Hemma...

Ska snart packa för imorgon, vill verkligen inte att de ska bli imorgon.Kommer hem på fredag sen så sticker jag på lördag tidig kväll.Men ska också träna på lördag morgon.Men längtar tills på lördag ska åka upp till fjälen och åka skidor yehh.Men skriver mer sen om jag hinner.
http://www.mynewsdesk.com/files/66de8bdc7c8de28d65ddee2c0bacf9b2/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/riksgransen_skidor_logga_medium.jpg

Snart...

ska jätte snart dra ner och mötta mamma och sen är de utvecklings samtal blää!Skriver mer när jag kommer hem.

Halo...

Har färgat beckas hår idag, tyckte det blev riktigt bra hoppas hon också tycker de, men de värkade som de.Imorgon ska jag träna och sen har jag utvecklings samtal blää.Ska om en stund titta på NCIS.

Tror att jag har bestämt hur jag ska göra med mitt hår tror jag ska göra de ljusare, de lutar åt det hållet just nu åtminstonde.

Heej...

Har vart och tränat idag.Har också börjat fixa mer på mitt rum, tagit ut min tv och senare idag ska bokhyllan bort, men måste vänta på att pappa ska komma hem.

Soon...

Ska snart titta på Bones med mamma, har fixat lite på mitt rum har flyttat ut lite saker från rummet.
Så har jag tänkt att mitt nya rum ska se ut.

Halo...

Igår va jag ju inne i uppsala efter de gjorde jag inte så mycket.Idag kanske jag ska vara med Malvina men får se, nu ska jag nog äta frukost bye bye.

Heej...

Igår va jag och spelade lasergame fett kul var de.Jag och becka var där ganska tidigt men vi satt och snackade och hade de bra.Tycker dock synd om jozzan som skulle ha följt med men som blev sjuk, men hoppas du mår bättre snart.

Idag ska jag typ in till uppsala med mamma och köpa vantar och kanske något mer.


http://1.bp.blogspot.com/_r8n6hKOiqWA/S60cKVfwG9I/AAAAAAAAA8o/jQITt7NW6hM/s1600/P3260003.JPGNär vi väntar på att vi ska börja

Heej...

Sitter och har tråkigt funderar om jag ska börja på idrotts läxan men tror inte att jag orkar.På so,n idag så hade jag och becka lite roligt.Jag kom på att becka var ju med i religons boken och då kom hon på att jag också var de^^.Men vi jobbade faktiskt en hel del.

Jag vill att snön ska bort så jag kan använde mina nya skor.

Kladkaka...

Håller på att baka kladkaka, mums^^.Imorgon blir de LaserGame längtar som faan.
Faan vad jag längtar tillbaka

Halo...

Kom hem från skolan för ca en halv timme sen, sitter och har tråkigt.Ska äta våfflor idag eftersom de är våffeldagen idag^^.Skriver mer sen om jag orkar.


Hittade den...

Har hittat min mobil laddare nu^^.Har inte gjort så mycket under dagen mest slöat.Imorgon ska jag nog vara med Jozzan och på fredag ska jag nog gymma efter skolan.

Min klocka som jag fick av min mamma har gått sönder två gånger på samma ställe.Så ska få välja ut en ny klocka som hon ska köpa till mej.

Måste göra någon med håret vilken färg av dessa tror ni jag skulle passa bäst i?
http://www.mylilventure.com/wp-content/uploads/2010/02/at1.jpg 1

http://www.celebritiesfans.com/Pic/ashleytisdale.jpg 2

http://www.iwatchstuff.com/2008/12/03/kristen-stewart.jpg 3






Borta...

Varför ska allt vara borta när man behöver de?Kan inte hitta min mobil laddare plus att internet dryger sej mot mej.Men ska nog titta på tv nu.

Hi...

Ska snart kolla på CSI.Är jätte trött i mina ben har varit och provat att yoga, ganska kul men jobbigt.Har pluggat lite no idag, och träffat Malvina.

