At home...

De blev att vara hemma idag, har lite feber, ont i halsen och huvudet och jag hostar jätte kul.Men hoppas på skola imorgon vill inte missa för mycket.

Men ska försöka plugga en del idag ändå.Aja nu ska jag gå och försöka äta något skriver mer sen.

.......

Idag så har jag bara varit hemma och pluggat och sådär, dock har jag världens värsta huvudvärk som inte släpper.

HM...



Friday...

Jag vet att min uppdatering suger just nu ska försöka skriva oftare.Men just nu är de mycke med skolan och så.


....



....


Shooes



...

Har inte hunnit skriva eftersom de har varit för mycke med skolan och skolarbete så har varit ganska upptagen.Idag i skolan var de skridskor, jag hatar de får så himla ont i fötterna.
Aja nu ska jag fixa med mina naglar.

Idag...

Idag så va de skola som vanligt, lång dag vilket inte är så kul men annars var de väll okej.Imorgon ska jag plugga för hela slanten har även pluggat lite idag men inte så mycke.

Aja nu ska jag gå och fixa mina naglar och sen gå och lägga mej, så god natt.



...



Söndag...

Idag har jag varit hemma och skrivit på min religons uppsats är nästan klar med den nu.Sen har jag tagit de lungt och läst och sådär.

Imorgon är de måndag och lång dag usch hatar de, aja god natt.

I want...






Two pictures from Rome







skor...



Clothes...



Hallo...

Fredag då, är redan trött på skolan men kan ju trösta mej med att de är sista terminen på grundskolan.Aja nu ska jag ta en bok och gå och lägga mej, så godnatt.

ROM....

colosseum

någon romersk båge

en annna romersk båge

en bild över rom

Fontana de Trevi



Imorgon...

Imorgon sticker jag till Rom ju så de här kommer nog vara de näst sista eller sista inlägg innan jag kommer tillbaka på tisdag.Kommer inte uppdatera medan jag är borta.Funderar på att lägga in något tidsinställt inlägg imorgon men får se.

Har inte varit så kul väder idag snöigt och blåsigt, usch.Nu ska jag packa tror jag.

I want



Hallo...

Idag va jag med jozzan en del och nu har jag tittat på tv en del.

boken jag köpte

nagellacken jag köpte

mina naglar inte en så bra bild men men



hello...

Va inne i uppsala med mammi idag ju köpte en del faktiskt tre tröjor och en väst, nagellack och lösnaglar och en bok.Men både tröjorna och västen var väldigt billiga så slösade inte så mycket pengar.Hade tänkt köpa ett par skor också men väntar tills jag kommer hem från rom.Bilder på sakerna jag köpte kommer senare ikväll.


Halloo..

Va på gymmet idag med jozzan och julia.Imorgon blir de stan med mami ska snart gå och lägga mej tror jag eller kolla på någon film... hmm


Hi

Idag har jag bara varit hemma och tagit de lungt.Imorgon blir de gymmet, funderar på att träna varje dag fram tills på fredag då jag sticker eftersom jag kommer förlora en del dagar som jag inte kommer kunna träna på...



New year...

Jaha då var de ett nytt år igen då, och om ca 6 dagar drar jag till Rom härligt.Nu ska jag gå och fixa mej tror jag har inte orkat göra de än.


RSS 2.0