorgon men inget är spikat, men möjligtvis kommer johanna k och paula hit för filmkväll.
Men som sagt inget är bestämmt ännu.
Nu på kvällen har jag tränat och sen tog ja ett bad och fixat med hårinpackning och sånt.Men nu ska jag titta på någon film eller nåt.

8/8-12

Var inne i stan igår och shoppade, blev lite smink, ett par skor, ett par jeans och två linnen, bilder kommer senare, men byxorna är inte hemma just nu dom är kvar på JC för att sys upp. Så bilder kommer när dom är klara.
Har inte så mycke planer idag, tränade nyss sen får jag se vad som händer.

6/8

Imorgon blir de stan med saknade vänner, och idag har jag inte så mycke planer får helt enkelt se vad som händer.
 
 
 
 
 
 

5/8

Uppdatering kommer fortsätta suga tills skolan börjar då ska jag börja uppdatera mer igen. Gör inte så mycke om dagarna nu, tränar lite, träffar lite vänner och så.
Kommer komma lite fler inlägg innan skolan börjar men inte så ofta.

1/8

Har inte gjort så mycke idag, tränade imorse och nu ska jag träffa malvina en stund. Imorgon så ska jag nog boka tid hos frisören, tror jag har bestämmt mig för vad jag ska göra...
Men skriver imorgon eller på fredag.

RSS 2.0