Igår var jag ju och såg Percy Jackson och kampen om åskviggen.Den var bra, han som spelade poseidon var snygg, Kevin McKidd som även spelar Dr.Hunt i Grey's.

Men ska dra nu bye bye.


Today...

På morgonen drog jag ner till gymmet och tränade i typ en timme.Sen på vägen hem så drog jag in på ica och köpte New Moon, och lite andra små saker.Sen har jag vart lite med Malvina och så har jag pluggat no lite.

Imorgon blir de bio med Malvina ska se, Percy Jackson And The Lightning Thief, längtar.
http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/01/Percy-Jack-and-the-Lightning-Thief-Quad-800x600.jpg


Fredag...

Gjorde äntligen spanska provet, tror de gick ganska bra, men spanska är ju som sagt inte mitt bästa ämne.På engelskan hade vi vikarie, kristina/kråkan.Efter skolan så träffade jag Malvina och fick skjus hem av henne. Var med henne till typ 6, då jag åkte ner till ica och köpte senaste Frida och cholklad.
Mamma hittade och kunde inte motstå att köpa till mej, hehe I love Hello Kitty.

Slow day...

Bilden var inställd så jag,johanna,emma,elsa och sandra var hemma hos Emma och hade kul.Sen hade vi svenska då vi skulle låna en deckare, sen hade vi lunch, åt hemma hos emma.

Efter skolan drog jag och tränade lite på from,tränade dock inte så länge eftersom jag inte är helt frisk än.Sen drog jag hem och duchade och åt lite, sen drog jag till Johanna, vi skulle plugga men de gjorde vi inte så mycket.



Sandra och jag,visst är vi heta?



Inte lika rakt hår som i morse men ändå ganska rakt Sandra plattade mitt hår hemma hos emma.
Så här ser mitt hår ut i vanliga fall
Funderar på att antingen bleka mitt hår ljusare eller färga de typ ljust brunt, vad tycker ni?


No...

Har pluggat en del so idag.Ska försöka hinna göra lite No också, annars blir de No nästan hela dagen imorgon.Skulle göra spanska provet idag, men våran lärare var inte där och de kom igen vikarie så då får jag antagligen göra de på torsdag.Sen fick vi engelska läxa idag också.Men kommer typ bara läsa igenom de en gång.

Men ska dra nu<33   
[P3100014.JPG]
Bild från är jag var på bio, från vänster, Becka,Jag & Elsa

Snart...

Ska snart plugga so och spanska tror jag.Skulle egntligen ha haft spanska prov i torsdags men eftersom jag var sjuk då ska jag typ göra de imorgon,blää.Sen har jag eftersom jag var sjuk förra veckan so förhör på torsdag och so läxa till på fredag.Jätte kul eller hur?

Längtar tills på torsdag då vi ska sluta halv två istället för kl fyra, yehhe.Nu ska jag nog plugga tror jag skriver mer sen om jag hinner.
Tröja som jag köpte i lördags(ser större ut än den är)

Hoppas...

Tror jag ska till skolan imorgon, men någon idrott blir de antagligen inte.Har inte gjort så mycket idag, varit hemma mest och tittat på Stargate Atlantis.Ska gå och lägga mej ganska tidigt ikväll, hostar som fan.

Men skriver mer imorgon.

Tråkigt...

Sitter och mår skit och har tråkigt.Ska fixa bilder på de andra jag köpte igår.Bilder från bion i onsdags kommer senare hoppas jag.























Neej...

Vaknade vid åtta av att jag hostade, kunde inte sommna om så gick upp isället.Funderade på att geeka Stargate Atlantis men orkade inte.Nu ska jag nog äta frukost skriver mer sen.

http://www.daemonstv.com/wp-content/uploads/2008/07/nup_130733_1178.jpgStargate Atlantis


Hemma...

Är hemma nu.Här kommer bilder på en del av de jag köpt.
Fick av mamma

Den här fick jag av mamma igår.

Fick dom av mamma

Klacken är typ mellan 10 och 13cm.

Fler bilder kommer senare.


God Morgon...

Gick upp för en stund sen, låg och hostade så jag inte kunde sommna om.Nu ska jag äta frukost och fixa mej, sen blir de uppsala.

Då får vi tävla om honom...

Läste just en kommentar av Sandra, som påpekade att Johnny Depp var var hennes framtida man.Men då får vi slåss om honom för jag vill också ha honom.    


Ska strax gå och lägga mej, mår sådär, har ont i örat och i halsen, och hostar.Men hoppas de är bättre imorgon för då ska jag in till stan och shoppa med mamma.För en stund sen låg jag i soffan när min mamma kom hem och gav men en klocka, bara för att hon tyckte synd om mej<3, bilder på den kommer imorgon.

Hoppas att jag kommer på måndag saknar alla kompisar<33.

http://www.gossipcheck.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/johnny-depp.jpgSå snygg<33




Fan,Fan,Fan...

Jaa då vet man att man har öroninflamation.Med lite tur kan jag gå på måndag men får se.Ska försöka göra lite skolarbete idag.Nu ska jag försöka äta någon, skriver mer sen.

Sjuk...

Är hemma från skolan idag med.Men igår så drog jag ändå och såg Alice i Underlandet, den var fett bra.Plus att jag såg den i 3D.Man måste älska Johnny Depp, han är så j*vla bra.http://www.collider.com/wp-content/image-base/Movies/A/Alice_in_Wonderland/alice_in_wonderland_johnny_depp_mad_hatter_image_01.jpg
http://www.gossipcheck.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/johnny-depp.jpg
Ganska stor skilland^^

Sorry...

Sorry att jag inte skrivit på ett tag, men har vart ganska upptagen.Är hemma med ont i huvudet, halsen och magen.Men jag hoppas att de blir bättre, eftersom jag ska gå på bio ikväll.Men nu ska jag gå och sova tror jag.

Pluggar...

Har pluggat en del idag, och ska snart fortsätta med det.Har inte gjort så mycket under dagen, har vart lite med Malvina.Men skriver mer imorgon.
En ganska cool bild från mitt sommarställe.

Tierd...

Var och tränade imorse.Sen under dagen har jag inte gjort så mycket.På kvällen var jag en stund hos Jozzan.Ska snart gå och lägga mej är så j*vla trött.

Planing...

På vägen hem från skolan började jag ocj Jozzan snacka om våra bröllop.Så nu ska jag planera hennes bröllop och hon ska planera mitt.Just nu sitter jag hemma hos Jozzan och sitter och planerar bröllop^^.Skriver mer senare.

Home...

Efter skolan drog jag hem till Jozzan en stund.Sen stack jag hem och åt pankakor.Efter de följde jag med mamma ner och simmade.Ikväll blir de Criminal Minds.Nu ska jag dra och sätta mej i soffan och läsa och äta glass.


Pluggar...

Sitter och pluggar till fysik provet imorgon.Sitter i telefonen också och snackar med Elsa.Nu ska jag nog fortsätta plugga.Skulle egentligen titta på Grey's men hinner nog inte de=(.
en till bild frtån semestern=)


Studying...

Sitter och pluggar, fett tråkigt men måste, har prov på torsdag.Det är fett många filmer jag måste se på bio.Ska gå och se Valentien's Day med Jozzan, vi måste göra de snart<33.Och nästa onsdag ska jag kanske gå på bio med Emma och Elsa(vet inte om becka ska med) och se Alice i underlandet.http://freewomensblogs.com/images/celebrity/valentines-day-movie-poster.jpg

http://filmmedia.files.wordpress.com/2009/08/alice-in-wonderland-burton1.jpg
Neej nu ska jag fortsätta plugga.

Snow...

Asså de har snöar grymt mycket, vill inte ha mera snö liksom.Jag vill att de ska smälta undan och att de ska bli sommar.

Sitter och halv pluggar, har prov på torsdag i fysik.Och nästa vecka är de spanska prov.
Men här kommer bilder från resan.
En liten stad som var i närheten av där vi bodde.




Utsikt från fönstret

Havet

En grön typ liten mini sjö.

Fler bilder kommer senare.










RSS 2.0